- 14 Şubat 2011
- 1.143
- 1.015
- 333
- 37
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
-
ama babam da haklı boşarım ne demek sonra da popoma yapıştı bırakmam seni diye
Benim babam eşime küfür etti haksız yere ihtamda bulundu ve iftiraya inandı,üstelik arkamızdan bir dünya yalan söylediler.ki benden daha iyi anlaşırlar normalde. Sonuçmu ben babamla annemle 1 yıldır konuşmuyorum. Eşimi çiğneyip konuşmamada. Kim hata yaparsa hatasını kabul etmeli. Bu benim eşimde olsa babamda olsa. Kimsenin hakkını yemem, yedirtmemde. Annem babam dite duygusal bakmamalısınız. Adama bir dünya hakaret edilmiş. Bu arada abim küfür etti eşime eşim etmiş gibi gösterildi. Kulağımla duymasam belki boşanmıştık. O küfürler bir erkeğin kaldırabiliceği küfürler değil. Sizin yüzünüzden olduysa ve babanıza durumu anlatıp siz babanızla arasını yapmalısınız. Sonuçta eşinize haksızlık ediyorsunuz. Babanıza çok üzüldüğünüzü en azından arayıp oğlum nasılsın dese sizin için.sonuçta büyükte olsa adama haksız yere küfür etmiş. Belki vicdana gelir babanız arar.çok uzatmıyor mu sizce de evet ağır sınavdan geçtim geçtik ama bayram bu küslük olmaz inadini bildıgım icin zorlamadım bana sen git ne istersen ailenle ama bana karışma dedi anlamaları gerek yaptıklarının hatalarını bende aileme çok düşkünüm üzülüyorum
eşim ailemi engellemeye almış hep bundan önce abim ev bastı herkesin içinde sarhosum ayağına tokat attı ablamın kocası iftira attı daha neler neler yani ailem gözünden baya düşmüş uzun hatalarını anlamaları gerek öyle diyorBenim babam eşime küfür etti haksız yere ihtamda bulundu ve iftiraya inandı,üstelik arkamızdan bir dünya yalan söylediler.ki benden daha iyi anlaşırlar normalde. Sonuçmu ben babamla annemle 1 yıldır konuşmuyorum. Eşimi çiğneyip konuşmamada. Kim hata yaparsa hatasını kabul etmeli. Bu benim eşimde olsa babamda olsa. Kimsenin hakkını yemem, yedirtmemde. Annem babam dite duygusal bakmamalısınız. Adama bir dünya hakaret edilmiş. Bu arada abim küfür etti eşime eşim etmiş gibi gösterildi. Kulağımla duymasam belki boşanmıştık. O küfürler bir erkeğin kaldırabiliceği küfürler değil. Sizin yüzünüzden olduysa ve babanıza durumu anlatıp siz babanızla arasını yapmalısınız. Sonuçta eşinize haksızlık ediyorsunuz. Babanıza çok üzüldüğünüzü en azından arayıp oğlum nasılsın dese sizin için.sonuçta büyükte olsa adama haksız yere küfür etmiş. Belki vicdana gelir babanız arar.
ben bu durumlarda ailemin yanında oldumBenim babam eşime küfür etti haksız yere ihtamda bulundu ve iftiraya inandı,üstelik arkamızdan bir dünya yalan söylediler.ki benden daha iyi anlaşırlar normalde. Sonuçmu ben babamla annemle 1 yıldır konuşmuyorum. Eşimi çiğneyip konuşmamada. Kim hata yaparsa hatasını kabul etmeli. Bu benim eşimde olsa babamda olsa. Kimsenin hakkını yemem, yedirtmemde. Annem babam dite duygusal bakmamalısınız. Adama bir dünya hakaret edilmiş. Bu arada abim küfür etti eşime eşim etmiş gibi gösterildi. Kulağımla duymasam belki boşanmıştık. O küfürler bir erkeğin kaldırabiliceği küfürler değil. Sizin yüzünüzden olduysa ve babanıza durumu anlatıp siz babanızla arasını yapmalısınız. Sonuçta eşinize haksızlık ediyorsunuz. Babanıza çok üzüldüğünüzü en azından arayıp oğlum nasılsın dese sizin için.sonuçta büyükte olsa adama haksız yere küfür etmiş. Belki vicdana gelir babanız arar.
beni çok severek aldı daha 5 aylık gelindim izmirden işt geldı ben istedim diye babamin verdiği evde oturduk ondan gizli babama geri verdim ayan çok pişman devlet lojmanlarında otursaydım kesk'e diye abim evi basti eşim bana abini çıkar evden sedi ben yök dedim yine yilbasında aynı abim sarhosum diye herkesin içinde tokat attı ki benim eşim babasından bir fiske tokat bırak vurmamıştır bile babası . eşim ablamı geçmiş olsun aradı ona iftira attı hasta oğlumla dalga gecti diye ki ben yanındaydım konuştuğunda hep sineye cektı son hoca yalanım ve babamların gram ihtiyacı olmadığı halde eve el koymaları bardağı taşıran son şey . eşim beni hep ailesine savunan asla laf ettirmez yedirmez hale'n bile aramiz çok çok iyi buna rağmen gelmedi lojman bakıyor bebeğim 1.5 yasında ne bilim ofBenim babam eşime küfür etti haksız yere ihtamda bulundu ve iftiraya inandı,üstelik arkamızdan bir dünya yalan söylediler.ki benden daha iyi anlaşırlar normalde. Sonuçmu ben babamla annemle 1 yıldır konuşmuyorum. Eşimi çiğneyip konuşmamada. Kim hata yaparsa hatasını kabul etmeli. Bu benim eşimde olsa babamda olsa. Kimsenin hakkını yemem, yedirtmemde. Annem babam dite duygusal bakmamalısınız. Adama bir dünya hakaret edilmiş. Bu arada abim küfür etti eşime eşim etmiş gibi gösterildi. Kulağımla duymasam belki boşanmıştık. O küfürler bir erkeğin kaldırabiliceği küfürler değil. Sizin yüzünüzden olduysa ve babanıza durumu anlatıp siz babanızla arasını yapmalısınız. Sonuçta eşinize haksızlık ediyorsunuz. Babanıza çok üzüldüğünüzü en azından arayıp oğlum nasılsın dese sizin için.sonuçta büyükte olsa adama haksız yere küfür etmiş. Belki vicdana gelir babanız arar.
Adam haklı, biraz zaman vermelisin . İyi gene hiç gitmem dememiş zaman var demişçok uzatmıyor mu sizce de evet ağır sınavdan geçtim geçtik ama bayram bu küslük olmaz inadini bildıgım icin zorlamadım bana sen git ne istersen ailenle ama bana karışma dedi anlamaları gerek yaptıklarının hatalarını bende aileme çok düşkünüm üzülüyorum
Doğru diyor kusura bakma. Buna susmanda yanlış. Beni abim kocama tokat atıcak kıyameti koparırım. Sen eşini çiğniyorsun resmen. Eş delisi değilim yanlış anlaşılmasın. Ama haklıya hakkını vermelisin. Eşin haklı ve dedikleride doğru. Çok duygusal yaklaşıyorsun.bak ben hamileyim ama okadar duygusal olmama rağmen eşimi haklıyken çiğnemem ve bu duruma düşürmem. Kimse kimseyi üzemez sen eşini bunu zorlayarak yaptıramazsın. Ve eşin haklıysa ki öyle duruyor bence evet ya hatalarını anlarlar ya anlamazlar. Sen istersen git görüş ki bana sorarsan ben görüşmem. Senin eşinin ailesinden kardeşi gelip sana tokat atsa ve o görüşse hoşuna gidermi empati kur. Bazen zaman herşeyin ilacı olmaz. hatalarınıda anlamıyacaklar karşıdakiler. Bunu yapan insan ya i eşine tokat atan insan malesefki hatasını anlıyacak kapasitede malesef olamaz. Bence sen seçimini yapamıyorsun. Ya ezdiriceksin kocanı, eşinle mutsuz bir evliliğin olucak ya mutlu olucaksın ailenden bazı kişiler olmıyacak. Bak bayram bayram yanlızım. Hamileyim ilk çocuğum ve çocuğum bu yanlızlığa doğacak. Ama en azından mutlu olucak. Beni eşim ailesine asla ezdirmedi. Bende onu ezdiremem. O yüzden erkek kadın ayrımı yok.evet bir kadın olarak daha duygusal yaklaşıyorsun ama ayrım yapıyorsun empati kurmalısın. Anca böyle mutlu olursun. Seni üzmek istemiyorum bu sözlerimle ama gerçekler bunlar. Hep mutlu olun eşinle. Önemli olan eşin senin ailende eşin sadece. Nasıl erkekler anacı, aileci olunca kıyameti koparıyorsak. Sizde yapmamlısınız.eşim ailemi engellemeye almış hep bundan önce abim ev bastı herkesin içinde sarhosum ayağına tokat attı ablamın kocası iftira attı daha neler neler yani ailem gözünden baya düşmüş uzun hatalarını anlamaları gerek öyle diyor
gwrcegim neden fake olsun derdimi paylaşıyorumBence siz fakesiniz çünkü yüzsüzlüğün dozunu her mesajda arttiyosunuz. Yok efendim babam üzülmüş kocamın hissettiğinden banane bilmemne bir de şimdi abim tokat attı ablamlar iftira attı vs tüm yazdiklariniz kocanizi daha mağdur gösteriyor size kizalim diye kasten yapıyorsunuz sanirim tepki çekmek için. Eger gerçekse de eşinizin yerinde olsam sizden çoktan bosanirdim.
çok sağol ne kadar umut verici konuştun üzgünüm pişmanım anlamaya başlıyorum onu ama işte bir yandan da sanki aileme hainlik yapıyorumDoğru diyor kusura bakma. Buna susmanda yanlış. Beni abim kocama tokat atıcak kıyameti koparırım. Sen eşini çiğniyorsun resmen. Eş delisi değilim yanlış anlaşılmasın. Ama haklıya hakkını vermelisin. Eşin haklı ve dedikleride doğru. Çok duygusal yaklaşıyorsun.bak ben hamileyim ama okadar duygusal olmama rağmen eşimi haklıyken çiğnemem ve bu duruma düşürmem. Kimse kimseyi üzemez sen eşini bunu zorlayarak yaptıramazsın. Ve eşin haklıysa ki öyle duruyor bence evet ya hatalarını anlarlar ya anlamazlar. Sen istersen git görüş ki bana sorarsan ben görüşmem. Senin eşinin ailesinden kardeşi gelip sana tokat atsa ve o görüşse hoşuna gidermi empati kur. Bazen zaman herşeyin ilacı olmaz. hatalarınıda anlamıyacaklar karşıdakiler. Bunu yapan insan ya i eşine tokat atan insan malesefki hatasını anlıyacak kapasitede malesef olamaz. Bence sen seçimini yapamıyorsun. Ya ezdiriceksin kocanı, eşinle mutsuz bir evliliğin olucak ya mutlu olucaksın ailenden bazı kişiler olmıyacak. Bak bayram bayram yanlızım. Hamileyim ilk çocuğum ve çocuğum bu yanlızlığa doğacak. Ama en azından mutlu olucak. Beni eşim ailesine asla ezdirmedi. Bende onu ezdiremem. O yüzden erkek kadın ayrımı yok.evet bir kadın olarak daha duygusal yaklaşıyorsun ama ayrım yapıyorsun empati kurmalısın. Anca böyle mutlu olursun. Seni üzmek istemiyorum bu sözlerimle ama gerçekler bunlar. Hep mutlu olun eşinle. Önemli olan eşin senin ailende eşin sadece. Nasıl erkekler anacı, aileci olunca kıyameti koparıyorsak. Sizde yapmamlısınız.
Ailen yanlış yapan. Yani abin. Yoksa babanın bir suçu yok sanıyorum senin yüzünden öyle olmuş gibi. Ama yinede bu küfür etmesi hakkını bulmaz. İnşallah her şey düzelir.çok sağol ne kadar umut verici konuştun üzgünüm pişmanım anlamaya başlıyorum onu ama işte bir yandan da sanki aileme hainlik yapıyorum
Biraz zaman ver,sen kaldıramıyorsun da adam nasıl kaldıracak,vinç olsa çekmez.Senin annene söylenseydi,bayramda küslük olmaz,ver baba elini öpeyim diyecekmiydin?ona da hak veriyorum ama aileme çok düşkünüm eşim onlara bu muameleyi yapması kaldıramıyorum
Çok haklısın lavanta,babam öyle laflar etse,önce benim kalbimi delerdi,benim babam bunları nasıl söyler,artı eşime nasıl söyler diye...Eşime mahçubiyetimden de,kalk gidelim aileme diyemezdim vallahi...Afedersin ama esin senin ailen degil mi? Ona bu muameleyi nasil kabulleniyorsun? Esinle kotu olma bence daha fazla..
Seni esin şöyle bi durumda suruklese ne hissederdin? Kaldi ki erkekler daha zor unutuyor boyle olaylari..
Ben yazacaktım şimdi...Bence siz fakesiniz çünkü yüzsüzlüğün dozunu her mesajda arttiyosunuz. Yok efendim babam üzülmüş kocamın hissettiğinden banane bilmemne bir de şimdi abim tokat attı ablamlar iftira attı vs tüm yazdiklariniz kocanizi daha mağdur gösteriyor size kizalim diye kasten yapıyorsunuz sanirim tepki çekmek için. Eger gerçekse de eşinizin yerinde olsam sizden çoktan bosanirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?