arkadaşlar bayram temizliği annemden kalma bi alışkanlık hem de temizlik yapmak için bi bahane belki de gelenek:) aslında güzelde oluyor ama çok yoruluyorum.
çalışmıyorum,çocuğum yok ev de küçük kadın çağırmak istemiyorum aslında bayramda gelen giden olmuyor ama yapmak lazım diye düşünüyorum siz bayramda öncesi neler yapıyorsunuz yorulmadan yapmak için özel yöntemleriniz var mı? oruç da olunca haliyle zor oluyor bu konuyla ilgili ip uçlarınız varsa paylaşın:)
ben mutfağı temizledim fayansını sildim
camları sildim tül perde yıkadım
yatak odası dolap içlerini düzenledim
iftardan sonra banyo fayanslarını temizledim( pratik bi ürünle hallettim)
yarında 2 halımı ve kapıları silip sil süpür yapıcam (diğer halılar temiz) ev 75 m2 ama yoruldum var mı öneriler
hayırlı olsun yeni ev yerleştirmek zevkli olur heyecanda var tabi:)kolay gelsin (evet yanlışlıkla oldu konu:))Bayramdan sonra düğünüm var,gelin evi düzüyoruz yani.Ben de yerleri süpürdüm sildim.Camları sildim.Dolap içlerini yeni düzenliyorum tabi:)
NOT:Konu yanlış yere açılmış galiba muhtemelen tanışınır.:)
oooo bekarken de annemle yapardık arkasına sarma yapmak eziyet gibi gelirdiAh şu bayram temizliği ve yaz temizliklerinden neler çekiyorum annem sağolsun 23 yaşındayım bu arada
Annemin listesi pis halı varsa sil, bi'kova su yap yerleri sil ama vileda ile değil böyle dizleyip iyce sürte sürte
Sonra klasik her yeri dip bucak toz al, süpür, perdeleri yıka, camları sil.
Biz bi'de evi boyadık babamla misafir gelirmiş temiz temiz gelsinlermiş
Son gün de oturur annemle zeytinyağlı dolma, börek, kısır vs yaparız gelenlere ikram ederiz hep. Yemek sermemizi istemezlerse atıştırmalık olsun diye onun dışında bi'de annem bol yemek yapar genelde gelenlere yemek yemeleri için ısrar edilir öyle kahve tatlı kültürümüz yok
allah kolaylık versin:) ne biliyim ya çok yoruldum bu sefer acaba dedi ben mi bilmiyorum iş yapmasınıahhh ahhh bayramda gelen gidenim olmayacak benimde sadece arkadaşlarım gelecek şuan çaılıyorum çok yaramaz sürekli evi kirleten bir oğlum var afedersiniz evi b...k götürüyor desem yalan olmaz napcam nasıl yapcam bilemiyorum işte yorul git iftara yemek yetiştir çocukla uğraş yanmışım ben
yavaş yavaş sen yap temizliğini nede olsa evdesin çocugunda yok ohhh kebap valla daha ne pratikliği arıyorsun
sağol:) banyoda kolaya kaçtımm bu sefer cıllıt bang köpük sprey var reklamlarda görmüşsündür sıkıp duruluyosun ama cidden tertemiz oldukollay gelsin:)
fayans aralarını ne ile temizledin??
sağol:) banyoda kolaya kaçtımm bu sefer cıllıt bang köpük sprey var reklamlarda görmüşsündür sıkıp duruluyosun ama cidden tertemiz oldu
kalmıyor denemek için almıştım ama bi daha hep alırım gerçekten güzel oldu ama banyon büyükmü bilmiyorum benimki orta büyüklükte tüm sprey bitti büyükse 2 tane al 5 tl zatenbende ondan almayı düşünüyorum gerçekten ovalamaya gerek kalmıyormu
bence dene siyah fayanslarda ciflersen durulaması zor olur bu çok pratik memnun kalırsınbanyom orta büyüklükte ama fayanslarım grili siyahlı olduğu için baş edemiyorum birde bunu deneyim bari
ben bunda da su izi kalır diye kurulayacaktım ama ona da gerek kalmadıo hatayı birkere yaptım birdaha yapmam cif sürdüm pişman oldum durulanmak bilmedi öldürdü beni
sağol:) banyoda kolaya kaçtımm bu sefer cıllıt bang köpük sprey var reklamlarda görmüşsündür sıkıp duruluyosun ama cidden tertemiz oldu
rica ederim:) ben beğendim umarım siz de beğenirsinizduydum evet ama almadım, hemen almalıyım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?