Aynen canım yaa biz her bayram sabahı birlikte kahvaltı etmesek de sabah erken uyanıp alelacele aşağı inmek zorundayız. Bir bayram sabahı kv beni ilk misafirleri göremedim kaçırdım diye azarladı (her misafir geldiğinde aşağı inme zorunluluğum vardır) bayram bitene kadar her saat aşağıda oturmak zorundayımdır biraz dinlenmek için evime çıksam dakikasında arar çağırırlar. Doğrusu ben de hoşlanmıyorum böyle içiçe bir yaşamdan.
ben malesef hatayı kendimizde buluyorum,hem kendimde hem eşimde hem ailemde herkez suçlu ama enbaşta ben...
çünkü çizigilerimi çizemedim..Mesafe koyamadım...Herşeye evet dedim geleceğimi düşünmeden,
ailem çok fazla alttan aldı herşeyde ..Onlar mesafeyi koruyamadı...
Şimdi işin içinden çıkamıyorum çıkamamda tabi...
Sadece kendime çok kızıyorum..KENDİMDEN ÇOK İNSALARA ÖNEM VERDİĞİM İÇİN..
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, laf vurmalarına karşılık laf söylersen mutlu oluyor bunlarçünkü niyetleri o zaten , siz laf söyleyeceksin ki duygu sömürüsü yapmaya, timsah gözyaşı dökmeye fırsat doğmuş olacak
Ne mi yapacaksın,inadına gülümseyeceksin, evet evet gülümseyeceksin ama sinsice. Bu sinsi gülümsemeyi sadece kadınlar anlar unutma, erkekler bunu ayırt edecek kapasitede değil mesaj yerine ulaşacak sonuçta.
Sen her şeye gülümse ve hatta gülerken hafif bir ''hıh'' deyip umursamadığını göster. Bırak kendi içi içini yesin
Ailene giderken de hoşçakalııııııın de salla elini git.
Şimdi laf söylesen, sonrasında ''keşke şunu da deseydim'' diyeceksin. o keşkeleri bitiremeyecesin. ama kendilerinin umursanmadığını farkedince onların yüzünde göreceğin o ifade senin içini rahatlatacak inan
Bir kere dene olur mu
canım gulup gecmek de kolay degıl kı..bu sefer nasılsa ses cıkarmıyo der ..konusur da konusur..yıne bana dert olurr yanı...ses cıkarmadıkca tepeme cıkar benımkı yanı:S
esraeken
senı cooooooooooooooooooooook ıyı anlıyorum canım..bız de esımle unv tanıstık..esımın aılesını benı ıstemeye geldıklerı gune kadar gormedık sadece annesını 1 kere 15 dk gordum ..esımı aılesıyle benım oturdugum sehırde 15 saatlık yol var..benı ıstemeye geldıklerı gun aılemın yanında esımın annesı bız aslında ogluma baska kız ıstıyoduk senı ıstemıyoduk da oglum senı cok ıstedı dedı..ofsaaaaaaaaaaaayyttt daha ılk bastan..daha neler neler..dogum yaptım esımın baabası benım babama senın kızla benım oglan yıllarca gorustuler benım oglan senın kızı almasaydı ortada kalırdı dedı..daha neler neleeeeerr...ben hakkımı kımseye helal etmemezlık etmem ama bunlara edemıyorum..
inanın sizi çok iyi anlıyorum kaynanam ve görümcem bana da çok yaptı hatta kocam şehir dışındayken bana kocalık bile tasladılar.
görümcem benden küçük ama bana bağıabilir bana nerde kaldığımın hesabını sorabilir. bana emir vaki verebilir. kaynanam desen kocan yokken sen dışarı çıkamazsın bile dedi annem ve kardeşlerimi benim evimden kovdu senin evin diye birşey yok burası benim evim dedi . daha neler neler
yalan demeyeyim yüzünü görmeye sesini duymaya tahammülüm yok ama eşim için mecbur kaldığım günler görüşüyorum.
sizde sabredin kazanan gene siz olursunuz. söylediklerini hiç takmayın ozaman daha çok sinir oluyorlar.
ailenizi göreceksiniz sadece bunu düşünün bu mutlulukla kayınvalideyee katlanılır[/QUOTE
Yazık yaa cok moralım bozuluyor boyle okuyunca..benım de kızım varr.(.bu arada bugun kızımın canım askımın dogum gunu kızlaar..melegım 1 yasına gırıyor Allaha cok sukur..)
Ben kızımı el bebek gul bebek buyuteyım ona ezıyet etmeyeyım ..o bırısını sevsın evlensın..sırf o adamı sevdıgı ıcın o adamın annesının babasının laflarına ses cıkarmasın..annemı cok ıyı anlıyorum..kadın ne kadar sınır oluyoo..
hayırlı akşamlar k.k. üyeleri evet bir çoğumuz derdi kesin banada dert oldu bu yıl bayram geliyor ve ben kaynanamın yanına gitmek istemiyorum ama eşim gidelim falan dedi son olaylarımı hatırlayan vardır kaynanamın arkamdan konuşmaları eşimi doldurmaları son olan olay ise kaynanamın bana hiç bişey yapmayıp görümceme herşeyi yaptırması zaten bu bilindik bişey kaynanam çocuklarını evlendirirken hep karşı tarafa yıkar borçları bolcada takı taktırmak huyudur kızlarına :) şimdi gelelim konuma ben bayrama gitmek istemiyorum ama eşimin ailesiyle ailem aynı şehirde yaşıyor ailem gelmemi istiyor bayrama lakin kaynanamda kalacağımız için ben gitmek istemiyorum kaynanamın laf vurmalarına tahammül edemem kızlar ne yapacam ben bana fikir verin allah aşkına(
söylediklerini hiç takmayın ozaman daha çok sinir oluyorlar.
ailenizi göreceksiniz sadece bunu düşünün bu mutlulukla kayınvalideyee katlanılır
kaynanalarına bayramda gitmek istemeyenler,çok merak ediyorum.sizin ailenizin gelinleri ne yapıyor bayramlarda:44:
egem abla bende bayramda k.valideme gitmek istemiyorum..neden mi?
-ben ona yıllarca saygıda kusur etmezken,eşimin annesi diye ağzmı açmazken o neler yapmış arkamdan
-o kadar laf vurduğu halde ağzmı açıp tek kelime etmezken o beni bırak anneme kadar dil uzatmış
-her bayramda,her tatilde yanlarına giderken o daha 2 yıl öncesine kadar yuvamı yıkmak için elinden geleni yapmış
-nikahımızı,düğünümüzü rezil ettiği halde ben ona anne derken bırak kızı olmayı herhangi bir komşusu kadar bile değerli olamamışım onu gözünde
-ve daha neler neler
ve ben bu bayram gitmeyeceğim k.validemin yanına.zaten onların yaşadığı yerde suriye ile savaş var saylır (eşim hataylı)..ben çocuklarımın canını yolda bulmadım...
abla,eğer bende böyle bi k.valide olacaksam gelinlerm de bana gelmesinler..gerçekten üzülmem çünkü bu zemini ben hazırlamışım demektir..ne ekersen onu biçersin...
hayırlısı canım,herkes kendi bilir.ben de bayrama gidelim diye kocamla kavga ediyorum.ne olursa olsun bayram.2 günden kimseye birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?