- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.619
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesiniz evinizi dagınık görse nolcak ya?Merhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Günü eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini çok abartmayalım ya da ben çok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani çok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?
Görümceyle kardes bir mi?Emrivaki yapan kişi görümce olsaydı cevaplar böyle olmazdı sanki. Dağınıklığımı kardeşimin görmesinden çekinmem utanmam evet ama eşimle beraber yaşıyorsam kimse emrivaki yapmamalı bence, bekar evime istediği gibi girip çıkar ama evliysem önceden haber vermek zorunda. Durum tam tersi olsa görümce emrivaki yapsa, eşim de kabul etse, işten eve gelince evde bulunan görümce manzarasından hiç hoslanmazdim. Ben sizi hakli buldum.
Kardes erkek mi?Valla bende şaştım ben mi çok kasıntıyım diye düşündüm çok çok üzüldüm tabiki kardeşimin gelmesini çok isterim sevgimle ilgili sıkıntı yok ama ben kim olursa olsun son dakika olaylarını sevmiyorum önceden söylese başımın üstünde yeri var insan hali banyoda afedersin jiletim olur o olur bu olur herkes salonda seks mi yapıyorsun demiş ne bu kasıntı demiş ama gerçekten insan hali sadece pislik temizlik değil ki özel herşey olabilir
Erkek evetKardes erkek mi?
Hani bukadar ince detay düsündüğünüze göre?
Kız kardesse hic mi birlikte agda yapmadınız diyecegim cünkü![]()
Hepimiz kendi çapımızda haklıyız gibiAblamın evine defalarca gittim yeri geldi ip gibi düzenli yeri geldi savaş alanı gibiydi. Kardeşimiz de o halimizde gelemeyecekse ölelim lan. Ben olsam ben de kırılırdım. Salonun ortasına s.çmadıysanız ay gelme ev çok dağınık demek çok yersiz bi bahane.
Eşe gelince o da haklı adam bayramda akraba görmek istemiş ne var bunda bayramlar bunun için yok mu zaten. Bazı çok doğal şeyleri iyice yozlaştırdık
Ben ablama geliyorum desem ev dağınık olsa şükür namazı kılar, gel de toplayalım şu evi derKardeşinize arkadaş muamelesi yapmanız tuhaf geldi ( ki dağınık evime yakın arkadaşımda gelebilir)
Sonuç olarak hatalı olan sizsiniz.
Baktın bozuluyor siz de "gel o zaman, evi temizlememe de yardım edersin" deseydiniz o zaman.Ben gelme demiyorum yarın gel diyorum
Bu konuda dürüst olacağım kardeşim hariç annem gelmek istese bile cekinirim evime benim gorumceler kv ve annem yaşı büyük ve eskilerde ev her zaman temiz olmalı misafir gelebilir şu olabilir bu olabilir mantığı var ya ondan dolayı kendi annem bile başlar kızım şunu şöyle yapsaydin bı gelen olur hadi şurayı toplayalım rahat edemiyorum . Eşimin erkek kardeşi daganikken gelse mesela hiç takılmam o genç çünkü büyük ihtimal genç görümcem olsa ona da takilmazdim aslında beni beğenmezler gibi düşünce yok bende ya da laf ederler gibi ama durumdan rahatsız oluyorum . O yüzden gençlere kapim daha çok açıkKardeşimize hayir gelme demeyiz ama eşimiz kardeşine su durumda gelme desin isteriz. Hele bize sormadan buyur etse tez kellesi vurula degil mi hanımlar?
Ne yazık ki var böyle bir şey.
Anlıyorum kardeşimiz, ailemiz kendi canımız.
Onlar bizim pisligimizi, dağınıklığımizi hoş görür, hatamizi kapatır. Eş ailesinden herhangi biri için bundan emin olamayız. Yine de o ev ortak yaşadığımız ev. Bizim kadar eşimizin de evi.
Bizim duygularımızı önemsesin istiyorsak biz de önemsemeliyiz.
Aile üyeleri de orasi kardeşimin evi tabi giderim çat diye giderim. Höt diye kalirim kafasında olmamalı.
E siz baya baya istemiyorsunuz kiMerhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Günü eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini çok abartmayalım ya da ben çok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani çok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?
Yaptığım yorumdan gerçekten kız kardeşimle gorumcemi karşılaştıriyor oldugumu düşünmediniz değil miGörümceyle kardes bir mi?
Görümce esimin kardesi,ev genelde kadının sorumlulugunda oluyor,temizliği vs.
Simdi görümcem gelse ev dagınıksa 7 mah.duyar genelde
Kardesim gelip görse o halde sen önce kendi arkanı topla der gecerim
Görümcemle kardesim mukayese bile edilemez![]()
Merhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Napayım arkadaşlar ya ?
Arkadaşa katılıyorum kardeş bu can bu...kardesinden çekinir mi insan...Ev savaş alanı da olsa, işte de olsam, ölecek de olsam kardeşime asla gelme demeyeceğim için anlattiklatiniz çok uzak geldi.