ne yaşadınız ailesiyle ne gibi sorunlar bilmiyorum ama eşiniz için yapmalısınız hiç olmazsa die düşünüyorum. ama ufak bebekle toplu taşıma aracına binmek risk, hele 2,5 saat. bu konuda haklısınız. bunu söyleyin eşinize, bir çözüm bulsun bence. ayrıca 2 gün falan kalmayın madem, giderim ama günübirlik deyin. 2,5 saatlik yolculuğu günübirlik yapabilirsiniz. hem adet yerini bulur, hem siz daha rahat edersiniz.
Merhaba bayanlar. Sizden yardım rica ediyorum. Kafam çok karışık, bir türlü çözüm bulamıyorum sorunuma. Eşimin ailesinle doğum yaptığımdan beri sorunlar var ve bir türlü çözülemiyor. Karşı tarafın anlayışsızlığı benim pek alttan alan bir huyum olmaması vs. diye uzayıp gidiyor. Eşim bayramda gitmek istiyor ama ben pek gitmek istemiyorum, hem malum domuz gribi olayları. Kızım 11 aylık. Gittiğimizde kimseye öpmeyin, dokunmayın demek garip geliyor. Eşim inatla gidelim diye ısrar ediyor. Arabamız yok, toplu taşıma ile 2,5 saat nasıl çekilir bu eziyet bilemiyorum. Aslında ailesinle olan kırgınlığımdan dolayı hiç bir şekilde görüşmekte istemiyorum. Buraya yazamayacağım çok kötü olaylar yaşadım ama nedense eşim bana hak vermek yerine yaşlıdır alttan al, anlayış göster modunda. Yapılanları çok çabuk unutyor ve her ne olursa olsun benimde sevgi dolu hiçbir şey yaşanmamış gibi davranmamı bekliyor. Ben şimdi ne yapayım bayramda? Evde oturup ses etmeyeyim mi yoksa eşimi kırmamak adına yollarda o eziyeti çekip 2 gün boyunca beni aşağılamalarına izin mi vereyim?
Aynı konuyu ben de açmıştım canım.Ama ben eltimden bahsetmiştim ve sonunda şuna karar verdim her ne olursa olsun bayramda ziyaret edicem.Mantıklı düşünürsen böyle duygularınla hareket edersen gitmezsin suçlu sen olursun...eşini de kırarsın.üstelik yaşlıymış onlar.Ben bana iftira atan eltimin ayağına gidicem anla artık
canım dedıgım gıbı bebek hasta desen olmazmı.esını de ıkna etsen.havalar bıraz ıyı olunca gıderız desen. bebegı bahane etsen olmaz mı?eşine kızım hasta olursa naparız dedsen?anlayışlı olmazmı?
insana çok pis koyar yaa..
ben yara dökerim gitmek istemediğim yere zorla götürürsem..
biryerde mecbur kalıyoruz..
eşin tek gitsede olmaz.. valla işin zor.
bende bayram günü görümcemle aynı ortamda olacağım diye düşünüp duruyorum konuşmuyoruz kendileriyle..tabi onların kendi çevre olunca amcalar filan ben sap gibi dışlanmış gibi kalıyorumm o yüzden Allah biliyo ya ilk gün ne yapacağım onu düşünüyorumm....
ben baştan tavrımı koydum. ne bayram ne seyran gitmiyorum. eşimde bayramda gitmiyor. 5 saatlik yol. evlendiğimiz ilk sene bayramın 2. günü gidip tatil boyunca kaldı.
dönünce dedim ki bayramda beni nasıl yalnız bırakıyorsun. bundan sonra istemiyorum tatil günleri gitmeni seninle vakit geçirmek istiyorum dedim. gitmedi o günden beri.
bebişe hastalık bulaşır yolda üşütür diye bahane et ve gitme bence.
niye eşelrimiz kırılmasın diye biz ezilelim. kendi gitsin ziyaret etsin kendi anası babası.
biz gitmek zorunda değiliz. hele laf duymak zorunda hiç değiliz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?