bir iki gün değilmi idare et bakalım
bende kendimi bu bir iki gün lafı ile motive ediyorum
ne yapalım kocalarımızın hatrına katlanmalıyız...
ailenizi görme hevesi ile gidin
ailenizle buluşma anını hayal edin
kötü şeyler aklınıza gelmeyin ...
1-2 gün olsada geçermi canım dersin
hayırlı akşamlar k.k. üyeleri evet bir çoğumuz derdi kesin banada dert oldu bu yıl bayram geliyor ve ben kaynanamın yanına gitmek istemiyorum ama eşim gidelim falan dedi son olaylarımı hatırlayan vardır kaynanamın arkamdan konuşmaları eşimi doldurmaları son olan olay ise kaynanamın bana hiç bişey yapmayıp görümceme herşeyi yaptırması zaten bu bilindik bişey kaynanam çocuklarını evlendirirken hep karşı tarafa yıkar borçları bolcada takı taktırmak huyudur kızlarına :) şimdi gelelim konuma ben bayrama gitmek istemiyorum ama eşimin ailesiyle ailem aynı şehirde yaşıyor ailem gelmemi istiyor bayrama lakin kaynanamda kalacağımız için ben gitmek istemiyorum kaynanamın laf vurmalarına tahammül edemem kızlar ne yapacam ben bana fikir verin allah aşkına(
Görmezden gelmeye çalış benim annemde inan aynı durumu yaşıyordu.Bayram yaklaşınca başlıyodu sıkıntısı.Ama idare etti oda.Şuanda kaynanası rahmetli oldu.Ama yazını okuyunca eski günler geldi aklıma annemde çok çekmişti.Biz bayramda giderdik babannem bize arkasını dönerdi yüzü hiç gülmezdi sürekli laf vururdu kendi öz evladı babamı bile hiç sevmezdi. Çünkü annemle iyi geçinmesini istemezdi babamı doldururdu sürekli ama Allah iyilerin yanında yardım ediyor.İnşallah dertlerinde son bulur canım.
ya bacım dua et ayrı sehırdesın tek bayramda goruosun bızler napalııım dipdibe olanlar napsııın
bende şimdiden edecekleri laflar karşısında nasıl bir tutum sergilemeliyim
onun planlarındayım
o kadar saçma sebeplerden can sıkıyorlar ki
sadece eşim hatrına onu sevdiğim için, ona değer verdiğim için
bir iki günde olsa ailesine saygımı göstermek zorunda olduğumu düşünüyorum...
ailemide uzun aradan sonra görmenin mutluluğu bu olumsuz düşüncelerin üzerini örtüyor
hayırlı akşamlar k.k. üyeleri evet bir çoğumuz derdi kesin banada dert oldu bu yıl bayram geliyor ve ben kaynanamın yanına gitmek istemiyorum ama eşim gidelim falan dedi son olaylarımı hatırlayan vardır kaynanamın arkamdan konuşmaları eşimi doldurmaları son olan olay ise kaynanamın bana hiç bişey yapmayıp görümceme herşeyi yaptırması zaten bu bilindik bişey kaynanam çocuklarını evlendirirken hep karşı tarafa yıkar borçları bolcada takı taktırmak huyudur kızlarına :) şimdi gelelim konuma ben bayrama gitmek istemiyorum ama eşimin ailesiyle ailem aynı şehirde yaşıyor ailem gelmemi istiyor bayrama lakin kaynanamda kalacağımız için ben gitmek istemiyorum kaynanamın laf vurmalarına tahammül edemem kızlar ne yapacam ben bana fikir verin allah aşkına(
bende şimdiden edecekleri laflar karşısında nasıl bir tutum sergilemeliyim
onun planlarındayım
o kadar saçma sebeplerden can sıkıyorlar ki
sadece eşim hatrına onu sevdiğim için, ona değer verdiğim için
bir iki günde olsa ailesine saygımı göstermek zorunda olduğumu düşünüyorum...
ailemide uzun aradan sonra görmenin mutluluğu bu olumsuz düşüncelerin üzerini örtüyor
ben kendimden örnek vereyim: yeni evliyken samimi olalım aramızdaki kırgınlıklar bitsin diye konuşurdum, gülerdim ilgilenirdim v.s ama baktım omuyor krşımdakinin can sıkmktan başka derdi yok. artık konuşmamaya, anlatmamya ,dinlememeye bşladım.
çok da iyi oldu. bişey soruyor mesela en kısa ve net cevabı verip susuyorum ; yorum yapınca da dinlemiyorum. küs desen değiliz ama küsmüş gibi trip atmıyorum.
gayet ilgili görünüyorum. malesef ki sevmediğimiz insanlarla aynı ortamları paylaşmak durumundayız. en güzeli umursamamak ve bunu belli etmek. o zman can sıkayım derken canları sıkılıyor ...
ben gitmiycem arkadaşım.o kadar ilallah ettirdi kendisinden.eşim bile bıktı saçmalıklarından.benim ailem farklı şehirde.o yüzden rahatım.bana bile şimdiden 15 tatil dert oldu.beş karış surat,laf sokmalar,her dediğine ayrı yorumlar katmalar,iğneleyici konuşmalarvalla bıktırdı artık.imkanın varsa az kalmanıı tavsiye ederim
keske bende gıtmesem..ama evlenelı 2 yıl oldu dugunden berı hıc gıtmedık..gıtmek zorundayız..allahtan esım cok farklı cok sukur..onlara kulak asmıyo..gercı bana da anlatmıo allah bılır neler dıyorlardır..benım dogumumda bıle salaksalak konusup durdular karıkoca:Soooooooooooffof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?