Bayram geliyor!! Zulüm geliyor!!

Sacmaliyorsunuz cocugun senden neden sogusun. Benim annem kendimi bildim bileli hep calisirdi bana babanem bakti cogunlukta ve onlarin yanindaydım, orda yattim kalktim hep. Annemi unutmadim veya soğumadim veya herhangi olumsuz birsey olmadi. Benim icin yapiyordu annem ne yapiyorsa.
2 gun kvlerde kaldiniz ve orada cocugu seviyorlar diye 1 yasindaki cocuk sizden niye sogusun ya? Anne, baba olmak icin psikolojik bir yeterlilik testi yapılsın gercekten.

Ayda 2 kez görüşüyoruz canım.Biz gidiyoruz onlar geliyor. Tabiki torunları sevcekler. Ama torunları gibi sevcekler kendileri doğurmuş gibi değil. Ve bir dedenin nolursa olsun torununun annesine bu çocuk sana Ana demicek yüzüne bile bakmıcak seni unutcak demeye hakkı yok. Bu size normal gelebilir ama bana ağır geliyor. Ne demek çocuğum bana Ana demicek,yoldan geçen kadına mı anne dicek ayıp ya bu laf denir mi. Bu gibi bir sürü laf yüzünden ben nasıl mutlu olayım ki

yalnız zalimlik farklı bir şey
birde torun çok ayrı derler evlattan daha kıymetli olur imiş .
Ben sadece kayınbabamla ilgili bir konu anlattım. Binlerce konu var anlatsam roman olur. Ve bütün konular zalimliğini kanıtlayacak şekilde canım emin ol. Torun sevgisi niye ayrı oluyo diyorlar,çünkü zamanında kendi çocuklarını büyütürlerken işten güçten koşturmaktan çocuklarının nasıl büyüdüğünü anlamıyorlar.Yıllar sonra torunlar olduğu zaman 9 ay karnında ne ağrılarla zorluklarla taşıyan başkası ,binbir sancıyla ağrıyla doğuran başkası,gece gündüz büyütüp emek veren uykusuz kalan başkası,her zorluğunu çeken başkası (yani ben) hazır doğurulmuş büyütülmüş çocuğu sahiplenmek çenelenmek kolay tabi. Çocuğun annesine de bu çocuk sana Ana bile demicek demek kolay tabi onlar için.

sanırım çocuk büyüdükçe insanları tanımaya, konuşmaya başlayınca bu kafayla kayınpederiniz canınızı daha çok sıkabilir, ama siz onun dediklerine aldırmayın bence. bir çocuğun en yakın arkadaşı en sevdiği kişi daima annesidir. söylediklerini duymazlıktan gelin ama çocuğunuzu nasıl yetiştireceğinize karışmalarına asla izin vermeyin.

Konuyu sizde yanlış anlamışsınız. Ben çocuğumu sevmesinler demedim. Torunları gibi sevsinler dedim. Kendileri doğurmuş gibi değil. Allaha şükür anneligimi sonuna kadar yapıyorum teste ihtiyacım yok. 1 sene tek başıma büyüttüm oğlumu. Ve geçmişimde de 24 tane çocuğa bakmış insanım okul öncesi öğretmenliği yaptım. Teste ihtiyacım yok üniversiteyi 3.lükle bitirdim. Sanki ben saf mışım gibi test diyosunuz. Kendime güvenmesem çocuk doğurmazdim bilinçli bir anneyim şükür.Ama kayınbabamı tanısan bana böyle test demezdin. Her dede aynı olmuyo senin deden iyiymiş demekki,oğlumun dedesi öyle değil. Bir kayınbaba bu çocuk sana Ana bile demicek yüzüne bile bakmıcak seni unutcak hep bana gelcek hep dede dicek,sende arkasından öyleeee bakcan kalcan diye konuşuyorsa gelinine bu normal değil. Size normal gelebilir bana gelmiyor. Ne demek çocuğum bana Ana demicek ya pes.

onların demesiyle mi anne demiycekmiş

Benim annemde kendi kv ve kp'den cekti cekmedi degil ben cocukkenden hatirliyorum bazı seyleri. Cok iyi olduklarindan beni birakmiyordu mecbur oldugu icin birakiyordu. Hatta bazen beni anneme dolduruyorlardi bile. Yanimda konusuluyordu annem hakkinda bi cocuga bakamiyor bilmem ne. Biz seni okutcaz herseyini karsilicaz sana biz bakcaz bizim kizimizsin diyip duruyorlardi.
Neler neler. Siz cocukla saglikli iletisim kurun yeter. Kimse sogutamaz.

1 yasinda cocuk bu ne sogumasından anlar? Surekli yanlarindada durmuyor. Cocuk gibisiniz. Kp, sana bakmicak, anne demicek dedi diye kosarak tuvalete girip oralarda aglamak, cocugumu benden sogutcaklar tripleri? Universite okumak cok saglikli bir psikolojide oldugunuzu gostermez.
Her öğretmen, her universite okuyan mükemmel insan olmuyor sonucta.

Gerçekten inan canım ağla ağla harap oldum. Kayınbabam resmen bile bile laf söylüyor bana,gözyaşlarımdan zevk alıyor resmen bu zalimlik değildir de nedir bir anne bu kadar ağlatılır mı ya. Napcam bu insanlarla bilmiyorum. Oğlum doğdu doğalı 1 senedir bu insanların kıskançları yüzünden yüzüm gülmedi. Kayınbabam daha şimdiden oğlumun 6 sene sonra ki sünnet düğüne ile ilgili plan yapıyor. Neymis sünnet düğünü kendi evinin önünde olacakmış. Ben annesiyim sonuçta bizim ev ne güne duruyor fikir bile sormuyor adam direk karar alıyor. 6 sene sonra yaşayacağına bu kadar emin kayınbabam

eĞER BAYRAMA ZÜLÜM GÖZÜYLE BAKARSAN ALLAH SANA ONUN İKİ KATI ZÜLÜM VEREBİLİR.GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN.BAYRAMIN ÖNEMİNİ NEDİR ONCE O KONUYU ARAŞTIR. :*

Allah aşkına onlar öyle dedi diye çocuğunuz sizi gerçekten sevmeyecek mi sanıyorsunuz zaten başka ildelermiş siz zaten çocuğunuzla normalde berabersiniz bırakın ne derlerse desinler gülün geçin zaten iki gün yani 9 gün değil ya. Hep yanında olan benim beni anası bilmeyecekte kimi bilecek tabii ki bana gelecek deyin olsun bitsin takmaya değmez.

Karşılarında ağlayıp küçük durumamı düşseydim. Sen hiç hayatında ağlamadın mı. Insan boğazına kadar dolamaz mı. Kayınbabam 2,3 yaşına gelince çocuk sana Ana demicek dedi. Oğlum şuanda 1 yaşında hiç bişey anlamıyor ama kayınbabamın lafları moralimi bozuyor. Hemen çocuk gibisiniz diyosun, Senin de böyle kayinbaban olursa o zaman anlarsın beni. Sen test dediğin için eğitimimi belirttim beni saf yerine koyduğun için yoksa söylemezdim.MÜKEMMELIM DEMEDIM. derdimi paylaştım burda.

benim kv de torunu gibi sevmeyi bilmez.. sizi cok iyi anlıyorum kizim der annene gek der. kendisi annesiymis gibi davranir..
her seferinde babanne torun sözlerini tekrarlamaya kafasina yerlestirmeye çalışıyorum

eĞER BAYRAMA ZÜLÜM GÖZÜYLE BAKARSAN ALLAH SANA ONUN İKİ KATI ZÜLÜM VEREBİLİR.GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN.BAYRAMIN ÖNEMİNİ NEDİR ONCE O KONUYU ARAŞTIR. :*
Zulüm geliyor dedigim kayınbabam canım bayram değil. Yoksa rabbimin bayram kıldığı dini günlere lafım yok

Ağladımda biri biyerinden laf uyduruyor diye saklanıp ağlamadim. Ben ne anlatiyorum siz hala kp, buyunce sana ana demicek dedi diyorsunuz takılmışsiniz bikere ayni seyi tekrar edip duruyorsunuz. Yazdiklarimi goremiyorsunuz sanırım. Benim dedemlerde cok seyler dediler ama ben annemden sogumadim. Kimsenin ne dedigi önemli degil madem cok bilinclisiniz, cok biliyorsunuz ve cok cocuk bakmissiniz ya hani çocukla sağlıklı iletisim kurup, kaliteli vakit gecirdiginiz surece kimse onu sizden sogutamaz. Sizin gibi uni. 3.luklu bitirmis 456665565 cocuk bakmis biri bunu bilmeliydi.

diger torununa memesini bile vermis emsin oyalansin diye.. benimkine cesaret edemedi ama diken ustundeyim.. neler yapti aklima geldikce canim sıkılıyor

benim kv de torunu gibi sevmeyi bilmez.. sizi cok iyi anlıyorum kizim der annene gek der. kendisi annesiymis gibi davranir..
her seferinde babanne torun sözlerini tekrarlamaya kafasina yerlestirmeye çalışıyorum
Allah razı olsun sizden beni anlamışsınız. İşte yaşayan biliyor bu durumları. Ben sevmesinler demiyorum ki. Torunları gibi sevsinler bana laf söylemeden ve oğlumu benden kıskanmadan sevsinler diyorum. Ama onlar kendileri doğurmuş gibi davranıp bana laf söyleyerek beni ağlatıyorlar ne gerek var buna di mi ama

Canım Allah Rızası için tartismayalım tamam lütfen. Benimkisi saklanıp ağlamak değildi. Kayınbabam bana laf söyleyince bende gereken cevabı verdim. Olay büyümesin diye kayınbabamın karşısında ağlamadim tuvalete koştum. Eltimin bebek mevlütü vardı olay büyüsün istemedim. Ama kayınbabamın ağır laflarına da dayanamayıp ağladım.Akmak üzere olan gözyaşlarımı tutamadım malesef. Şunu asla unutma profesör de olsa bir kadın zalim kaynana kayınbabayla uğraşılmıyor,sen bilinçli olsanda onların kafa yapısı farklı oluyor başedilmiyor. Hele bir de seni savunmayan bir kocan varsa. Boşanmalar aile sorunları yüzünden artıyor işte..

diger torununa memesini bile vermis emsin oyalansin diye.. benimkine cesaret edemedi ama diken ustundeyim.. neler yapti aklima geldikce canim sıkılıyor
Hah işte benim tam da anlatmak istediğim bu. Torunlarını torun sevgisiyle sevsinler kendileri doğurmuş gibi değil. O çocukların bir annesi var sonuçta.

Sağol canım moral oldun bana

Canım kayinbabamlarla aynı sehirdeyiz. Benim kendi ailem başka şehirde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…