- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Senin kocan safmı seni boşamıyor?
insaAllah sağolAilen yanlış yapan. Yani abin. Yoksa babanın bir suçu yok sanıyorum senin yüzünden öyle olmuş gibi. Ama yinede bu küfür etmesi hakkını bulmaz. İnşallah her şey düzelir.
yapmazdım evet kendi açımdan bakıncaBiraz zaman ver,sen kaldıramıyorsun da adam nasıl kaldıracak,vinç olsa çekmez.Senin annene söylenseydi,bayramda küslük olmaz,ver baba elini öpeyim diyecekmiydin?
Toplaması zor gelen,dağıtmayacak...
bugün gittim annem babam sormadi yengem abla dalan sordu bu bayram böyle hale'n onarılmayan seyler var dedim sustularÇok haklısın lavanta,babam öyle laflar etse,önce benim kalbimi delerdi,benim babam bunları nasıl söyler,artı eşime nasıl söyler diye...Eşime mahçubiyetimden de,kalk gidelim aileme diyemezdim vallahi...
Konu sahibi,biraz da eşini düşün,ailene de sonra gelecekmiş dersin.Babanın şekeri olması,onu haklı kılmıyor.Eşin yalanını da affetmiş,çok zorlama bence...
ya ben gerçeğim neden hakkınıza girimBen yazacaktım şimdi...
Mümkün değil gerçek olması. Hadi bu kadar şey oldu hangi cesaretle gel anamın babamın elini öp diyecek ? Yada nasıl gelmesini bekleyecek kadar gözü kör olacak.
4 yaşındaki çocuğa anlatsan adam bir daha görüşmesin der.
Hala haklısınız ama ailem de ailem...
Bence vaktinizi daha iyi şeylere harcayın,buradan yeterince ekmek yediniz.
seviyorSenin kocan safmı seni boşamıyor?
arkadaşlar ben sizden yardım icin açtım konu akıl akıldan üstün ben hep el bebek gül bebek büyütüldüm fazla onlara düşkün büyüdüm bu güne kadar kocayı kon takar köpek olacak aileme derdimKonu sahibi çok şanslısınız. Zira ben olsam eşim böyle yapsa ona yapmadığımı bırakmaz hatta boşardım. Anasının babasının dizinden ayrılmayan erkeklere hep ana kuzusu diyoruz ama kadınlarda da varmış demekki. Ailenize bu kadar meraklıysanız niye evlendiniz? Yuva kurmayı beceremeyecek insanlar niçin evleniyor ben anlayamıyorum. Çok bencilsiniz. Haksız olmanıza rağmen istediğiniz olsun istiyorsunuz. Eşinize sevginiz yok saygınız yok. Artık eşinizle bir aile olduğunuzun farkında değilsiniz. Bu kafayla giderseniz bu evlilik yürümez haberiniz olsun.
Dipnot: Ailem dedikleriniz dedeniz ninenizmiş. Anne baba bile değil. Tekrar etmek istiyorum eşinizin kıymetini bilin.
eşim ailemi engellemeye almış hep bundan önce abim ev bastı herkesin içinde sarhosum ayağına tokat attı ablamın kocası iftira attı daha neler neler yani ailem gözünden baya düşmüş uzun hatalarını anlamaları gerek öyle diyor
Kusura bakmayın ama boşarım lafı küfürü haketmez. Ne var bu lafta? Kavga anında söylenmiş. Zamanında bende kayınvalideme boşayacağım oğlumu dediğimde rahmetli küfür falan etmemişti.Ya adamı nasıl haklı gördünüz şaşırdım.. hangi babaya kızını boşarım diye tehdit edip bağırsan gözü döner.. ben annesine küfür etmek istediğini de düşünmedim.. maalesef bizim toplumda kalıplaşmış analı küfürler var.. büyük ihtimal onları kullanmış.. küs olduğu adamın evinde oturmıcak bi zahmet. .
arkadaşlar ben sizden yardım icin açtım konu akıl akıldan üstün ben hep el bebek gül bebek büyütüldüm fazla onlara düşkün büyüdüm bu güne kadar kocayı kon takar köpek olacak aileme derdim
ozaman keske evlenmeseydiniz adamın başını yaktınız.herşeyden çok sevdiğiniz ailenizden de ayrılmazdınız!annem babam bebekken ölünce onlar baktı büyüttü üstüme titrediler galiba ondan çok seviyorum eşim bile olsa görmüyorum
Allahim cildiracagim.. Yahu hainlik eden aileniz. Saygisizlar. Usul adap bilmiyorlar. Ne demek abim esime tokat atti? Ne demek esime iftira attilar? Ne demek babam ölmüş annesine kufretti? Ve bunca seye ragmen ne demek hala aileme hainlik ediyormusum gibi hissediyorum?çok sağol ne kadar umut verici konuştun üzgünüm pişmanım anlamaya başlıyorum onu ama işte bir yandan da sanki aileme hainlik yapıyorum
senin icin diyor sana olan sevgimdenEsin kendinde degil bence. Birseyin etkisinde gibi. Baska biri olsa ne sizin yuzunuze bakar ne ailenizle barisma ihtimalini bile dusundurur. Bisey icmis kesin.
asla dilemezBence babanız eşinizden özür dilemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?