Bayram Sabah Einize Gelinlik giyer misiniz?

bayram sabahı gelinlik giyen varmı

• Ankete Katılan
    126
o yeni evleneler için geçerli bayrama yakın evleniyosalar giyerler ama eskiden miş o şimdide var ama ben giymem

ılk defa böyle birşey duydum ama şaşırmadım..:ecrin_bebek:

Seneler önce annemle bir gündüz oturmasına gitmiştik..

Yeni bir gelin vardı orda, arnavutmuş..3-5 saatlik gündüz oturmasında yeni_arnavut gelin tam 3 kere kıyafetini değiştirmişti.:1shok:.Ben kamera şakası falan sanmıştımkaydirigubbakcemile3

Hatta gelirken kayınvalidesi ile 2 tane minik valizle gelmişlerdi, ben de birşeyler satıyorlar galiba böyle ortamlarda da ondan çantalarla geldiler sanmıştım, meğersem gelinin kıyafetleri ayakkabıları varmış içinde..

Sonra annem söylemişti, arnavutlarda adetmiş kızım, yeni gelinler böyle ortamlarda sık sık kıyafet değiştirirmiş diye..kaydirigubbakcemile2

Çok tuhaf gelmişti..3 kere kıyafet değiştirmek de neyin nesi yaakaydirigubbakcemile2

Bu da o hesap galiba..Bayram sabahı gelinlik giymeyi de ilk defa duydum..

Arnavut arkadaşlar varsa kusurabakmasınlar ama bana komik geliyor bazı adetleri..

Son düzenleme:
ilk defa duydum valla ne enteresan 50 yasınada gırsen gelınlıkmı gıyecen yani şaka gibi valla

ay kimse kusura bakmasın
tabii her yörenin her toplumun kendine has güzel adetleri var ama
gelinlik giymek 3 kere kıyafet değiştirmek gariplikten çok komik geldi bana:)))

arkadaşımda arnavutlarda evli o giymiş

hımmCADIARZU
şöyle olmuş olabilir...
Benim sadece kayınvalidem arnavut,kayınpederim değil...
arkadaşının hem kayınvalidesi,hem kayınpederi de arnavutsa giymesini istemiş olabilirler...
a.s

Olsaydi ve icine girseydim niye giymeyim ki ?
emme alamadik, malesef almayi istedim ama almadilar, bizde normal giyiyoruz yetmez mi ?

güzel hoş bir adet aslında bahaneyle gelinlik hem satın alınır hemde giyilir:) hoş birşey bence..

bizde gelinliğimi aldık ama giymedim daha.. bayramda giysem mi ki:)))

vallaha giyemem,ben düğünümde bile çok rahatsız olduğunu düşünmüştüm,
birde her bayram hiç çekemem....öyle giyicemde beyfendiyle bayramlaşıcam,giymeden bayramlaşsam tutmuyomu ?
zor bir adetmiş,eskiden teknolaji vs. olmadığı için yapacak şey arıyolarmış galiba...-tatlicadiarzu-

ilk defa duydum boyle bırseyi..

kıralayanlar ne yapacak ,o gün için gidip tekrar mı kiralayacakalr kaydirigubbakcemile3

ay kimse kusura bakmasın
tabii her yörenin her toplumun kendine has güzel adetleri var ama
gelinlik giymek 3 kere kıyafet değiştirmek gariplikten çok komik geldi bana:)))

katlıyorum...

Arnavut arkadaşlar alınmasın, benim de var Arnavut arkadaşlarım...

fakat akarabalarımdan biri Arnavutla evlendi offf diyim...kına gecesinde 9 kıyafet değiştirdi, şok oldum...yarım saatte bir yani...
o abartı makyajlar, saçlar...22 yaşındaki kız resmen 35 üstü gösteriyordu...:1no2:

ve benim ablamın düğünü oldu geçende, biz sade ve şık davetleri seviyoruz, ablamın kına gecesine valizle geldi, bir kostümler giydi, resmen gelin o gibiydi.

ben rol çalmak olarak yorumladım...:1closedeyes:

bayramda gelinlik giyer mi bilmem ama onların taraftan birinin kınasında gelinlik giydiğini biliyorum. kafamçokkarıştı

rol çalmanyıda geçmiş bu. gelin olmuş resmen kınada.:roflol::roflol:

[/COLOR]
rol çalmanyıda geçmiş bu. gelin olmuş resmen kınada.:roflol::roflol:

öyle valla ablam...onların bir düğününe gittim, her iki tarafın da Arnavut olduğu (lütfen yanlış anlaşılmasın, her millete ve değerlerine saygım sonsuz, sadece gözlem ve tespitte bulunuyorum)
off her bir kadın kişisinin kollar dirseğe kadar altın ama estetik ve zerafetten uzak bir gösteriş...
boyunda tasma altın, üstüne pırlanta kolye, üstüne inci gerdanlık, üstüne altın zincir....bla bla...
saymakla bitmez...her parmakta kafam kadar yüzükler...:1shok: kafamçokkarıştı

ama erkekleri malesef silik...eşlerinin-kızlarının içi kostüm dolu bavullarını taşıyorlar...:sinifsinif:

abooooooooooooooooooooooşakkıdı-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…