Eşimin sessiz kaldığıyla alakalı bir şey dedim mi siz şaka mısınız. Eşim annesi babası öyle derken onların arkasında durup bana tavır alsa hangi akılla şuan evli olabilirim. Biz eşimle tartıştık. Ailesinede ben yansıttım çünkü kayınvalidem annene yarın gidersin dedi diye yüzüne vurmak istedim. Tartışma sebebimizin o olduğunu dayatmaları olduğunu anlasın istedim. Eşim annesiyle babasına o zaman gereken cevabı verdi. Evet tartıştık ama kalkıp bana seni boşucam haklıyım annemle babam haklı davası gütmedi ki annesiyle babasına çok tepki verdi bu normal birşey mi tepki vermeyecek. Bizim tartışmamızda boşanalım yada şiddet küfür yoktu yine bu bayram davası annesinin dediğini doğru bulmamıştım falan. Kayınvalidem, kayınbabam gelip elbette ki özür dilemedi veya pişman olmadılar bence. Ama eşim bu yapılanın ne kadar yanlış olduğunun farkındaydı. Evet problem var şuan ama abartmayın bence. Her yerde kötü eleştirme iğneleme derdindesiniz. O an ona dikkat etmedim diye bile hemen bi sorduğuma cevap ver modundasınız. Anlamadım siz her yere böyle garip şeyler mi yazıyorsunuz? Eğer biraz farkındaysanız çok objektifim haksızlığım varsa kabul ediyorum eşimin yanlışını gocunmadan yazıyorum kendi yanlışımı yazıyorum. Burda sidik yarıştırmıyorum kimseye çok mutluyum çok mutsuzum pozuda vermiyorum. Evlilikte illa ki sorunlar oluyor. Kayınvalidem, kayınbabam onu dedi diye mi boşansaydım. Eşim yapmış olsa bir saniye düşünmezdim. Zaten eşim bunu savunsa kendi açardı boşanma davası boşanırdı.