- 3 Eylül 2010
- 1.259
- 3.141
- 333
yok Can'ım hiç birisi değil biz kurban alanına gitmiyoruz bayanlar olarak. Zaten Eti de direk kasaba götürüyorlar. Kv evi batmasın yemek yapmasın derdindeAcaba kadın erkekler kurban kesmeye gidecek falan gibi mi düşündü? Ve o kurban kesim yeri sizin eve daha yakın noktada mı?
Yani durup dururken gelmelerinin bir sebebi olmalı bence.
çalışıyor musunuz?
Ben olsam ben de sinir olurdumEvet Can'ım çalışıyorum
Gitte Nasıl dönücen gemileri yak gitMerhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
Kanlı bıçaklıda olsanız sevmeseniz de Allah'ın mübarek günü bayram sabahın da evinizde birini ağırlamak onlara sofra kurmak ne kadar güzel ne kadar sevap bir durum biliyormusunuz?Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
bir kahvaltı hazırlamaktan birsey olmaz emrivaki olması hiç hoş degl ama .esinde haklı ama bundan sonra olmaması için uyarıda bulunması lazım .Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?