- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
Tamamda sizin aileniz sadece anne babanızdan ibaret değilki. Bi bebeğiniz var ve evlisiniz. Eşinizle kurduğunuz aileniz de var yani. Neden kurduğunuz ailenizi hiç düşünmüyosunuz? Sadece ebeveynlerinizi düşünüyosunuz?ben onun düşüncesine birşeyin önem vermediğim icin hep ailem dediğim icin o ne düşünmüş hissediyor bana ne modundayom
evet onlara olan sevgım kendı ailemi unutturduTamamda sizin aileniz sadece anne babanızdan ibaret değilki. Bi bebeğiniz var ve evlisiniz. Eşinizle kurduğunuz aileniz de var yani. Neden kurduğunuz ailenizi hiç düşünmüyosunuz? Sadece ebeveynlerinizi düşünüyosunuz?
Babam vefat etti annemde çok uzak e Şehirde yaşıyorözel değilse neden
Allah rahmet etsin inaaAllah annenizigörürsünüzBabam vefat etti annemde çok uzak e Şehirde yaşıyor
ama babam da haklı boşarım ne demek sonra da popoma yapıştı bırakmam seni diyeKayinbabam benim anneme kufretse direk silerim eşiniz yine insafliymis zamana bırakmış
O evin kredisini ödüyomuş ama canım... Bedavaya oturmuyomuş yani.. Konu sahibi arkadan iş çevirip babaya devredince kredisini ödememeye başlamış ve lojmana çıkacaklarmış.Ya adamı nasıl haklı gördünüz şaşırdım.. hangi babaya kızını boşarım diye tehdit edip bağırsan gözü döner.. ben annesine küfür etmek istediğini de düşünmedim.. maalesef bizim toplumda kalıplaşmış analı küfürler var.. büyük ihtimal onları kullanmış.. küs olduğu adamın evinde oturmıcak bi zahmet. .
mal umurumda olmadığı icin onlar istedi cerdımO evin kredisini ödüyomuş ama canım... Bedavaya oturmuyomuş yani.. Konu sahibi arkadan iş çevirip babaya devredince kredisini ödememeye başlamış ve lojmana çıkacaklarmış.
Bana böyle sahtekarlık yapılsa (ki yapıldı da) 1 dakika durmam, eş olarak bile görmem bana güvenmeyen mal peşine düşen insanı...
Nasıl yani? Siz çok tuhafsınız ve sağlıklı düşünmüyosunuz bence... Hepimizin annesi babası var, rabbîm başımızdan eksik etmesin, sağlık versin. Ama dengeyi kurabilmek lazım, haklıyı haksızı ayırt etmek lazım...evet onlara olan sevgım kendı ailemi unutturdu
annem babam bebekken ölünce onlar baktı büyüttü üstüme titrediler galiba ondan çok seviyorum eşim bile olsa görmüyorumNasıl yani? Siz çok tuhafsınız ve sağlıklı düşünmüyosunuz bence... Hepimizin annesi babası var, rabbîm başımızdan eksik etmesin, sağlık versin. Ama dengeyi kurabilmek lazım, haklıyı haksızı ayırt etmek lazım...
Bunu söyleyen sizsiniz...ben boşanacağım bu sefer eşim istemedi çok sinirliydim diye falan neyse sonra baba mirası olan evimi babama geri verdim bosanma anında o almasın diye
evetBunu söyleyen sizsiniz...
SağolunAllah rahmet etsin inaaAllah annenizigörürsünüz
Madem ailenize o kadar duskunsunuz bir de su acidan bakin. Siz kavga etseniz kp kv de orda olsa. Sonra siz esinize yeter ya senden bosanicam desniz. Bunu duyan kp de annenize agzina geleni saysa.... ne hissederdiniz? Ne yapardiniz?
Bi de şeker hastalığını bahane etmek.. tamam sinirleri sağlıklı değil ama sinirlenince küfretmek hadsizlik.. yoksa hastalığına bi şey demiyorum hastalığı bahane edip fütursuzca konuşulmasına sinirleniyorum ben.. şu ülke şartlarında sinirleri sağlam olan insan yok ki zatenişte boşarım diyince babamda şekerli adam cıldırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?