Bayram, Kaynanam ve Vicdanım

sakın, ben bir kere o hatayı yaptım, pişman oldum. bir daha hayatta o kadını bir yere götürmem, isterse kapımda ağlasın.

Bekara kolay mı geldi bilmem ama , ben kayınvalidenize üzüldüm.
Hayatta yalnız olan biri anneme gelmek istese ve bu ilk olsa götürürüm.
Sonuçta bir köşede oturur, oğlunun biraz onunla ilgilenmesini isterim belki ama tek bırakılır mı ki?!

Anneniz istese, babanız hayatta olmasa, erkek kardeşinizin eşi istemese annenize üzülmez miydiniz?

Ne işi var yahu otursun kıçının üstüne,deliliğini kendine saklasın,tavize gerek yok

Goturmem ben..kendi aileme gittiğimde bi zahmet uzak olsun ne isi var..baska cocugu yokmu onlarla takilsin

Kesinlikle vicdan yapma. L labfaresi

Çünkü bu fırsatı verdiğinizde devamı gelecek.

Yani simdi götüreyim sorun olursa bir daha götürmem klisesine girme.

Hem tatil hem aile. Bir kere canınız sıkılırsa bütün tatil burnumuzdan gelecek.

Hem ailenin canını sıkmasına izin vermemiş olursun.

Ya hu ben anlamıyorum madem ailen ile arası yok ne diye yüzsüzlük yapıp gelmek istiyor. Sonra da istemiyorlar mi beni diyor. E sağlam bir muhabbet yok. Sıcak ilişki yok meselenin isteyip istememek olmadığını koskoca kadın anlayamiyor mu?

Götürmeyin.
Eğer birazcık bu işlerde gözlemlediğim tecrübeler varsa vicdan yapmanıza gerek yok diyorum.

Bayram sabahi hep beraber gittik. Planimiz cok guzel ilerledi. Herkes yapmasi gerekeni yapti. Kaynanam da dahil..

Bayram boyunca birlikteydik neredeyse. Hic bir problem olmadi. Hatta bir gecr beraber oturduk ailecek sabaha kadar muhabbet ettik. Kahkaha da attik ciddi konular da konustuk. Ama sonuc olarak bir cok sey tatliya baglandi.

Bayram sonunda iyi ki dedim. Hem vicdanen huzurluydum hem de esim sarilip opup dua etti bana. Onun gozunde de yukselmis oldum.

Bayramin ertesinde kaynanami evine birakirken de simdiye kadar hic yapmadigi sekilde optu sarildi agladi ve teşekkür etti.

Cok sukur.

Demek ki bazen sans vermek gerekirmis. Olumlu olumsuz tum yorumlar icin teşekkürler :)

Konu sahibi senin adina cok sevindim goturmeseydinde hakliydin benim gozumde ama goturdun birde boyle tatli gecmis ya ne guzel olmus benim gozumde bile yukseldin :)

Bir anneyi sevindirdin tatlım.Umarım hayatta herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…