çalışıyor musunuz?Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
Kimseye patlamanıza gerek yoktu, kahvaltı yaparken müsait bir anda "böyle pat diye olunca hazırlığım tam olmadı, en küçük ben olduğum için bana gelineceğini tahmin etmedik" tarzında bir şey söyler mesajınızı da vermiş olurdunuz.
bence hayet guzel bir şey bayramlar öyle gunlerdir zatenMerhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
evet yaa daha bayrama 3 gun varBayram bu ya alt tarafı bi kahvaltı. Ne zaman bu kadar tahammülsüz olduk.
eşine neden surat yaptın ki... yazık zaten senin haklı olduğunu söylemiş ama ne yapabilir? hem kendini onun yerine koy senin annenler gelecek olsaydı böyle yapar mıydın? ben eşimin ailesine gitmek istemediğim zaman, ya da gelmelerini istemediğim zaman tam surat yapmaya başlıyorum ki sonra aklıma geliyor aynı konumda benim ailem olsa da eşim surat yapsa ne kadar üzülürdüm deyip eşime belli etmiyorum tavrımı.Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
Ya Bòyle ufacik konulari bile dert ediyorsunuz bi kahvalti icin esinizide kiziyorsunuz ne yani annesine gelmesin mi desinMerhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?