Bayram mı ???

bugün gittim annem babam sormadi yengem abla dalan sordu bu bayram böyle hale'n onarılmayan seyler var dedim sustular

ya ben gerçeğim neden hakkınıza girim

arkadaşlar ben sizden yardım icin açtım konu akıl akıldan üstün ben hep el bebek gül bebek büyütüldüm fazla onlara düşkün büyüdüm bu güne kadar kocayı kon takar köpek olacak aileme derdim

Esin kendinde degil bence. Birseyin etkisinde gibi. Baska biri olsa ne sizin yuzunuze bakar ne ailenizle barisma ihtimalini bile dusundurur. Bisey icmis kesin.

Kusura bakmayın ama boşarım lafı küfürü haketmez. Ne var bu lafta? Kavga anında söylenmiş. Zamanında bende kayınvalideme boşayacağım oğlumu dediğimde rahmetli küfür falan etmemişti.
Kimse kusura bakmasın eşimin babası ölmüş anneme ister kalıplaşmış ister kalıplaşmamış küfür etsin silerim ben o sülaleyi.
Kimse kimsenin ister sağ ister ölmüş hiç bir şeyine küfür edemez. Ederse de karşılığını öyle yada böyle alır.

Eşin seni bulmak için çok aradı mı yazık acıdım adama sen ve ailene nasıl katlanıyor bu adam ben eşinin yerinde olsam bir ömür gitmem seni de adam edip göndermezdim önce hatalarınızı kabul edin

Tamam işte bende bunu söylüyorum. Aile kuzususunuz. Yuva kuracak olgunluk yok hala çocuk gibi davranıyorsunuz. Eşinizle artık yeni bir aile olduğunuzun farkında değilsiniz. Eşinize sevginiz saygınız yok ailenize köpek olacak kadar değersiz önemsiz görüyorsunuz eşinizi. Şımarık ve bencilsiniz sadece kendi duygularınızı düşüncelerinizi önemsiyorsunuz. Aynı şeyleri yaşasanız daha kötü tepki vereceğinizi söylüyorsunuz ama buna rağmen hala ısrarla ailemle görüşsün barışsın istiyorum diyorsunuz. Eşinizin sizi sevdiğinizi söylüyorsunuz da bu kafayla giderseniz o sevgi biter adamın canına tak eder birgün sizi postalar o çok kıymetli ailenizin yanına sap gibi kalırsınız ortada haberiniz olsun.

çok sağol ne kadar umut verici konuştun üzgünüm pişmanım anlamaya başlıyorum onu ama işte bir yandan da sanki aileme hainlik yapıyorum
Allahim cildiracagim.. Yahu hainlik eden aileniz. Saygisizlar. Usul adap bilmiyorlar. Ne demek abim esime tokat atti? Ne demek esime iftira attilar? Ne demek babam ölmüş annesine kufretti? Ve bunca seye ragmen ne demek hala aileme hainlik ediyormusum gibi hissediyorum?
Gercekten size inanamiyorum. Aileniz sizin yuvanizi yikiyor farkinda misiniz? O esinizi de sirtinizda mi tasirsiniz oper alniniza mi koyarsiniz bilmem. Boyle bir aileyle karsilasip hala sizi bosamamis vallahi pesssss........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…