- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Peki.Daha anlaşılır mantıklı konularda ömür çürüteyim.Haklısınız.Bana bunlara takilmayin diyipte benim konuma siz niye bu kadar takildiniz?? Vakit harcamayin burda.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki.Daha anlaşılır mantıklı konularda ömür çürüteyim.Haklısınız.Bana bunlara takilmayin diyipte benim konuma siz niye bu kadar takildiniz?? Vakit harcamayin burda.
Ben okudum fakat sonuçta değişen bir şey yok yine bir gece önceden aranabilirdi eğer her zaman böyle ani hareketleri varsa, ha yoksa ve sadece bayramda böyle aniden habersiz köye gittilerse o zamanda yine yapacak birşey yok sonuçta büyükler beklerler yine orayada gelinsin diye yani bu durumda ne denilir ki onlara?Uzun bir cevap yazmissiniz ama keske okusaniz. Ilk kez bayramda gidiliyor diyorum. Daha once kv ve kp beklerler evlerinde herkesi. Esimin ailesinde kimse ilk gunden yada 2.gunden koye biryere vs gitmez. Ben 8 yildir evliyim. Tabiiki biliyorum. Bizde gittik herzamanki gibi. Kv bunu 3 yildir adet haline getirdi oyuzden.
Uzun bir cevap yazmissiniz ama keske okusaniz. Ilk kez bayramda gidiliyor diyorum. Daha once kv ve kp beklerler evlerinde herkesi. Esimin ailesinde kimse ilk gunden yada 2.gunden koye biryere vs gitmez. Ben 8 yildir evliyim. Tabiiki biliyorum. Bizde gittik herzamanki gibi. Kv bunu 3 yildir adet haline getirdi oyuzden.
E bizde fikrimizi söylüyoruz. Sana noluyor hayirdir noye kizdin.4 44dblMunzevi Zencefil siz bana her olumsuz yapilan yorumu begenmek zorunda misiniz hayirdir tanisiyor muyuz :) orgutlendiniz birlikte hayirdir.. giderim gitmem bayramda cok dert degil actim konu fikir sordum size ne oluyor anlayamadim.
Konunuzu okudum. Sizin dogum yapmanizla insanlar neden koye gitmeye baslasin ki tamamen tesaduf yani. Uzerinize alinmissiniz. Ayrica dedesiiii harclik almaya geldik ne demek ya cok itici. Eliniz opmeye geldik der insan. Kvniz neredeyse bayram orada olur. Biz yakinlarimizi ariyoruz onceden,bayrami kim nerede gecirecek diye ogrenip ona gore gidiyoruz. Size de tavsiye ederim,boyle alinganlik yapmazsiniz o zaman ve de kapida kalmazsiniz. Ayrica asiri agresif geldiniz bana bence de tatile gidin bu bayram belli ki sinirleriniz bozulmusKeske konuyu tam okusaniz. Diyorum ki esimin ailesi koyde bayram gecirmezler. Ben dogum yaptiktan sonra gitmeye basladilar. Gecen yine bayram da gittigimizde kp evdeydi kv yoktu. Eltimle gitmek istemis. Sonucta sadece bizi degil ben evlendigim zaman hep tatlisini yapar kucukleri beklerdi bayramlasmak icin bayramdan sonra giderlerdi.
2 ya da 2,5 yaşındaki çocuk paradan ne anlar yahu verilen harçlıklar bize kalacak demiyorsunuz da.... Bayramlaşmaktan çok harçlığa takılmışsınız bu kadar belli etmeseniz keşke bayramda verilen harçlıklara mı muhtaç kaldınız?Neden siz dedenizden babanne anane vs hic Bayram harcligi almadiniz mi? Bence cok hos birsey oglumda alsin isterim tabiiki.
kp kv olan samimiyete dayanarak soylenen birsey kimse kotu algilamadi burdakiler kadar. Kimse kimsenin parasina puluna muhtac degil 10 lira 20 lira nedir yani.
Iste demek ki artık bi kopukluk olmuş ailede.Benim annem babam ayrilar. Sadece anneme gidebiliyoruz. Esimin ailesinde bir bayramlasma merasimi vardi. Esim ve kuzenleri olarak yeni evliyken daha hevesliydi herkes galiba. Simdi kv bile beklemiyor. Eltim kaynimla bosanma asamasinda suan. Onunla birlikte koye gidiyorlar ki bu yeni olan birsey. Sonucta burda bir oglu daha var. Eskiden gider kahvalti yapar dolasirdik herkesi.
Peki.Daha anlaşılır mantıklı konularda ömür çürüteyim.Haklısınız.
Iste demek ki artık bi kopukluk olmuş ailede.
Herkes beklentilerini azaltmış.
Ben eski konulardan da eşinizin ailesiyle aranizin çok iyi olmadığını hatırlıyorum zaten.
O nedenle sizde beklentilerinizi düşürün derim.
Çekirdek ailenizle güzel bi tatil yapın.
2 ya da 2,5 yaşındaki çocuk paradan ne anlar yahu verilen harçlıklar bize kalacak demiyorsunuz da.... Bayramlaşmaktan çok harçlığa takılmışsınız bu kadar belli etmeseniz keşke bayramda verilen harçlıklara mı muhtaç kaldınız?