- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Anliyorum seni ama yine ciddiye almamanda yarar var kendini yipratirsin bence boyle giderseEvet aynen bence de bilerek söylüyor kayınbabam bundan eminim.Birini duymazlıktan gelsem birini gelemiyorum.Çünkü 1 senedir kayınbabam laf söylüyor oğlumla ilgili ve oğlum 1 yaşına girdi adam susmuyor hala laf söylüyor. Sabrım tükendi artık. Bir çocuk annesinden kıskanılır mı ya. Bir kayınbaba neden bile bile gelinine laf söyleyip ağlatır anlamış değilim. Adam benim üzüntümden gözyaşlarımdan zevk alıyor demek ki
ya iki gün için saçmalıyorsun yeminle bırak 48 saat içlerine soksunlar isterlerse çocuğa işkence etmiyorlar seviyorlar bırak iki gün sende işlerle uğraş kafanı dinle bende de var çocuk 10 aylık hemde bende gittiğimde ilgiden çocuk bana kalmıyor ama bu kadar dertlenmiyorum yeminle..ha seni kendimle kıyaslamayacağım herkes farklı da bu kadar takıntı iyi değil zira ilerde Allah nasip ederde torununu görürsen çokta farklı davranmayacaksın yani kusura bakma.Kızlar merhaba. Çok bunalmış durumdayım. Dertleşmeye ve fikirlerinizi almaya çok ihtiyacım var. Şimdi biz 2 eltiyiz bir de görümcem var.Eltim bayramda başka şehire ananesini görmeye gidecek yani bayramda kayınbabamlarda olmucak. Ve sıkıntı burdan başlıyor.Bayramda tek gelin olucam ve kaynanam kayınbabam evin her hizmetini benden beklicek. Ama en büyük sorun ise 1 yaşında oğlum var. Eltimin de 5 aylık oğlu var. Eşimin ailesi aşırı derece torun hastası. Herkes torununu sever ama bunlarınki çok aşırı. Yani şöyle söyliyim oğlumu kendileri doğurmuş büyütmüş gibi davranıyorlar. Beni sanki çocuğun üvey annesiymiş gibi görüyorlar. Kaynanam utanmasa kendi emzirmeye kalkcak çocuğu.O derece sahipleniyor. Kayınbabam da aynı kendinin gibi sahipleniyor. Örnek veriyim. Oğlum emeklese bana gelse bu çocuk devamlı sana geliyo diyo, oğlum bana baksa, bu çocuk devamlı sana bakıyo gözü sende diyo kayınbabam.Sonra başlıyor söylenmeye. Bu çocuk 2,3 yaşına gelince sana "Ana" demicek yüzüne bile bakmıcak seni unutcak hep benim arkamdan gelcek hep dede dicek hep bana gelcek, sende arkasında öyle bakcan kalcan dedi bana. Bende madem benim oğlum bana ana demicek bende bir daha çocuk falan doğurmucam dedim. Koşarak tuvalete gittim ve tuvalette hüngür hüngür ağladım,arabada da ağlamaya devam ettim. Eşim babam böyle napim deyip geçti. Resmen kayınbabam kaynanam görümcem çocuğumu benden kıskanıyorlar. Çocuk hiç bana gelmesin hep onların kucağında dursun istiyorlar. Çocuk ağlamasa emcek olmasa hiç vermicekler bana ve çocuğun atletine kadar karışıyorlar. Şimdi eltinle ne ilgisi var diyeceksiniz. Eltim olduğu zaman biraz onun oğluna biraz benim oğluma yapışıyorlar. Şimdi eltim bayramda yok hep benin oğluma yapışcaklar,sahiplencekler,kucaktan indirmek ve oğlumu bana vermek istemicekler. Oğlum karpuz gibi kucaktan kucağa verilecek.Çok bunalıyorum. Hiç bebek görmemiş gibi davranıyorlar. Çocuğumu kendilerine bağlamaya çalışıyorlar. Çocuğumu onların ellerinden nasıl kurtarabilirim. Uzun oldu kusura bakmayın. Allah Rızası için bir fikir verin yardım edin sinirlerim bozuldu iyice.
Konuyu yanlış anladınız. Kendileri doğurmuş gibi davranıyorlar aşırı bir sevgi saplantısı diyorum.Onlardan önce çocuk benim. Ben doğurdum ben büyüttüm.Onların sadece torunu. Ama çocuk benim. Kayinbabam veya kaynanam doğurmadı bu çocuğu. Torunsa torun gibi sevsinler kendileri doğurmuş gibi değil. Ayrıca ben lohusalık döneminde değilim. Kayinbabami tanısan görsen sende kaldiramazdin laflarını. Lohusallıķtan değil yani Adam zalim.1 yil da bitmeyen lohusalik! Tamam kayinpeder patavatsizlik etmis de sizde sanki abartiyorsunuz ya onlarinmis gibi seviyorlar diyorunuz e onlarin zaten ne demisler evlat cevizse torun cevizin ici!
Kayınbabam gibi gelinime bu çocuk sana Ana demicek yüzüne bakmıcak seni unutcak demem ama. Bundan eminimya iki gün için saçmalıyorsun yeminle bırak 48 saat içlerine soksunlar isterlerse çocuğa işkence etmiyorlar seviyorlar bırak iki gün sende işlerle uğraş kafanı dinle bende de var çocuk 10 aylık hemde bende gittiğimde ilgiden çocuk bana kalmıyor ama bu kadar dertlenmiyorum yeminle..ha seni kendimle kıyaslamayacağım herkes farklı da bu kadar takıntı iyi değil zira ilerde Allah nasip ederde torununu görürsen çokta farklı davranmayacaksın yani kusura bakma.
Abartmak değil yaşayan bilir. Kayinbabamı tanısan 5 dakkada bana hak verirdin.Ne kadar abartmışsınız....
40 dakika mesafe var arabaylahepi topu 2 gün idare edeceksiniz ne kadar uzaklıkta oturuyorsunuz kv'nizden
Çocuk 2 günde soğumaz merak etmeyin biraz abartı derecede sevmeye çalışmışlar ucu saçmalığa kadar gelmiş
İnan varya canım Allah düşmanımın başına böyle kayınbaba vermesin çok zalim çok. Bir çocuğu annesinden kıskanmak nedir ya. Çocuk hep bana gelsin istiyo adam. Yok emzircen yok altını değiştircem diye kucağıma alıyom bende. Başka türlü vermiyorlar. Sırf kıskançlık yaptıkları için 2. Çocuk istemiyom artık. Doğuran ben sahiplenen onlar oluyo doğurmiyim daha iyi.Oglumoglum diye sizde kucagınızdan indirmemeye çalışın bence.
Bayram gezmesi yapıyoruz canım ama binbir zorlukla. Eşim babasıgilin evine gitti mi resmen yapışıyor kalıyor adam kalkmak bilmiyor. Geçen ramazan bayramında resmen yalvardım kocama. Nolur başka akrabaları da gezelim artık çok canım sıkıldı içim daraldı biraz hava alalım bunaldım dedim durdum eşime. Ama eşim ona rağmen akşama doğru saat 5 ten sonra diğer akrabaları gezmeye çıktı. Sabahtan ikindin 5 e kadar kayınbabamın görümcemin hareketlerinden ve çenesinden mahvoldum.Görümcemi çocuklarını ve kocasını arabamızla hep biz gezdiriyoruz akrabalara arabaları yok diye bizle beraber geziyorlar.En son görümcemin evine gidiliyor ve yine aynı oluyor 5 saatten önce kalkmıyor eşim. Kayınbabamın çenesinden kurtulsam bu sefer görümcemin çenesi başlıyorAlıp çocuğunu bayram gezmesi yapmayacak mısın? Konu komşu akraba gezilmiyor mu sizde? Bu gezmeleri uzun tutup Kv evinde minimum Zaman geçirebilir misin?
Ay öyle kp ye açarım ağzımı yumarım gözümü, sonra da kıymetli gelin olurum muhtemelen, anladığım bu işler böyle.
yalnız zalimlik farklı bir şeyİnan varya canım Allah düşmanımın başına böyle kayınbaba vermesin çok zalim çok. Bir çocuğu annesinden kıskanmak nedir ya. Çocuk hep bana gelsin istiyo adam. Yok emzircen yok altını değiştircem diye kucağıma alıyom bende. Başka türlü vermiyorlar. Sırf kıskançlık yaptıkları için 2. Çocuk istemiyom artık. Doğuran ben sahiplenen onlar oluyo doğurmiyim daha iyi.
Merak etme cocugun senden sogumaz inan seni çok iyi anliyorum bende arada bi kapilirim o duyguya ama unutma agladigi zaman anne diye ağlayacak bisey isterse anne diye isteyecek onlar naparsa yapsin çocuk anneyi kosulsuz sever kendini üzme bu kadarAma çocuğumu benden soğutmaya çalışıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?