- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Fulyacennet16
-
gebersin şimdi gitsin ailesine dayılansın sizin yüzünüzden diye.nede olsa doldurmuşlar belliInim inim inliyor. Asil dilekce eline gecince neler olacak gorecegiz
benimde annem hic istemedi bundan sana koca olmaz dedi bende seviyorum dedim evlendim s...yım sevgiye sonuç boşandım senin adamdan da bi cacık olmaz kusura bakma arkadasımMerhaba hanimlar.
Esimle tam 1 yildir evliyiz. Ilk zamanlar sorunluydu halloldu derken yine yikti beni dagitti artik dayanacak gucun de kalmadi.
Esimle evlenirken her seyi biz yaptik. Esimin ailesi 1 kere olsun aramadilar. Benim babam yok ben kendim calisiyorum. Her seye katlandik annem kizim iyi aile degil burunlati havada gel yakma kendini desede sevdim dedim evlendim.
Esimle benim ailemi ne arar ne sorar soguktur. Halbuki ailem oyle iyiler ki annemle kardesim var erkek iki garip yasar giderler kimseye yok zararlari ama esim ve ailesi biz fakiriz diye basta baba yok diye hor gorduler adam hesebina katmadilar
Bayramda dedim ki sogukluk bitsin 9 gun tatil var once isizn akrabalara sonra bizimkilere dedim tama dedi sevindi.
Ciktik yola500 km uzakta olan onve kv gittik. Gorumce hosgeldin bike demedi aldirmadim. Annesi deseniz soguk soguk davranislar 2 gun kaldik. Daha sonra 300 km uzakta bir sehire abisine teyzelerine amcalari vs derken 2 gunde orda kaldik. Inanin hanim hanimcik onca seye ragmen ses etmedim yuz egmedim. Esim suraya gidicez dedi gulerek tamam dedim.
Sonra sira bize geldi. Yine 300 km uzakliktaki annemlere geldik daha gelmeden yolda basladi kizlar
Fazla kalmam ben hatta oranin hakki 1.5 gun 2 gun fazla ertesi gunu sabahtan gitcez. Hala 2 gunumuz varken neyse. Yine sustum tartisma olmasin diye oyle boyle derken geldik annemlere gorseniz suratini hic konusmadi suspus hep. Kardesimle bir sey konusuyorduk biraz sesimiz cikti manyak manyak hareketler yapma dedi bana daha ilk gunden hemde annemin yaninda hepimiz sustuk. Neyse 2 gunu yani artik son gun. Piknige gittik annemle kardesim deli oldular bizi gezdirmek icin neyse geldik eve bu cekti beni odaya bak saat sabah 8 kuruyorum hemen gidicez dedi gozlerini acarak yuksek sesle bende sorun cikmasin diye tamam dedim annemin yanina gittim anne sabah erken kalkalim biz cikicaz hemen dedim annemde malum olur mu kizin kahvalti yapalim. Vereceklerim var size arabaya yuklenir gule oynaya gidin dedi. Esimde bizi dinliyormis. Iceriye oylr bir girdi ki hayir kesinlikle sabah erken cikicaz 8 de kalkicaz 2 lokma yer hemen cikariz kesinlikle ben oyle ostiyorum dedi.
Annemde oglum tamam gidinde beraber kahvalti yapalim 11 gibi cikin dedi. Hayir olmaz kesinlikle deyip uzerime yurudu bizim yine gozlerini acarak bende ne oluyor bu me saygisizca bir davranis ne acelen var derken yumurtladi
Ben daha dayimgillere ugrayacaammmmm dedi boyle dol7 dolu hani gec kaliyorduk hani dinlenicektik. O kadar aileci ki esin anlatamam size. Iceri gectik odaya ne yapiyorsun sen nasil davrandin oyle. Ne var 2 saat gec ciksak derken delirdi elini kaldirma bana gebertirim seni dedi. Kostum annemin yanina. Kizlar cantasini almis eline ben gidicem diye saat olmus 11gece. Bende gidersen git dedim. Annem bu yaptigin terbiyesizlik esini mi birakip gidiyorsun dedi
Esimin bitirdigi nokta. Asil terbiyesiz olan sizlersiniz 2 gun burnumdan geldi gormek istemiyorum sizi dedi vurdu kapiyi gitti. Hepimiz sok ne yaptik ne dedik sasirdik kaldik
Sonra defalarca aradi bana cik hadi gidelim diye mesaj atmis. Ya gelir ailemden ozur dilersin ya da git yuzumu gorme bir daha dedim. 1 saat sonra eve geldi snnemde sinirli tabi. Sen nasil yaptin bunu dedi ben kizimin arkasindayim. Ilerde cocuo olsa da ceker gidersin sen guvenin yok sana dedi. Hala daha dikleniyor. Sen niye geldim dedim sen karisma otur diyor bana. Derken diklene diklene yine ailem ailem diye diyee eee diyerek kalkip ayaga yine cikti gitti ne bir ozur ne alttan alma hicbir sey.
Annem olmaz kzim bi sen bilirsin dedi bana tun gece agladim. Annem hakli o kadar terbiyesizdi ki aileme zehir etti bayrami ve cekti gitti.
Pazartesi is var otobus ayarlicam simdi vs. Bosanmak istiyorum artik cunku olmaz bu adamla biliyorum resmen birakip gitti beni. Annemin yuzune dahi bakamiyorum. Nisanliyken cok dedi bana bundan koca olmaz diye dinlemedim annecigimi kardesim bile eniste bak biraz dinle. Ozur dilersin gibul al yaptigin dogru degil dedi sakin sakin bizim ki umrunda bile olmadi.
Simdi kizlar siz olsaydiniz ne yapardiniz. Nasil bir yok izlemeli zaten bosanmayi dusunuyorum cok sukur cocuk yok. Calisiyorum da bana akil verin Allah askina
Bugun geldim amaeve gelmeden otogardan carsida konustuk ayrilmak istedigimi bu terbiyesizligi affetmeyecegimi soyledim.agladi aflar diledi ne olur yapma yuvana sahip cik ozur dilemeler. Annemin gidip ellerini opup af dileyecekmis vs vs vs tabi diblemedin dilekceyi yarin yazip veriyorum dedim. Basladi aglamaya ellerime sarilmaya vs vs. Bem kabul etmiyorum ayrilmayi anlasmalida yokum dedi bende sen bilirsin dedim. Ev tutucam senden ricam 2 hafta kadar sure istiyorum dedim. Ve eve gidip kiyafetlerimin bazilari i alip arkadasima gectim. Yarin dilekceyi veriyorum kizlar ins hayirlisi olur. Size bunlari yazarken bile kacinci arayisi oldu acmiyorum. Mesaj ustune mesaj atiyor. Biyle bir karslilik gormemisti bemde simdi tutustu umrumda degil
Evett kocani yaptiklari cok kötü seyler, kim yasasa o seyleri ayrilir.. Fakat kocan hatanin farkina vardi veee özürler diliyor senden. Ve siz sadece 1 senelik evlisiniz.. Sence bir sans vermeye degmezmi???
Cezasini cekene kadar süründürdün veya süründürüyosun hala.
Ama hep böyle olaylar yasiyomuydunuz?? Böyle aglayarak hic özür diledimi?
gerisi kolay gelecek emin ol.. yeterdi artık.. kendine saygı duyman şarttı.. emin ol güzel olacak herşey..Dilekcemi verdim kizlar. Kalbim carpa carpa ama bunu hak etti beni ve ailemi cok uzdu. Hala ariyor acmiyorum. Is yerimden de aratmis yok dedirttim. Mesaj ustune mesaj bugun dilekce vericegimi biliyor o yuzden tutustu birazda onu hic boylr gormemistim. Annem kizim yuz bulmus senden bu simarmis sal yoluna gitsin demisti boylesi adam boylesinden anlar demisti surunsun bakalim. Az aglatmadi uzmedi beni. Hayirlisi olsun tabi icim butkulmadi degil ellerim titremedi degil ama az buz seyler degil ki. Bakalim neler olacak son durum boyle kizlar
Dilekcem eline gecince baslar zaten oeayi bursyi aramaya aramazsa da o da kabullenir ve is biter. Bazi arkadaslarim is yerinden. Hemen yapma bosanma annene buyuk saygisizlik etmis ama biraz zaman ver sonra beraber gidin annenden af dikesin guzel bir hediye alsin tatliya baglarsinuz bu zaman zarfinda onunda ailesi evine gelmesin sart kos niye bitiriyorsun evliligini bs diye cok pik pik yapti kizlar ama ne bileyim atamiyorum olanlari aklimdan kalbimdenSana tüm bu yaşattıklarından sonra birde senden kuru bir özür dileyip yuvana sahip çık mı dedi.
Hala da annenden özür dileyecekmiş onu söyleyene kadar 50 kez gidip annene kendini affettirmesi lazımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?