bayram sabahı değilde ilk evlilik yıldönümümüzde giymiştim,güzel makyajımıda yapıp koca beklemiştim.
ama saat gecenin birin gecti hala gelmeyince, kızım,ağlayıp atmıştım üstümden,ve bidahda asla yıldönümü kutlamadım.
sonra özür felan diledi ama iş işten gecmişti artık,arkadaşlarına beni tercih etmişti
ayy konu ney....ben neden bahsettim şimdi,döküldüm yinee
sigabilsem evlilik yildönümünde giyerim ne yalan söyliim:jeyyar:
ama bayram sabahi asla
yalniz babam makedon ve evet biliyorum onlarda sadece özel günlerde diil yeni gelinler coluk cocuga karisana kadar her dügünde bile gelinlik giyiyolar yalniz duvaklarini takmiyolar
Canım benim anne tarafım da makedon göçmeni, makedon düğünlerine çok gittim ama gelinlik değil de geleneksel kıyafetlerden giyiyolar, hiç gelinlik giyenini görmedim ya.
Arnavut gelinleri de kilo almasın diye icat edilmiş bir adet sanırım bu, akla da yatkın hani, bayram sabahı onu giymek zorunda olduğun için kilo almamak-vermek zorundasın, belki işe yarar bişeydir :jeyyar:
bayram sabahı değilde ilk evlilik yıldönümümüzde giymiştim,güzel makyajımıda yapıp koca beklemiştim.
ama saat gecenin birin gecti hala gelmeyince, kızım,ağlayıp atmıştım üstümden,ve bidahda asla yıldönümü kutlamadım.
sonra özür felan diledi ama iş işten gecmişti artık,arkadaşlarına beni tercih etmişti
ayy konu ney....ben neden bahsettim şimdi,döküldüm yinee
:uhm::uhm::uhm:
Allah Allah benim kayınvalidemde Arnavut fakat benden öyle bir isteği olmadı..
Kayınpederim karışmaz zaten...
Yalnız kına gecemde bindallı giymemi istemişlerdi,bende öyle folklorcular gibi dolaşmak istemediğim ve sevmediğim için giymedim....
He yalnız şu var arnavutlar süslerine,giyimlerine çok dikkat ederler...yerimseniben
Her bayram kayınvalidemle mutlaka gider ciciler alırız.
Bide ben salaş bir insanım ne yalan söylüyim kayınvalidem giydirir beni...kaydirigubbakcemile3
Zevklidir kendisi,kıyafet uyumuda güzeldir..yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?