Bayram geliyor dert geliyor :(

esraeken

YAŞAMALIYIM
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
393
0
26
İstanbul
hayırlı akşamlar k.k. üyeleri evet bir çoğumuz derdi kesin banada dert oldu bu yıl bayram geliyor ve ben kaynanamın yanına gitmek istemiyorum ama eşim gidelim falan dedi son olaylarımı hatırlayan vardır kaynanamın arkamdan konuşmaları eşimi doldurmaları son olan olay ise kaynanamın bana hiç bişey yapmayıp görümceme herşeyi yaptırması zaten bu bilindik bişey kaynanam çocuklarını evlendirirken hep karşı tarafa yıkar borçları bolcada takı taktırmak huyudur kızlarına :) şimdi gelelim konuma ben bayrama gitmek istemiyorum ama eşimin ailesiyle ailem aynı şehirde yaşıyor ailem gelmemi istiyor bayrama lakin kaynanamda kalacağımız için ben gitmek istemiyorum kaynanamın laf vurmalarına tahammül edemem kızlar ne yapacam ben bana fikir verin allah aşkına (

bir iki gün değilmi idare et bakalım
bende kendimi bu bir iki gün lafı ile motive ediyorum
ne yapalım kocalarımızın hatrına katlanmalıyız...
ailenizi görme hevesi ile gidin
ailenizle buluşma anını hayal edin
kötü şeyler aklınıza gelmeyin ...

1-2 gün olsada geçermi canım dersin

offffffff bu bayram sıkıntısı bende de var

eşim gitmeyelim diyor,ben gitmek istiyorum,kayınpederim gelecekmisiniz diye arıyor.

eşim kaplıcalara bakıyor bayram için,en son bağırdım.sen ne yaparsan yap,ben çocuklarla memlekete gideceğim dedim.bakalım ne olacak

Görmezden gelmeye çalış benim annemde inan aynı durumu yaşıyordu.Bayram yaklaşınca başlıyodu sıkıntısı.Ama idare etti oda.Şuanda kaynanası rahmetli oldu.Ama yazını okuyunca eski günler geldi aklıma annemde çok çekmişti.Biz bayramda giderdik babannem bize arkasını dönerdi yüzü hiç gülmezdi sürekli laf vururdu kendi öz evladı babamı bile hiç sevmezdi. Çünkü annemle iyi geçinmesini istemezdi babamı doldururdu sürekli ama Allah iyilerin yanında yardım ediyor.İnşallah dertlerinde son bulur canım.

1-2 gün olsada geçermi canım dersin

bende şimdiden edecekleri laflar karşısında nasıl bir tutum sergilemeliyim
onun planlarındayım
o kadar saçma sebeplerden can sıkıyorlar ki
sadece eşim hatrına onu sevdiğim için, ona değer verdiğim için
bir iki günde olsa ailesine saygımı göstermek zorunda olduğumu düşünüyorum...
ailemide uzun aradan sonra görmenin mutluluğu bu olumsuz düşüncelerin üzerini örtüyor

en güzel cevap: cevap vermemek ve gülüp geçmektir. siz kv.nizin vurduğu lflr bi gülüp geçin bklım sürdürecek mi o huyunu. için dert olup kalsın da görsün bakalım.

ya bacım dua et ayrı sehırdesın tek bayramda goruosun bızler napalııım dipdibe olanlar napsııın

sağolun içim rahatladı biraz :)

ah ailem keşke başka memlekette olsaydı hayatta ayak basmazdım ( nasıl geçecek cehennem yüzlünün yanında bilmem laf sokmalar maddi anlamda destek beklemeler 2 maaşınız var diyip vur abalıya hesabı istekler çalışan kaynım dahi benden para istiyor nasıl iş anlamadım ( dert dert resmen dert

ben kendimden örnek vereyim: yeni evliyken samimi olalım aramızdaki kırgınlıklar bitsin diye konuşurdum, gülerdim ilgilenirdim v.s ama baktım omuyor krşımdakinin can sıkmktan başka derdi yok. artık konuşmamaya, anlatmamya ,dinlememeye bşladım.
çok da iyi oldu. bişey soruyor mesela en kısa ve net cevabı verip susuyorum ; yorum yapınca da dinlemiyorum. küs desen değiliz ama küsmüş gibi trip atmıyorum.
gayet ilgili görünüyorum. malesef ki sevmediğimiz insanlarla aynı ortamları paylaşmak durumundayız. en güzeli umursamamak ve bunu belli etmek. o zman can sıkayım derken canları sıkılıyor ...

canım bu konu sana sımdı mı dert oldu..benden ıyısın demek kı yıne de...ben gecen sene yenı dogum yapmıstım kurtuldum dedeım kendı kendıme bu bayram gıtmıcem.. taaa o zamandan berı dusunuyorum bayramı.. cok moralım bozuk..hıc yuzum gulmuyor..Allah gunah yazmasın bunlar yuzunden bayram gelsın ıstemıyorum..hayırlısıyla gıtsek de gelsek ya da bır an once..resmen duygularıma tercuman olmussun..o yuzden sana fıkır veremıyorum maalesef..kelın merhemı olsaaa..........

hep aynı seyler( benımde hep aklımda onlar var..dıyorum sole derlerse bole derım bole yaparım..muhattap olmam vs..........benım aılem de baska sehırde bu arada..gıdınce sadece onları ve sulalerını gorcem(

çok mantıklı canım zaten tlf.la yetişiyorlar eşimi arayıp doldurup bana surat yaptırıyorlar 1 yıllık evliyim yaşatmadıkları kalmadı gidince bakalım neler dicekler (

ben gitmiycem arkadaşım.o kadar ilallah ettirdi kendisinden.eşim bile bıktı saçmalıklarından.benim ailem farklı şehirde.o yüzden rahatım.bana bile şimdiden 15 tatil dert oldu.beş karış surat,laf sokmalar,her dediğine ayrı yorumlar katmalar,iğneleyici konuşmalarvalla bıktırdı artık.imkanın varsa az kalmanıı tavsiye ederim

keske bende gıtmesem..ama evlenelı 2 yıl oldu dugunden berı hıc gıtmedık..gıtmek zorundayız..allahtan esım cok farklı cok sukur..onlara kulak asmıyo..gercı bana da anlatmıo allah bılır neler dıyorlardır..benım dogumumda bıle salaksalak konusup durdular karıkoca:Soooooooooooffof

2 günden fazla kalmam canım zaten çalışıyorum derim kaçarımda 2 gün olur 4 gün hadi hayırlısı (

bende düğünden beri gitmedim bakalım neler yaşıcaz (

bayramlar ailelerin buluşması için çok güzel bir vesiledir, biraz sıkıntıya göz yumun, hem gidin ailenizi görün hem de eşiniz ailesini görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…