Bayram gelmiş neyimeee....

Allah yrdmcn osn guzelim bende ayni durumdayim nisanlimn alesi bizi bunaltti ama yinede herseye ragmen evlenicrz bunun icin bekliyoruz bakalim nasip. insanlari bosver biraz sabret.allah kolaylik versin

Canım akraba konularını pek dert etme kendıne .Bizde cokk varda noluyor hıc bıse .Hepsi bi çıkarcı bazıları dedıkoducu ben nayram zıyaretıne bıle gıtmek ıstemıyorum .İnşallah aileler de anlaşırlar..Neyını beğenmedi ailen karşı tarafın?

haklısın canım ama insan göze alamıyor işte.evlilik kararı zor bir karar.Allah hakkımızda hayırlısını versin.çok çıkmazdayım.

çok zor durumdayız canım niye böyle olduk bilmiyorum.yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal.seviyorum ayrılamıyorum ama evlensem aileler yüzünden mutlu olacağımızı düşünmüyorum.çok canım yanıyor ya.Rabbim yardım etsin hangi karar doğruysa onu alalım inşallah.

Allah yrdmcn osn guzelim bende ayni durumdayim nisanlimn alesi bizi bunaltti ama yinede herseye ragmen evlenicrz bunun icin bekliyoruz bakalim nasip. insanlari bosver biraz sabret.allah kolaylik versin

Allah yardımcın olsun canım.benimde babam bizi bunalttı.şimdi nişanlım nefret ediyor artık babamdan.bayramda bile gelmek istemiyor.arada kaldım ne yapıcam bilmiyorum çok bunaldım kafayı yiyecem artık.

durum şu canım açıkçası babam çok nazlı büyümüş her dediği yapılmış çok kırılgan bir insan.ufak tefek şeyleri bile dert ediyo sorun edip küsebiliyor.nişanlımın aileside biraz vurdumduymaz bunun huyuna suyuna göre davranamadılar.o yüzden beğenmedi.kültürsüz görgüsüz deyip durdu.beni onlara layık görmedi.sonra nişanlımıda beğenmedi.şimdi öle ortada kaldık.nişanlımda inat ediyor babanın yüzünü görmek istemiyorum diye.ne evlenebildim ne ayrılabildim.Allah yardımcım olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…