Evet bayram sonu gidiyoruz eşim de ailesi kadar olmasa da gelenekçidir bu yüzden tartışmak istemedim biliyorum kabul etmicek çünkü
önceden yapılmış bir bayram planınız varsa ve sıze danısmadan kendı kafalarına göre alınmıs bır karar ıse bende kızardım...Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
Yapriklari çok ayıp.Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
o zaman bayram kahvaltida evde olmayin..Kv hayır cevabını kabul etmeyen birisi. Ayrıca soru bile sormadı emri vaki yaptı
Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
bence haklısın.Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
emri vaki yapması yanlış ama sizde kv ye sölicektiniz istemediğinizi madem söleyemediniz o zaman susacaksınız sinirinizi eşinize yansıtmanız çok gereksiz olmuş. altı üstü bi kahvaltı yani nedir hazırlayın kendi ailenizide çağırın kalabalık bi kahvaltı yapınMerhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?