Herkese hayirli bayramlar.
Malumunuz bayram olmasi sebebiyle ailemi ziyarete gideceğiz esimle. Ama kaynanam da bizimle gelmek istedi. Kaynanam biraz "deli" olduğundan esimle konusup gelmemesinin bizim icin daha iyi olacagini herkesin gerilme ihtimalinin olduğunu söyledim. Uygun bir dille seni istedigin yere birakalim demis. Kaynanam da beni gormek istemiyorlar mi diye uzulmus biraz. Su an vicdan yapmaya başladım.
Siz olsani goturur muydunuz?
Herkese hayirli bayramlar.
Malumunuz bayram olmasi sebebiyle ailemi ziyarete gideceğiz esimle. Ama kaynanam da bizimle gelmek istedi. Kaynanam biraz "deli" olduğundan esimle konusup gelmemesinin bizim icin daha iyi olacagini herkesin gerilme ihtimalinin olduğunu söyledim. Uygun bir dille seni istedigin yere birakalim demis. Kaynanam da beni gormek istemiyorlar mi diye uzulmus biraz. Su an vicdan yapmaya başladım.
Siz olsani goturur muydunuz?
Ailemle arasi cok iyi degil.bayildiklarini soyleyemeyecegim. Patavatsizliktan da ode sikinti cikaracak konusmalar yapabiliyor. Ama yalniz. Kayin pederim hayatta degil. Ve ilk kez boyle bir talebi oldu. Bayramda yalniz kalmasina gonlum razi olmuyor. Bir yandan da akrabalar ailem gerilirse diye korkuyorum. Pek güvenmiyorum
Daha bir aylik evliyiz. Kendi aramizda bile oturtmaya çalışıyoruz herseyi. Seneye kadar aileler de duzene girer bir sonraki bayrama hep beraberi gidebiliriz diye dusunmustum aslinda. Ama yalniz olacak olmasi canimi cok sıktı. Bizim memlekete giderken yol üstünde akrabalari var onlara gidebilme ihtimali de var da. Gecerken birakip donerken almak...
Bilmiyorum. Bir tarafim yaptiklarini disununce fazlasini haketti diyor. Bir tarafim bugun bayram yalniz birakmayin diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?