Bayram gunu esimin saygisizligi ve artik bitti

Oha. Hem suclu hem guclu. Adama bak ya.
Karar verdiysen ne guzel donme sakin.
Nasil yuzune bakacak sen oraya gidince? Terbiyesiz.

Ya sen en son boşanıyorum diyordun sanki canım. AY ya da karıştırdım mı? Senin bu koca da öküzün önde gideni he.

Neden bu adamlar ellerindekinin kiymetini hiç bilmezler nasil bi karakter ki bunlar sevdigi evlendigi kadini, ailesini surekli ezme cabasindadir. Bencil simarik yetistiriliyorlar malesef. Ayril ayrilma diyemem ama akilli birisin ne kendini ne anneni ezdirme. Hakkinda hayirlisi olsun insallah

konu sahıbı bu adamdan bosanırsan ona 1 torba kalıp sabun al , al de nasılsa baska bısey yaptıgın yoktu yoklugumu uzun sure hıssetmezsın uzulme kalbıne kalıp sabunları bassın
vallahı adam adam olacak belkı ama sen degıl baskası yıyecek ekmegını zıra bu sekılde degıl senden 3 kadın daha bosar bunu

çocuk olmadn böleyse olunca mecbursun die düşünüp öle davranır kendi mutluluğunu düşün mutlu olmadığın yerde durma

anneler görüyor olabilecekleri...tecrübe konuşuyor tabii...hissediyorlar...ah bide dinlenseler(

donme kararindan..ilerde cocugunuz oldugunu dusun..
ozamanda agzini yuzunu burusturarak annenin evine gitmene izin vermedigini bebeginizi ailene gostermek istemedigini dusun..
zaten daha onceki konularindan biliyorum cok yolunda degildi hersey..hazir bebek yok gercekten yoluna bak..bebek olunca insan 1 kere degil 1000 kere dusunuyor ama unun tuzun kuru bosver.

Ne kadar çirkin bir tavır eşinizin ki..Hayır istemiyorsa da adam gibi söyleseydi madem siz kendi annenize giderdiniz o kendi annesine, bu ne saygısızlık?

Pek akıllanacak adam gibi gelmedi ya .. Siz sevginize yenik düşüp yanlış karar vermeyin bence

hala sonuc degismemis bayram geceli hani ne yaptım dava actın mı kagıt esinin eline gectimi evi topladın mı biraz yazaan konu actın bizde merak ediyoruz
Bugun geldim amaeve gelmeden otogardan carsida konustuk ayrilmak istedigimi bu terbiyesizligi affetmeyecegimi soyledim.agladi aflar diledi ne olur yapma yuvana sahip cik ozur dilemeler. Annemin gidip ellerini opup af dileyecekmis vs vs vs tabi diblemedin dilekceyi yarin yazip veriyorum dedim. Basladi aglamaya ellerime sarilmaya vs vs. Bem kabul etmiyorum ayrilmayi anlasmalida yokum dedi bende sen bilirsin dedim. Ev tutucam senden ricam 2 hafta kadar sure istiyorum dedim. Ve eve gidip kiyafetlerimin bazilari i alip arkadasima gectim. Yarin dilekceyi veriyorum kizlar ins hayirlisi olur. Size bunlari yazarken bile kacinci arayisi oldu acmiyorum. Mesaj ustune mesaj atiyor. Biyle bir karslilik gormemisti bemde simdi tutustu umrumda degil

haketmisti oh olsun,insallah kahrindan azer bulbul dinleyecek duruma gelir.

helal olsun be sana

Harikasın. Allah utandırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…