bayram gelmiş neyime aynen öle arkadaşlar bayramlar hiç bayram gibi gelmez bana.aile akraba yönünden çok zayıfız.ne kapımızı çalan olur ne doğru dürüst arayan soran bizim gidecek doğru dürüst bi akrabamız bile yok.yaşlı dedemden başka.aile yönünden gülmedim zaten nişanlandım belki aileler gider gelir anlaşırlar yalnızlığımız azalır iyi olur diye ümit ederek nişanlandım dertlerime daha yenisini ekledim.aileler anlaşamadı özellikle bizimkiler karşı tarafı pek sevmedi.onlarda sevdirmeye uğraşmadı.arada nişanlımla biz kaldık.konularımı okuyanlar bilir düğünüm ertelendi babam yüzünden.normalde daha ayrılmadık gelin kızım ben ama hiç kendimi gelin gibi hissedemedim.herkese bakıyorum mutlu mesut gırgır şamata yaşayıp gidiyor kendime bakıyorum hep üzüntü hep bi sorun keder.ben çok mu şey istedim sadece mutlu huzurlu bir yuva aile yaşantısı istemiştim ama başaramadım.nişanlımı seviyorum o da beni seviyor ama aileler yüzünden tartışıyoruz bu şekilde evlensem mutlu olacağımdan emin değilim.ayrılsam da çok üzüleceğim eşyalarım bile döşendi gelinliğim bile alındı.unutmak kolay değil işte.çıkmaz derde düştüm.nasıl yapcam nasıl etcem bu çıkmazdan en hayırlı bi şekilde nasıl kurtulcam bilmiyorum.dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor maalesef.ne ayrılabiliyorum ne evlenebiliyorum çok acizim.yani böyle işte bayram gelmiş neyime çok moralim bozuk arkadaşlar.na yapcam ben...
Allah yrdmcn osn guzelim bende ayni durumdayim nisanlimn alesi bizi bunaltti ama yinede herseye ragmen evlenicrz bunun icin bekliyoruz bakalim nasip. insanlari bosver biraz sabret.allah kolaylik versin
bayram gelmiş neyime aynen öle arkadaşlar bayramlar hiç bayram gibi gelmez bana.aile akraba yönünden çok zayıfız.ne kapımızı çalan olur ne doğru dürüst arayan soran bizim gidecek doğru dürüst bi akrabamız bile yok.yaşlı dedemden başka.aile yönünden gülmedim zaten nişanlandım belki aileler gider gelir anlaşırlar yalnızlığımız azalır iyi olur diye ümit ederek nişanlandım dertlerime daha yenisini ekledim.aileler anlaşamadı özellikle bizimkiler karşı tarafı pek sevmedi.onlarda sevdirmeye uğraşmadı.arada nişanlımla biz kaldık.konularımı okuyanlar bilir düğünüm ertelendi babam yüzünden.normalde daha ayrılmadık gelin kızım ben ama hiç kendimi gelin gibi hissedemedim.herkese bakıyorum mutlu mesut gırgır şamata yaşayıp gidiyor kendime bakıyorum hep üzüntü hep bi sorun keder.ben çok mu şey istedim sadece mutlu huzurlu bir yuva aile yaşantısı istemiştim ama başaramadım.nişanlımı seviyorum o da beni seviyor ama aileler yüzünden tartışıyoruz bu şekilde evlensem mutlu olacağımdan emin değilim.ayrılsam da çok üzüleceğim eşyalarım bile döşendi gelinliğim bile alındı.unutmak kolay değil işte.çıkmaz derde düştüm.nasıl yapcam nasıl etcem bu çıkmazdan en hayırlı bi şekilde nasıl kurtulcam bilmiyorum.dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor maalesef.ne ayrılabiliyorum ne evlenebiliyorum çok acizim.yani böyle işte bayram gelmiş neyime çok moralim bozuk arkadaşlar.na yapcam ben...
Canım akraba konularını pek dert etme kendıne .Bizde cokk varda noluyor hıc bıse .Hepsi bi çıkarcı bazıları dedıkoducu ben nayram zıyaretıne bıle gıtmek ıstemıyorum .İnşallah aileler de anlaşırlar..Neyını beğenmedi ailen karşı tarafın?
arkadaşım eğer sen nişanlın ile mutlu isen aievi konuları hiç karıştırmamaya çalışmalısın, tabi ki bizim için önemli olan ailedir, herkesden değerlidir ama evlilik de öyle bir şey ki bazen karşımızdaki babamız bile olsa 'dur kardeşim bu evlilik benim' diyebilmemiz gerekir, aile ile kocanın yeri ayrı ayrı değerlidir çünkü. bizim de akrabalarımız soğuktur, ailecek biraz akrabaların dışında kalırız yalnızlığınızı anlıyorum canım ama iki kişi bile kalsanız bulunduğunuz yer de herşeyden bir mutluluk çıkarmaya hayatla dalga geçmeye bakın.
Ne kadar benziyoruz birbirimize
Bizimde bayramlar ayni gecer sessiz sedasız. .akrabalar cok ama aralar bozuk malesf bnde cokk ozeniyorm bir arada gecen bayramlari ve de bende sozluym seni yine nisanlamislar beni nisanlamadlar bile ailem istemiyor sozlumu tam ifade ettign gbi ne ayrilabliyorum ne de evlenebiliyorm evlenirsen bizi unut diyor annem zamani durdurmak istiyorum acimasizca geciyor çünkü hayata gec kalms gbi hissediyorum
çok zor durumdayız canım niye böyle olduk bilmiyorum.yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal.seviyorum ayrılamıyorum ama evlensem aileler yüzünden mutlu olacağımızı düşünmüyorum.çok canım yanıyor ya.Rabbim yardım etsin hangi karar doğruysa onu alalım inşallah.
Allah yrdmcn osn guzelim bende ayni durumdayim nisanlimn alesi bizi bunaltti ama yinede herseye ragmen evlenicrz bunun icin bekliyoruz bakalim nasip. insanlari bosver biraz sabret.allah kolaylik versin
Allah yardımcın olsun canım.benimde babam bizi bunalttı.şimdi nişanlım nefret ediyor artık babamdan.bayramda bile gelmek istemiyor.arada kaldım ne yapıcam bilmiyorum çok bunaldım kafayı yiyecem artık.
Canım akraba konularını pek dert etme kendıne .Bizde cokk varda noluyor hıc bıse .Hepsi bi çıkarcı bazıları dedıkoducu ben nayram zıyaretıne bıle gıtmek ıstemıyorum .İnşallah aileler de anlaşırlar..Neyını beğenmedi ailen karşı tarafın?
durum şu canım açıkçası babam çok nazlı büyümüş her dediği yapılmış çok kırılgan bir insan.ufak tefek şeyleri bile dert ediyo sorun edip küsebiliyor.nişanlımın aileside biraz vurdumduymaz bunun huyuna suyuna göre davranamadılar.o yüzden beğenmedi.kültürsüz görgüsüz deyip durdu.beni onlara layık görmedi.sonra nişanlımıda beğenmedi.şimdi öle ortada kaldık.nişanlımda inat ediyor babanın yüzünü görmek istemiyorum diye.ne evlenebildim ne ayrılabildim.Allah yardımcım olsun.