Bayram günleri ve akrabalar 🦅

Komodo ejderi

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
622
772
53
Kızlar yaa bu bayram günleri akrabalara ziyarete gitmek istemeyen ve stres olan bi ben miyim ? Bizimkiler çok malzeme arıyor bazı akrabalar ile de limoniyiz herkes babane evinde toplanıyor bizde mecburen .inanın bayram gelsin istemiyorum o yüzden . Babanem halam çekirdek alıp ellerine olay izlemek istiyorlar veya da küçücük konuları harlıyorlar . Bıktım. Evlendim ama eşimin ailesinin evi babaneme çok yakın :((((

Kızlar yaa bu bayram günleri akrabalara ziyarete gitmek istemeyen ve stres olan bi ben miyim ? Bizimkiler çok malzeme arıyor bazı akrabalar ile de limoniyiz herkes babane evinde toplanıyor bizde mecburen .inanın bayram gelsin istemiyorum o yüzden . Babanem halam çekirdek alıp ellerine olay izlemek istiyorlar veya da küçücük konuları harlıyorlar . Bıktım. Evlendim ama eşimin ailesinin evi babaneme çok yakın :KK43:(((
Yalnız değilsin dostum demeye geldim. Hiç sevmiyorum bayram ziyaretlerini. Akrabalarımı eskiciye versem yerlerine leğen mandal alsam keşke 😬😬

Yalnız değilsin dostum demeye geldim. Hiç sevmiyorum bayram ziyaretlerini. Akrabalarımı eskiciye versem yerlerine leğen mandal alsam keşke 😬😬
Hepsini verip dyson alabilsek keşke daha çok işime yarar

Daha dün annemle konuştuk bayram sevmemek ayıp mı diye.
Bayram gelince içime öküz oturuyor resmen, o bayram telaşını, sevmediğim insanları görmek beni çok mutsuz ediyor. Yalandan gülmeler, ama alttan alta laf sokmalar. Düşündükçe sinir oluyorum, bu bayram kimseye gitmicem.

Ben de hiiç sevmiyorum kurbanda gene tatile falan kaçınca iyi oluyo da ramazanda kurtuluş yok ne yazıkki yapmacık geliyo zaten o ziyaretler hoff 😐

Ne kadar da çok bayramları sevmeyen varmış. Çok üzüldüm doğrusu. Bizim kültürümüz bu. Tüm değerlerimizi yavaş yavaş kaybediyoruz zaten. Bizden sonraki nesil hatırlamaz bile bayramı bu gidisle

Ne kadar da çok bayramları sevmeyen varmış. Çok üzüldüm doğrusu. Bizim kültürümüz bu. Tüm değerlerimizi yavaş yavaş kaybediyoruz zaten. Bizden sonraki nesil hatırlamaz bile bayramı bu gidisle
Ben evlendikten sonra sevmemeye başladım 😀 çocuklar çok sevinçli

Ben bayramları çok seviyorum.
Bayram öncesi şenlik olurdu evimizde. Temizlikler börekler baklavalar...
Hep bir arada çok keyifli olurdu.
Pandemi'nin etkisinin olduğunu düşünüyorum. Sadece sevmediğimiz insanlarla bir arada olmak oldum olası gererdi,hala geriyor.
Bayramlar gerçekten kültürümüz bizim.30 yaşındayım şimdiden diyorum eski bayramlar diye.

Kızlar yaa bu bayram günleri akrabalara ziyarete gitmek istemeyen ve stres olan bi ben miyim ? Bizimkiler çok malzeme arıyor bazı akrabalar ile de limoniyiz herkes babane evinde toplanıyor bizde mecburen .inanın bayram gelsin istemiyorum o yüzden . Babanem halam çekirdek alıp ellerine olay izlemek istiyorlar veya da küçücük konuları harlıyorlar . Bıktım. Evlendim ama eşimin ailesinin evi babaneme çok yakın :KK43:(((
Bizde kayınvalidem gidicez gorumceyle konuşmuyorum hiç takmiyorim bile ama yüzünü görmek istemiyorum

Sadece sen değilsin canım bende öyleyim.

Şimdi bende anne baba kv kp yok ama canım abim var. Onada söylüyorum sağolsun o bana gelir beraber dayı, teyze, hala hepsine gideriz.

Ama oldum olası bayramları sevmem.

Back
X