Bayram kahvaltısı

çalışıyor musunuz?

Eşinize surat asmanız gereksiz olmuş. Kayınvalidemize söyleseydiniz, bayramlarda büyüklere gidilir, bize kahvaltıya gelmek istemenize şaşırdım diye...

Ayrıca kahvaltı bu, fazla zahmeti olmaz. Önceden bi börek yapıp dolaba koyun, Bayram sabahı pişirirsiniz. Akşamdan bir kek yaparsınız. Sabah da kahvaltılıkları sofraya götürüp çay yaparsınız oldu bitti.

hehe pat diye değil ki kadın haber vermiş birkaç gün önceden. altı üstü de kahvaltı yani ekstra şeyler yapsa 2 ssatii alır en fazla.

ama ilk mesajınıza katılıyorum.

Kv emri vaki yapmış düşüncesizlik etmiş ama burda eşinin suçu ne?
Senin ailen gelmek istese eşin surat assa nasıl hissederdin kendini?
Bence eşini hiç üzme kalk erken herşeyine en güzelini yap hazırlan. Hem sevap hemde eşin mutlu olur

Şöyle güzel bir kahvaltı hazırlasan gelin olarak süslenip püslensen tek eksiğin kuş sütü olsa da kötü düşünenleri pişman etsen olmaz mı ki... sen erdeminden verme boşver onu bunu

Emrivaki hoş olmamış elbette.
Büyük olarak bayram sabahı bizde kahvaltı edelim dese daha yakışırdı valide hanıma.

Ama kadına telefonda cevap veremeyip eşinize patlamak, üstüne bir de "memlekete gidecem" blöfleri... Yanlış yapmışsınız.

Bundan sonra 3. Şahıslar için adamla arayı bozmayın..
Bozmamaya çalışın...

bence hayet guzel bir şey bayramlar öyle gunlerdir zaten

yahu bunda ne var? bir kahvaltı hazırlayacaksınız. ortada bir kabahat yok ama olsa bile eşinizin suçu ne? durduk yere huzursuzluk çıkarmışsınız. eşimin ailesi arasa bayram kahvaltısını sizde yapacağız dese valla ben mutlu olur, gururlanırdım. bunun altında neden kötü birşey arıyorsunuz? sizi bir aile saymışlar, bu mutlu günü sizin evinizde geçirmek istemişler, nesi kötü?

kocaman ınsanlar ayagına gelıyor
bı kahvaltı hazırlamak cok mu zor
esınızın ne sucu var
bence oncelıkle esınıze gergındım kusura bakma de
sonra guzelce kahvaltılık malzemelerı al
kayınvalıdenı ara sabah erkenden beklıyorum kahvaltıya de
guzel guzel agırla mısafırlerını
onlar yesın ıcsın sen onları agırlamıs ol koca ınsanlar ayagına kadar gelıyor daha ne ıstıyorsun
valla benım ısıme gelırdı bayramın bende gecırılmesı...

Bi kahvaltı hazırlamak zor mu geldi demeyeceğim tabi ki:) olay kahvaltının zorluğu kolaylığı değil. Emrivakilerden nefret ederim. Arasa dese ki "bu bayram sizde beraberce kahvaltı yapsak diye düşündüm Nasıl olur falan" amenna.. Sen de kıramazsın zaten. Ama böyle hoş değil, ki aranız da sütliman değil belli:) ben olsaaaam güzelce hazırlarım yine kahvaltı, arada sokarım lafı, biraz garip oldu siz el öpmeye gelmiş gibi derim şaka yaparaktan. Laftan anlıyorsa anlar zaten. Eşine patlamak da iyi değil tabi ama ben de yapıyorum onuu bence böyle daha uygun, patlamadan tabi:) ben can sıkıcı bi konu Hakkında direk kv ile konuşsam alınır gücenir, oğlu dese Okadar bozulmaz o bakımdan yani.. Neyse şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum, eşinizle arayı düzeltip sorunsuz bi kahvaltı Dilek'lerimle

En nefret ettiğim şey birinin bana sormadan,etmeden adıma karar vermesi.
Bu anam olsun,babam olsun,abim kardeşim olsun kocam olsun böyle.
Ben onlara nasıl bunu yapmıyorsam onlardan da aynı saygıyı beklerim ,net.
Yaptıkları çok ayıp.
Ben hiç özenerek falan hazırlanmazdım bu durum karşısında ne yalan söyleyeyim.Güzel sofra kurmuştum da kayınvalidem bunca tantanaya ne gerek var ,biz böyle güzelliklerden özenmekten,kibarlıktan anlamayız koy tabağa geç demişti hiç unutmam

Bende sinir olurdum.Dil ucuyla müsait misin diye sorulur.sanki bayram sabahı insanin ne işi olacak yahu?:)yoksa iş kahvaltınin zorlugu kolayliği değil.bilmiyorum bayram sabahı kahvalti keyfi bana sıcak gelmedi.
Sonuçta normal bir gün olsa tamam da bayramda.gelen giden kurban ugraşi of benim bile gözüme büyüdü ;D

eşine neden surat yaptın ki... yazık zaten senin haklı olduğunu söylemiş ama ne yapabilir? hem kendini onun yerine koy senin annenler gelecek olsaydı böyle yapar mıydın? ben eşimin ailesine gitmek istemediğim zaman, ya da gelmelerini istemediğim zaman tam surat yapmaya başlıyorum ki sonra aklıma geliyor aynı konumda benim ailem olsa da eşim surat yapsa ne kadar üzülürdüm deyip eşime belli etmiyorum tavrımı.

Erkekler dirdir sevmez her kv yada başka.biri bisi dediği anda esine saldirirsan kaybettiğinde nerde yanlış yaptım.diye sorma ...

Kvye gelince istemiyorsan aileme gidicem de uygun dille çok kalabalık değiller aslında neden olmasın benimkiler gibi 5 elti 5 kayın oldu mu olmaolmaz tabi ..

Sizde kışlamaya gelmeyeceklermiş ki, kahvalti alti ustu. Boyle buyuk gelin kucuk gelin diye hesaplama. Ne olurdu yani kahvalti yapip giderlerdi, normalde hic mi evine cagirip agirlamazsin esinin ailesini?

evlilik size gore degil lakin yakinda hamileyim dogunca kv ye baktiracagim bakmak zorunda gibi konu acarsiniz

Ya Bòyle ufacik konulari bile dert ediyorsunuz bi kahvalti icin esinizide kiziyorsunuz ne yani annesine gelmesin mi desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…