- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
zaten biz 5 sene önce oturduğumuzda evin borcu hale'n vardı evi verdıgımı duyana kadar hep verdı taksıtlerı babama geçince vermedi şimdi lojman bakıyor bulunca çıkacak"gizlice" evi geri vermen normal mi sence?
ev seninken "sizin" evinizdi, eşin içi raha oturabilirdi
şimdi "babanın evi" olmuş, annesine neler diyen birinin evinde oturmak ağır gelmiş olabilir
eşine taşınmayı kiraya çıkmayı teklif edebilirsin
ya da babana kira versin paramla oturuyorum der en azından
Bende öyle yapıyodum dayanamydm aileme anlatıyodum onlar tepkisini gösteriyordu sonra ben iyi oluyodum eşim aileme tepki alıyodu ve şimdi anneme düşman gibi bidaha tövbe ettim ailemi karıştırmıyorum.Zaten en büyük aptallıgım eşim zaten bana öfkeli babam şekerli resmen ateş ile barut aptal kafam
zaten biz 5 sene önce oturduğumuzda evin borcu hale'n vardı evi verdıgımı duyana kadar hep verdı taksıtlerı babama geçince vermedi şimdi lojman bakıyor bulunca çıkacak
valla öyle şimdi biz iyiyiz onlar fenaBende öyle yapıyodum dayanamydm aileme anlatıyodum onlar tepkisini gösteriyordu sonra ben iyi oluyodum eşim aileme tepki alıyodu ve şimdi anneme düşman gibi bidaha tövbe ettim ailemi karıştırmıyorum.
Bidaha sakın ailenizi karıştırmayın olan onlara olıyorvalla öyle şimdi biz iyiyiz onlar fena
ben hale'n hep onu hatalı bulup saldırırım ailem de ailem bilir . doğru diyorum gerçekten . benim babamlarım orda hoca diye tanıdığım adam vardı numarası bendeydı arayıp sorarım dıye eşim de bunu duyunca cıldırdı hoca bile olsa erkek o nasıl olur dıye yıktı ortalığıumarım şaka yapıyosunuzdur
çünkü ben bu konuya çok üzüldüm
eşiniz anlattıklarınıza göre gayet doğru davranışlar sergiliyor
adam kredi taksitini ödüyormuş gizlice babanıza geçince tabiki ödemez artık
bence eşinize karşı anlayışlı olun
sanırım ender kalmış iyi kocalardan kendisi
yalan ne konudaydı
onu affetti mi şimdi?
öyle oldu gerçektenBidaha sakın ailenizi karıştırmayın olan onlara olıyor
ben hale'n hep onu hatalı bulup saldırırım ailem de ailem bilir . doğru diyorum gerçekten . benim babamlarım orda hoca diye tanıdığım adam vardı numarası bendeydı arayıp sorarım dıye eşim de bunu duyunca cıldırdı hoca bile olsa erkek o nasıl olur dıye yıktı ortalığı
ben ona kadın hoca demiştim korkudan sonra erkek olduğunu öğrendi salaklık benım aynen öyle diyanet diye birşey varhocaya ne sorucaktın ki?
din hocası mı bu?
eğer öyleyse aç dinle ilgili sorularını 190 alo fetva hattına sor
hiç mi tv de haberlerde görmüyosun hoca diye geçinenlerin çoğu şarlatan ve sapık.
uzmanlar dışında birini aramamak lazım.
eğer aramamana rağmen eşin bu kadar olay çıkardıysa o da normal değil.
numarası var diye mi böyle yaptı?
ciddi bir yalan dediğin buysa bu ciddi değil?
aslında bugüne kadar böyle sorun yaşamadım memnun aileme giderdik kalırdık sıkıntı asla olamazdıNeden Eşler birbirine saygı göstermez acaba çok düşünüyorum özellikle bayram Günü'nde neden böyle olur ki
Şimdi ne Değişti pekiaslında bugüne kadar böyle sorun yaşamadım memnun aileme giderdik kalırdık sıkıntı asla olamazdı
ama ben onun eşiyim hatrım yok mu bana dıyor bu zamana kadar çok şey gördüm hep yuttumKendi aileniz olduğu için savunacak yer arıyorsunuz, savunacak hiçbir durum olmadığı halde.. biraz empati kurun onun babası size ama avrat küfretse? Valla insan onuruyla yaşar . Ben bir daha onun yzuune bile bakmam isterse kayinpederim olsun beni bozmaz.. !
şimdi asla gitmem de demiyor ama gitmiyorum şimdilik diyorŞimdi ne Değişti peki
Bilmiyorum, küfür etmek insana yapılan ağır bir davranış bence. Kim olursa olsun . Empati kurun bence.ama ben onun eşiyim hatrım yok mu bana dıyor bu zamana kadar çok şey gördüm hep yuttum
Sende onunkilere gitme o zaman evlilikler hep böyle inatlaşmaya bitiyor zatenşimdi asla gitmem de demiyor ama gitmiyorum şimdilik diyor
galibaBilmiyorum, küfür etmek insana yapılan ağır bir davranış bence. Kim olursa olsun . Empati kurun bence.
başka yol yok gibigaliba
çok uzatmıyor mu sizce de evet ağır sınavdan geçtim geçtik ama bayram bu küslük olmaz inadini bildıgım icin zorlamadım bana sen git ne istersen ailenle ama bana karışma dedi anlamaları gerek yaptıklarının hatalarını bende aileme çok düşkünüm üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?