Bayram mı ???

Üstelemeyin iki taraf içinde böylesi daha hayırlı belki iyice soğusun unutulsun tekrardan bi tartışma yaşanacağına gitmeyiversin bu bayramda böyle olsun eşiniz haklı sonuçta kızamazsınız yerinde gururlu insan iyidir

Eşiniz suçlu falan değil. Siz de üstelemeyin.
Ben eşinizin yerinde olsam bir daha ailenizle görüşmem, görüşmeyi teklif etmeye devam eden bir eşim olsa onunla da yollarımı ayırırım.
Bana saygısı olmayan kimseyle işim olmaz.
Hem suçlu hem güçlü, hem de yüzlerini görmeye devam edeceğim... mümkün değil...

hatır diye birşey yok mu bayram sonuçta küs olmak iyi degıl ki

Hatır hatrı bilene var...
Aynı yatakta uyuduğu, hayatı paylaştığı eşi yalan söylerken o adamın hatrı yok muydu?
Yada annesine kufredecek kadar gözü dönerken kayınpederin damadın hiç mi hatrı yoktu?

Yani bunu talep etmeniz, eşinizi oraya götürmeye çalışmanız bile çok çiğ bir davranış...
eşinize saygınız yok..

hatır diye birşey yok mu bayram sonuçta küs olmak iyi degıl ki[/QUOTE]
İste tam bu sebepten israr etmeyin.eşinizin hiç mi hatırı yok.babaniz bu konuda ileri gitmiş.hani derler ya "damatla ,devletle dövüş olmaz"bu eskilerin her dediğinde bir hikmet var gerçekten...

Siz eşinizin huyunu biliyorsanız neden elin şarlatanının telefonunu alıyorsunuzki? Sırf erkek diye eşininizin bu şekilde tepki vermesi yanlış ama sizin ve ailenizin yanlışları daha büyük...

Miras yoluyla alınan mal edinilmiş mal sayılmıyo dolayısıyla eşinize kalmayacaktı... Neden hemen böyle bi sahtekarlığa başvurdunuz? Babanıza devrettiniz evi?

Babanızın küfürlerine hiç girmiyorum, insan sinirlenir de karşıdakinin ölen annesine küfreder mi yaa?

Ki adam ona rağmen asla gitmeyeceğim demiyorki.. Siz hala ama bayram diyorsunuz.. Dua edin zamanı gelince giderim demesine... Zamana bırakın biraz..

farkında değilim ama halim onu gösteriyor sanırım ne bilim aileme çok düşkünüm diye o silik kalıyor haklısınız saygı duymam lazım kararına

İste tam bu sebepten israr etmeyin.eşinizin hiç mi hatırı yok.babaniz bu konuda ileri gitmiş.hani derler ya "damatla ,devletle dövüş olmaz"bu eskilerin her dediğinde bir hikmet var gerçekten...[/QUOTE]
çok güzel sözmüş gerçekten sizleri dinlesem iyi olacak

ben onun düşüncesine birşeyin önem vermediğim icin hep ailem dediğim icin o ne düşünmüş hissediyor bana ne modundayom

Ya adamı nasıl haklı gördünüz şaşırdım.. hangi babaya kızını boşarım diye tehdit edip bağırsan gözü döner.. ben annesine küfür etmek istediğini de düşünmedim.. maalesef bizim toplumda kalıplaşmış analı küfürler var.. büyük ihtimal onları kullanmış.. küs olduğu adamın evinde oturmıcak bi zahmet. .

kimse bunlar olsun istemezdı babamda haklı eşimde bu yüzden barışsın istedim küçüğü olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…