- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi Fulyacennet16
-
Ben varımBayramı güzel geçiren kimse yokmu
Bende güzel geçirdim ama çok yoruldum. Kalabalıktan. pufffBayramı güzel geçiren kimse yokmu
benim güzel geçti şükürBayramı güzel geçiren kimse yokmu
Tabiki de donmedim. Annemin yanindayim izni uzattim. Pazartesi ve sali taki aksama kadar ne aradi ne mesaj oh dedim kabullendi o da duaunuyorsur bisanmayo derken yine basladi defalarca aramaya. Mesaj ustune mesajlara. Cok ozledim ne olur gel artik. Konusalim yikma hayallerimizi hataliyim yuzum yok ne olur vs vs vssss gibi hic cevap vermedim. Isime doneyim yazicam dilekceyi hemen erken cikip is yerinden vericem dilekceyi ins yolumdan donmem. Cayarim diye endiselerim bar kendimce ama hic bu kadar kararli olmamistim.
Bugun geldim amaeve gelmeden otogardan carsida konustuk ayrilmak istedigimi bu terbiyesizligi affetmeyecegimi soyledim.agladi aflar diledi ne olur yapma yuvana sahip cik ozur dilemeler. Annemin gidip ellerini opup af dileyecekmis vs vs vs tabi diblemedin dilekceyi yarin yazip veriyorum dedim. Basladi aglamaya ellerime sarilmaya vs vs. Bem kabul etmiyorum ayrilmayi anlasmalida yokum dedi bende sen bilirsin dedim. Ev tutucam senden ricam 2 hafta kadar sure istiyorum dedim. Ve eve gidip kiyafetlerimin bazilari i alip arkadasima gectim. Yarin dilekceyi veriyorum kizlar ins hayirlisi olur. Size bunlari yazarken bile kacinci arayisi oldu acmiyorum. Mesaj ustune mesaj atiyor. Biyle bir karslilik gormemisti bemde simdi tutustu umrumda degilhala sonuc degismemis bayram geceli hani ne yaptım dava actın mı kagıt esinin eline gectimi evi topladın mı biraz yazaan konu actın bizde merak ediyoruz
Inim inim inliyor. Asil dilekce eline gecince neler olacak gorecegizson durum nedir
Bugun geldim amaeve gelmeden otogardan carsida konustuk ayrilmak istedigimi bu terbiyesizligi affetmeyecegimi soyledim.agladi aflar diledi ne olur yapma yuvana sahip cik ozur dilemeler. Annemin gidip ellerini opup af dileyecekmis vs vs vs tabi diblemedin dilekceyi yarin yazip veriyorum dedim. Basladi aglamaya ellerime sarilmaya vs vs. Bem kabul etmiyorum ayrilmayi anlasmalida yokum dedi bende sen bilirsin dedim. Ev tutucam senden ricam 2 hafta kadar sure istiyorum dedim. Ve eve gidip kiyafetlerimin bazilari i alip arkadasima gectim. Yarin dilekceyi veriyorum kizlar ins hayirlisi olur. Size bunlari yazarken bile kacinci arayisi oldu acmiyorum. Mesaj ustune mesaj atiyor. Biyle bir karslilik gormemisti bemde simdi tutustu umrumda degil
helal olsun be sanaBugun geldim amaeve gelmeden otogardan carsida konustuk ayrilmak istedigimi bu terbiyesizligi affetmeyecegimi soyledim.agladi aflar diledi ne olur yapma yuvana sahip cik ozur dilemeler. Annemin gidip ellerini opup af dileyecekmis vs vs vs tabi diblemedin dilekceyi yarin yazip veriyorum dedim. Basladi aglamaya ellerime sarilmaya vs vs. Bem kabul etmiyorum ayrilmayi anlasmalida yokum dedi bende sen bilirsin dedim. Ev tutucam senden ricam 2 hafta kadar sure istiyorum dedim. Ve eve gidip kiyafetlerimin bazilari i alip arkadasima gectim. Yarin dilekceyi veriyorum kizlar ins hayirlisi olur. Size bunlari yazarken bile kacinci arayisi oldu acmiyorum. Mesaj ustune mesaj atiyor. Biyle bir karslilik gormemisti bemde simdi tutustu umrumda degil
Bugun geldim amaeve gelmeden otogardan carsida konustuk ayrilmak istedigimi bu terbiyesizligi affetmeyecegimi soyledim.agladi aflar diledi ne olur yapma yuvana sahip cik ozur dilemeler. Annemin gidip ellerini opup af dileyecekmis vs vs vs tabi diblemedin dilekceyi yarin yazip veriyorum dedim. Basladi aglamaya ellerime sarilmaya vs vs. Bem kabul etmiyorum ayrilmayi anlasmalida yokum dedi bende sen bilirsin dedim. Ev tutucam senden ricam 2 hafta kadar sure istiyorum dedim. Ve eve gidip kiyafetlerimin bazilari i alip arkadasima gectim. Yarin dilekceyi veriyorum kizlar ins hayirlisi olur. Size bunlari yazarken bile kacinci arayisi oldu acmiyorum. Mesaj ustune mesaj atiyor. Biyle bir karslilik gormemisti bemde simdi tutustu umrumda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?