Bayram Sabah Einize Gelinlik giyer misiniz?

bayram sabahı gelinlik giyen varmı

• Ankete Katılan
    126

kibariye

SEVGİLİ AİLEM
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
439
3
96
Bursa
arkadaşlar ben hiç giymedim ama benim arkadaşım arnavutlara evli bayram sabahı gelinlik giyip öyle bayramlaştıklarını söyledi bende merak ettim aranızda bayram sabahı gelinlik giyen varmı

canım bizde de öyle bir adet yok ama arnavutların bu şekilde adetlerini olduğunu biliyorum...
arkadaşım arnavut o anlatmıştı bana da..

ılk defa böyle birşey duydum arnavutlar cevaplayacaktır sanıyorum direk hayırı işaretledim bir adet olduğunu bilmeden.Soru beni alakadar etmiyormuş.

bi yasima daha girdim,ne adetler varmis,iyiki bizde yok,ay cok utanirdim heralde,ama iyi taraflarida olur aslinda,her bayram yuz gorumlugu istemek,kaynatadan besi bi yerde istemek,aaaa iyi olurdu valla,,,,,,CADIARZU

evlendigimde takılan paralar, altınlar yüzükler tekrar olacaksa ohoo niye olmasın kii sacma bir seymiş....

hah bi o eksikti zaten şimdi gelinliğimde ne olurya
kilo alınca ne yapıyorlarmış yeni gelinlikmi alıyorlarmış acaba

bizde de böyle bir adet yok ama arnavutlar da oldugunu biliyorum ...............

sigabilsem evlilik yildönümünde giyerim ne yalan söyliim:jeyyar:
ama bayram sabahi asla
yalniz babam makedon ve evet biliyorum onlarda sadece özel günlerde diil yeni gelinler coluk cocuga karisana kadar her dügünde bile gelinlik giyiyolar yalniz duvaklarini takmiyolar

bayram sabahı değilde ilk evlilik yıldönümümüzde gelinliğimi giymiştim,güzel makyajımıda yapıp koca beklemiştim.
ama saat gecenin birini gecti hala gelmeyince, kızım,ağlayıp atmıştım üstümden,ve bidahda asla yıldönümü kutlamadım.
sonra özür felan diledi ama iş işten gecmişti artık,arkadaşlarına beni tercih etmişti
ayy konu ney....ben neden bahsettim şimdi,döküldüm yinee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…