Kv hayır cevabını kabul etmeyen birisi. Ayrıca soru bile sormadı emri vaki yaptı
Esinizin sucu ne ki burda? Kv ye uygun bir dille soyleseysiniz memlekete gidecegim ben diyeMerhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
yoo kahvaltı hazırlamak çok mu zor ne var ne olacak diyenler de var.
gerçekten böyle emrivakileri böyle sakinlikle karşılayıp eşine hiiç dırdır etmeyen kadınlarımız var ise saygılarımı sunarım.:))
arkadaş henüz yeni evli ve genç bir hanım.
nasıl desin telefonda kabul edemem diye.
eşine yansıtmasını doğru bulmam elbette sonuçta kendi huzurları kaçıyor.
kv bilerek maksatlı bir şekilde A adafaf ı zora sokmuş.
tavsiyem de büyüklerini iyi bir şekilde ağırlamasıdır:))
tekrar yazmış olayım.
Pat diye de olmamış ki bayrama daha var istediği hazırlığı yapar birde zeytin peynirin ne hazırlığı olacak allah aşkına? ?? Konu Sahibinin keyfi misafir ağırlamak istemiyor hepsi bu.Kimseye patlamanıza gerek yoktu, kahvaltı yaparken müsait bir anda "böyle pat diye olunca hazırlığım tam olmadı, en küçük ben olduğum için bana gelineceğini tahmin etmedik" tarzında bir şey söyler mesajınızı da vermiş olurdunuz.
benim annem böyle bir emrivaki yapmazdı,rahmetli oldu zaten.Bana saygılarını sunabilirsin o zaman :)
Benim merak ettiğim, annesi arayıp bayramda size geleceğim deseydi aynı emrivakiyle, o zamanda dırdır eder miydi? Ya da siz eder mydiniz? Anne gelemezsin her şeyin bir adabı var der miydiniz?
Tam tersi olsaydı ve kocası suratını miniminiminicccikkkk assaydı, kalıbımı basarım ki konu sahibi anneme surat asamazsın diye ortalığı yıkardı.
Kaynananın adı var..
Merhaba arkadaşlar benim derdim şu ki bugün kv aradı bayram sabahı kahvaltıya bize geleceklermiş.eltimlerle birlikte.ömrümde hiç bayram sabahı küçük geline kahvaltıya gelindiğini duymamıştım.ve bunu bana sormadı bile.bayrama kahvaltıya siZdeyiz hep beraber dedi bende hadi ya öyle mi dedim evet dedi. Aramız iyi olmamakla birlikte şu an kötü de değil stabil durumdayız ama ben çok gıcık oldum akşam eşim gelince surat yaptım . Eşimde haklısın ama napalım falan dedi. Bende gıcık oldum iyice uzatınca o da çekemicem surat asmanı falan dedi bende iyice gıcık oldum arefe günü ben memleketime gidicem dedim o da küstü yattı. Sizce abartıyo muyum napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?