- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.653
- 498
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
görüşünüzü insanların değerlerine asagılama yapmadan soyleyın ... teşekkürlerKusura bakma da iyi etmiş ağzına sağlık mı demeliydim? Adamın Ölmüş annesine küfür eden bir adam ne kadar bilinçli olabilir ki?
Konuyu yazdın görüş bildirdik, bu da benim görüşüm...
Eşiniz suçlu falan değil. Siz de üstelemeyin.evet(
valla dün tozu dumana kattım yök dedi konu değiştirdi falan artık anladım zorla olmayacak beklemem gerekKendi iradesi olmadan çok zor be Gül'üm yine de Konuşmayı dene ama
çok rahatlattınız valla şimdi daha mantığımla düşünüyorumÜstelemeyin iki taraf içinde böylesi daha hayırlı belki iyice soğusun unutulsun tekrardan bi tartışma yaşanacağına gitmeyiversin bu bayramda böyle olsun eşiniz haklı sonuçta kızamazsınız yerinde gururlu insan iyidir
Yok yok sert yapınca hiç olmuyor akışına bırak gelmezse gelmesin sen git Gör anneni babanı keşke benimkilerde Yanımda olsalar da görebilsemvalla dün tozu dumana kattım yök dedi konu değiştirdi falan artık anladım zorla olmayacak beklemem gerek
hatır diye birşey yok mu bayram sonuçta küs olmak iyi degıl kiEşiniz suçlu falan değil. Siz de üstelemeyin.
Ben eşinizin yerinde olsam bir daha ailenizle görüşmem, görüşmeyi teklif etmeye devam eden bir eşim olsa onunla da yollarımı ayırırım.
Bana saygısı olmayan kimseyle işim olmaz.
Hem suçlu hem güçlü, hem de yüzlerini görmeye devam edeceğim... mümkün değil...
insaAllah sizde görüşebilirsinizYok yok sert yapınca hiç olmuyor akışına bırak gelmezse gelmesin sen git Gör anneni babanı keşke benimkilerde Yanımda olsalar da görebilsem
Yalandan gitse ne olacak gönülsüz yine soğukluk olacak eşinizle bayram günü aranızı açmayınçok rahatlattınız valla şimdi daha mantığımla düşünüyorum
hatır diye birşey yok mu bayram sonuçta küs olmak iyi degıl ki
dün açtım kavga ettim kahvaltı da barıştık öyle ama ben hale'n beklıyorum bi umutYalandan gitse ne olacak gönülsüz yine soğukluk olacak eşinizle bayram günü aranızı açmayın
farkında değilim ama halim onu gösteriyor sanırım ne bilim aileme çok düşkünüm diye o silik kalıyor haklısınız saygı duymam lazım kararınaHatır hatrı bilene var...
Aynı yatakta uyuduğu, hayatı paylaştığı eşi yalan söylerken o adamın hatrı yok muydu?
Yada annesine kufredecek kadar gözü dönerken kayınpederin damadın hiç mi hatrı yoktu?
Yani bunu talep etmeniz, eşinizi oraya götürmeye çalışmanız bile çok çiğ bir davranış...
eşinize saygınız yok..
İste tam bu sebepten israr etmeyin.eşinizin hiç mi hatırı yok.babaniz bu konuda ileri gitmiş.hani derler ya "damatla ,devletle dövüş olmaz"bu eskilerin her dediğinde bir hikmet var gerçekten...[/QUOTE]hatır diye birşey yok mu bayram sonuçta küs olmak iyi degıl ki
ben onun düşüncesine birşeyin önem vermediğim icin hep ailem dediğim icin o ne düşünmüş hissediyor bana ne modundayomSiz eşinizin huyunu biliyorsanız neden elin şarlatanının telefonunu alıyorsunuzki? Sırf erkek diye eşininizin bu şekilde tepki vermesi yanlış ama sizin ve ailenizin yanlışları daha büyük...
Miras yoluyla alınan mal edinilmiş mal sayılmıyo dolayısıyla eşinize kalmayacaktı... Neden hemen böyle bi sahtekarlığa başvurdunuz? Babanıza devrettiniz evi?
Babanızın küfürlerine hiç girmiyorum, insan sinirlenir de karşıdakinin ölen annesine küfreder mi yaa?
Ki adam ona rağmen asla gitmeyeceğim demiyorki.. Siz hala ama bayram diyorsunuz.. Dua edin zamanı gelince giderim demesine... Zamana bırakın biraz..
Benimki pek mümkün değil ama yine de SağoluninsaAllah sizde görüşebilirsiniz
kimse bunlar olsun istemezdı babamda haklı eşimde bu yüzden barışsın istedim küçüğü olarakYa adamı nasıl haklı gördünüz şaşırdım.. hangi babaya kızını boşarım diye tehdit edip bağırsan gözü döner.. ben annesine küfür etmek istediğini de düşünmedim.. maalesef bizim toplumda kalıplaşmış analı küfürler var.. büyük ihtimal onları kullanmış.. küs olduğu adamın evinde oturmıcak bi zahmet. .
özel değilse nedenBenimki pek mümkün değil ama yine de Sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?