Bayram mı ???

zaten biz 5 sene önce oturduğumuzda evin borcu hale'n vardı evi verdıgımı duyana kadar hep verdı taksıtlerı babama geçince vermedi şimdi lojman bakıyor bulunca çıkacak

Zaten en büyük aptallıgım eşim zaten bana öfkeli babam şekerli resmen ateş ile barut aptal kafam
Bende öyle yapıyodum dayanamydm aileme anlatıyodum onlar tepkisini gösteriyordu sonra ben iyi oluyodum eşim aileme tepki alıyodu ve şimdi anneme düşman gibi bidaha tövbe ettim ailemi karıştırmıyorum.

zaten biz 5 sene önce oturduğumuzda evin borcu hale'n vardı evi verdıgımı duyana kadar hep verdı taksıtlerı babama geçince vermedi şimdi lojman bakıyor bulunca çıkacak

umarım şaka yapıyosunuzdur
çünkü ben bu konuya çok üzüldüm
eşiniz anlattıklarınıza göre gayet doğru davranışlar sergiliyor

adam kredi taksitini ödüyormuş gizlice babanıza geçince tabiki ödemez artık
bence eşinize karşı anlayışlı olun
sanırım ender kalmış iyi kocalardan kendisi

yalan ne konudaydı
onu affetti mi şimdi?

ben hale'n hep onu hatalı bulup saldırırım ailem de ailem bilir . doğru diyorum gerçekten . benim babamlarım orda hoca diye tanıdığım adam vardı numarası bendeydı arayıp sorarım dıye eşim de bunu duyunca cıldırdı hoca bile olsa erkek o nasıl olur dıye yıktı ortalığı

hocaya ne sorucaktın ki?
din hocası mı bu?
eğer öyleyse aç dinle ilgili sorularını 190 alo fetva hattına sor
hiç mi tv de haberlerde görmüyosun hoca diye geçinenlerin çoğu şarlatan ve sapık.
uzmanlar dışında birini aramamak lazım.

eğer aramamana rağmen eşin bu kadar olay çıkardıysa o da normal değil.
numarası var diye mi böyle yaptı?

ciddi bir yalan dediğin buysa bu ciddi değil?

ben ona kadın hoca demiştim korkudan sonra erkek olduğunu öğrendi salaklık benım aynen öyle diyanet diye birşey var

Kendi aileniz olduğu için savunacak yer arıyorsunuz, savunacak hiçbir durum olmadığı halde.. biraz empati kurun onun babası size ama avrat küfretse? Valla insan onuruyla yaşar . Ben bir daha onun yzuune bile bakmam isterse kayinpederim olsun beni bozmaz.. !

ama ben onun eşiyim hatrım yok mu bana dıyor bu zamana kadar çok şey gördüm hep yuttum

Sizin aileniz eşiniz artık.. tabiki anne babanız bayramlaşmaya gidinde normal zamanda görüşünde. Ama eşinizi zorlayamazsiniz basit olaylar yasanmamis sindirmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…