- 30 Mart 2021
- 164
- 82
- 18
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen canım kesinlikle hiç sorun çıkmıyordur çok mutlusundurGayet ediyorum valla 10 senedir. Hatta iki aileyle birlikte tatiller yapıyoruz. Yarın da yine iki aile hep birlikte görümcemin dağ evine gidecez. Siz insan ilişkilerini yönetmeyi beceremiyor olabilirsiniz ama herkes sizin gibi değil. Gerçi bu kafayla herhangi bir insanla anlaşabilecek olmanız da mümkün görünmüyor ya, neyyssee...
ne iki yüzlü insanlar var cidden bayram da bile kaynana görmek istemeyiz ama konu kendi akrabamız olunca aman canım ne olacak
Kardeşim evime geldi diye bitecek evlilikten hayır gelmez.böyle devam edin sonra neden boşandım![]()
Töbestaynen canım kesinlikle hiç sorun çıkmıyordur çok mutlusundur
Sizin ki olmamis kardeşiniz ev kirli diye bakmaz . Yazik . Dolmuş seferleri dolu uygun o vakit bulmuş olabilir. Ben de onun yerinde olsam gelemedim bu dediğiniz üzere.Merhaba arkadaşlar dün kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi düşünüyorum diye Tamam buyur gel dedim bugün sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende çalışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve geçer dinlenirim dedi bende müsait değil ev yarın çık gel dedim ( bu arada kaç gündür çalışıyorum hastayım bi yandan çalışıyorum evle hiç ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan çıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim önceden söylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Günü eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini çok abartmayalım ya da ben çok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani çok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?
Kız koca yok ki kaçsınKardeşim evime geldi diye bitecek evlilikten hayır gelmez.
Koca diye ölmediğim, kayinaielemden köşe bucak kaçmadığım için yeni aile masallarıyla kandırmiyorum kendimi de eşimi de.
Size kocanızla mutluluklar, aman hoşuna gitmeyecek tek birşey yapmayın. Kaçıp gider mazallah.![]()
Ece diyip çıkılıyor sojucta akrabalara kalıcı olunmuyor ki . Bayramın amacına es dost görmek bayram bahane oluyor...Gelecek kişi kardeşiniz yalnız. Hadi kayınvalide, görümce olsa laf yapar falan dersiniz belki de kardeşinizin evi dağınık görmesinin sakıncası ne? Eviniz ne kadar, nasıl müsait olmayabilir? Asıl sizin teklif etmeniz gerek anahtarı vereyim eve geç sen diye. Kardeşinizin yerinde olsam otobüsten indiğim gibi geri evime dönmüştüm.
Eşinizle olan meseleye gelince akraba gezmesi dediğiniz kimler ki? Ne kadar sürüyor? Daha ziyarete gitmeden pazarlığını yapmışsınız. Zaten bayram dediğimiz toptan akrabaların hepsini gördüğümüz senede iki kez olan bir dönem neticede.
Ah öyle mi, ne bileyim yeni evli, hayatı kocasından ibaret olup diğer herkesi fazlalık gören cinslerden lafları. Evli sandım o yüzden.Kız koca yok ki kaçsınBekara karı boşamak kolay dedikleri cins bu. Deneyimi yok fikri var
![]()
canım nişanlıyım 3 yıldır aynı evde yaşıyoruz ve bir kez olsun akraba vs konusu kavgası açılmadı çünkü senin gibi aileler evlenmiyor biz deKız koca yok ki kaçsınBekara karı boşamak kolay dedikleri cins bu. Deneyimi yok fikri var
![]()
Öyle deme kız salonun ortasinda koca vibratör var benim kocamla bakip duruyoz sen evli olmadiğından anlamazsınCidden merak ettiğimden soruyorum, mahrem eşyalar nasıl ortada oluyor? Donunuzu salonun ortasında bırakıyor, kullanılmış prezervatifleri süs diye vitrine mi koyuyorsunuz? Eve kimse gelmeyecek bile olsa mahrem eşyalar ortalıkta olmaz. İnsanlık hali çünkü, başımıza bir iş gelebilir, kaza geçirebiliriz, hastaneye düşebiliriz, ölebiliriz. Ev derli toplu olmayabilir de ortalıkta mahrem eşya da bırakılmaz artık. O kadar da değil.
Taam taam inandım taamcanım nişanlıyım 3 yıldır aynı evde yaşıyoruz ve bir kez olsun akraba vs konusu kavgası açılmadı çünkü senin gibi aileler evlenmiyor biz de
Ben de tv ünitesine oyuncakları dizmeyi düşünüyorum bundan sonra. Hep şu raflara ne koysam mum mu koysam çiçek mi koysam diyordum aydınlandım şu an. Dildo, vibratör, göz bandı, kelepçe falan dizecemÖyle deme kız salonun ortasinda koca vibratör var benim kocamla bakip duruyoz sen evli olmadiğından anlamazsın![]()
Cıks hayali nişanlısı var ama galiba umutsuz gibiAh öyle mi, ne bileyim yeni evli, hayatı kocasından ibaret olup diğer herkesi fazlalık gören cinslerden lafları. Evli sandım o yüzden.![]()
İçin gecmiş senin görüyon mu yeni gelincikleri hey yavrum hey yeni evlilerinde evine gidilmez haBen de tv ünitesine oyuncakları dizmeyi düşünüyorum bundan sonra. Hep şu raflara ne koysam mum mu koysam çiçek mi koysam diyordum aydınlandım şu an. Dildo, vibratör, göz bandı, kelepçe falan dizecem![]()
Koktuktan falan hamile kalırmıyız kiİçin gecmiş senin görüyon mu yeni gelincikleri hey yavrum hey yeni evlilerinde evine gidilmez haneremize ne bulaşır bilinmez
![]()
Kayinvalide evinden bildiriyorum bayramı burda geçireceğim yeterliyse size şunu söyleyeyim .ne iki yüzlü insanlar var cidden bayram da bile kaynana görmek istemeyiz ama konu kendi akrabamız olunca aman canım ne olacak
Siz asıl böyle bir tutum içinde olursanız o evliliği yurutemezsiniz. Sonuçta yeni vir aile kurunca eskilerini atmiyoruz hala bizim anne babamiz kardeslerimiz oluyorlar iki gün idare edilmiyorsa birinci de olmazsa bile ikinci de o evlilik sorgulanır .böyle devam edin sonra neden boşandım![]()
Koltuk masadan ayrıldıKoktuktan falan hamile kalırmıyız ki![]()
Kendi kız ve erkek kardesime (yanında karısı varsa is degisir) ve esimin tek gelen erkek kardesine asla ev dağınık git demem. Ama görümceme derim. Görümce duyarsa dünya duyarKardeşimize hayir gelme demeyiz ama eşimiz kardeşine su durumda gelme desin isteriz. Hele bize sormadan buyur etse tez kellesi vurula degil mi hanımlar?
Ne yazık ki var böyle bir şey.
Anlıyorum kardeşimiz, ailemiz kendi canımız.
Onlar bizim pisligimizi, dağınıklığımizi hoş görür, hatamizi kapatır. Eş ailesinden herhangi biri için bundan emin olamayız. Yine de o ev ortak yaşadığımız ev. Bizim kadar eşimizin de evi.
Bizim duygularımızı önemsesin istiyorsak biz de önemsemeliyiz.
Aile üyeleri de orasi kardeşimin evi tabi giderim çat diye giderim. Höt diye kalirim kafasında olmamalı.