- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Evet resmen kayınbabam oğlumu kendi doğurmuş gibi sahipleniyor. Eşim babamı daha önce uyardım ama dinlemiyo napim diyor.o nasıl bir kayınpedermiş öyle, sanki kendisi doğurmuş!!! eşiniz uyarsın bence her gittiğinizde ağlayacaksınız yoksa ya da kırk yılda bir gideceksiniz ki o da olmaz.
İnşallah canım soğutamazlarHerkes istediğini desin yapsın, bir anne çok uc bir durumu yoksa çocuğun her zaman 1. Sırasındadir.
Asla sizden sogutamazlar
İnşallah canım. Ama kayınbabamın laflarına dayanamıyorum1,yasındaki çocuk 2gun babanne dedesini gordu onlarin kucagında durdu diye seni unutmaz yada sevmemezlik yapma.endişe etme
Aynen demesi lazım. Daha önce uyardım babamı ama beni dinlemiyo yine yapıyo vazgeçmiyo laf söylemekten diyo eşimSuç eşinde babam böyle napim demek içten içe onaylıyorum demek sizden çok eşinize söz düşer onun demesi lazım anne baba napıyosunuz vs diye
Oğlum bana ana demicekse bi daha çocuk falan doğurmucam diyebildim sadece ve ağlamaya başladım. Eşim babamı uyardım beni dinlemiyo diyo.o kp o lafı dediğinde yuttursaydın keske. nedenek ya diyip cıngar cıkartsaydın o kocanda ozman annesigikin tarafa neolacak böyle napalım derdi.
Ben değil onlar benden oğlumu kıskanıyorlar. Bu çocuk sana Ana demicek yüzüne bile bakmıcak hep dede dicek seni unutcak dedi kayınbabam kıskanan onlarNe güzel işte millet çocuğumla ilgilensin der siz de kıskanıyorsunuz. Bırakın ilgilensinler. Sizde yardımınızı yapın geçin kaç gün sonuçta sıkıverin dişinizi.
Ben değil onlar benden oğlumu kıskanıyorlar. Bu çocuk sana Ana demicek yüzüne bile bakmıcak hep dede dicek seni unutcak dedi kayınbabam kıskanan onlar
Sahiplenip beni yok saymaları çok saçma. Oğlumun annesi benim ya benim. Ne demek benim oğlum bana anne demicek. Kayinbabam resmen oğlumu kendi doğurmuş gibi davranıyorSonuçta hiçbir çocuk 2-3 günde annesini unutmaz. Onların laflarına da takılma. Yaşlılar bazıları bu tür şeyler söyler. sahiplendiklerini göstermek için. Bence umursama canım.
Canim düşünme bunlari bak evde tekse ya da tek olmasi gerekmiyor cocuk farkli ortama girince birde seviliyorsa elektriği tutarsa gider benim oğlum oraya gidince emmezdi bile sürekli dışarıya cikmak istiyor çünkü oynuyorlar istiyor...ama tabiki anne olmadan yatmıyor.Şimdiden kayınbabama gitmeye başladı çocuk. Hadi tamam gidiyo dedesi. Ama kayınbabam bana gelmiyo da kendine geldi çocuk diyo bana laf söyleyip övünüyo. Benim çocuğun annesi olduğum bilerek unutuluyor
Dua ediyorum zaten biran önce oğlum 2 yaşına gelsin de kucak dönemini geçsin diye. Çünkü karpuz gibi kucaktan kucağa alıyorlar çocuğu.Bana vermek istemiyorlar oğlumu. Yavrumda bebek daha sesini çıkaramıyor anneme gitcem diyemiyor. Ama 2 yaşına gelip kucak dönemini geçince kucaklarında uzun süre tutamazlar oğlum ağırlaşcak çünkü mecbur yere bırakırlar. Oğlum da anne diye koşar gelir bana o zaman inşallah. Amaan eksik kalsın onların ilgileri. Ben ilgilenirim oğlumla. Bu çocuk sana Ana demicek yüzüne bile bakmıcak hep dede dicek seni unutcak diyen ve oğlumu benden kıskanan bir kayınbabanın ilgisi olmasın daha iyi.Merak etmeyin ya baska cocuklar katildikca ilgi azalir. Ama bu seferde sizin xocukta bu durumu kiskanma baslar. Ilgiye alisinca malum. Cocugunuz buyudukce azalir bu durum.
Cnm yanlış anladın tabi ki de haklısın ama sen etkiye tepki yaparsan olmaz tam aksini yap ki onlar da " bak bak çocuğu bize bırakıyo " diye bu sefer cemkirirler kV lerin geneli böyle sen bişey desen tam tersini düşünürlerCanım oğlumu sevsinler torunları sonuçta ama bunların ki çok aşırı bir sevgi yani saplantı gibi. Yani çocuk hiç kucaklarından inmesin istiyorlar. Emmicek olsa hiç vermicekler çocuğu bana. Bu kadarda olmaz. Ben çocuğumu devamlı onların kucağında dursun diye onlara mı binbir sancıyla ağrıyla doğuruverdim di mi ama. Hazır doğrulmuş bebek sahiplenmek kolay tabi(
Anlıyorum canım ama yinede bu kadar aşırı torun sevgisi ve oğlumun benden kıskanılması bana saçma geliyor.Bir çocuk annesinden kıskanılır mı ya. Benim kayınbabam da aynı. Oğlum onun kucağına gitsin hemen övünür bak gördün mü benim kucağıma geldi dede kucağı gibisi var mı der. Ana kucağı diye birşey var sonuçta. Ah benim oğlum da 2 yaşına gelse de kucak dönemini geçse. Karpuz gibi kucaktan kucağa alıyorlar çocuğu ve bana vermek istemiyorlar bıktım ya. En azından oğlum 2 yaşına gelince çok uzun süre kucaklarında tutamazlar çocuk büyüyünce ağırlaşcak sonuçta, mecburen yere bırakmak zorunda kalcaklar. Oğlum da o zaman koşarak anne diyerek bana gelir inşallah. Çok bunaldım.Canim düşünme bunlari bak evde tekse ya da tek olmasi gerekmiyor cocuk farkli ortama girince birde seviliyorsa elektriği tutarsa gider benim oğlum oraya gidince emmezdi bile sürekli dışarıya cikmak istiyor çünkü oynuyorlar istiyor...ama tabiki anne olmadan yatmıyor.
Hatta sana şöyle anlatayım benim ufaklık 6 aylikken babasina cok düşkündü aksam geldiği zaman bana hiç gelmezdi benim sınavım vardı kv geldi ben sınava gittim geldim çocuğu aldım bende olduğunu göre göre gel gel yaptı cocuk hop atladı öyle bir sevindi ki kv bak bana geliyor filan dedi, daha sonra ayni akşam kayinvalidemin kız kardeşine gittik cocuk bana yapıştı sürekli ağladı almak isteyince o zaman kv annesini özledi dedi, şuanda 25 aylik tepemden inmiyor gelip gidiyo öpüyor memeden kestiğim için gelip göğüsümu öpüyor
Baska bir örnek vereyim biz babaanemi cok severiz öyle böyle değil ama annemle sevgisi ayni mi tabiki hayır anne , aile herzaman farklıdır
Kendini ezdirme saygıyı suistimal ediyorlar.O zamana kadar kim öllür kim kalır baba çok var daha de anlar.Sen karşılıklık ver en azından için rahatlar.Çok güzel fikir canım. Aynen dediklerini söylücem kayinbabama. Kesin söylerim. Bakalım ne cevap vercek bana zalim adam. Çenesini bir yumsa da bende rahat etsem artık. Daha şimdiden oğlumun 6 sene sonra ki sünnet düğünü için benim evin önünde olur diyor. Benim evim ne güne duruyo ben annesiyim sonuçta di mi. 64 yaşında kayınbabam 6 sene sonra ki oğlumun sünnet planını yaptı şimdiden. Yaşayacağına emin demek ki(
Evet en iyisi bunları söyleyerek karşılık vermek. Yoksa sustukça üzerime daha çok geliyorlar. Çatır çatır laflarının cevabını vercem.Kayınbabam en fazla evden kovar bende hepten kurtulurum onlardan, oğlumu da göndermem oraya.Eşimde kovulduğumuz için gidelim diye zorlayamaz beni oh miss. Eşim beni savunmuyosa ben kendimi savuncam o zaman.Kendini ezdirme saygıyı suistimal ediyorlar.O zamana kadar kim öllür kim kalır baba çok var daha de anlar.Sen karşılıklık ver en azından için rahatlar.
İş başa düşünce öyle oluyor maalesef canım.Evet en iyisi bunları söyleyerek karşılık vermek. Yoksa sustukça üzerime daha çok geliyorlar. Çatır çatır laflarının cevabını vercem.Kayınbabam en fazla evden kovar bende hepten kurtulurum onlardan, oğlumu da göndermem oraya.Eşimde kovulduğumuz için gidelim diye zorlayamaz beni oh miss. Eşim beni savunmuyosa ben kendimi savuncam o zaman.
Ama çocuğumu benden soğutmaya çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?