- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
Merhaba bayanlar. Sizden yardım rica ediyorum. Kafam çok karışık, bir türlü çözüm bulamıyorum sorunuma. Eşimin ailesinle doğum yaptığımdan beri sorunlar var ve bir türlü çözülemiyor. Karşı tarafın anlayışsızlığı benim pek alttan alan bir huyum olmaması vs. diye uzayıp gidiyor. Eşim bayramda gitmek istiyor ama ben pek gitmek istemiyorum, hem malum domuz gribi olayları. Kızım 11 aylık. Gittiğimizde kimseye öpmeyin, dokunmayın demek garip geliyor. Eşim inatla gidelim diye ısrar ediyor. Arabamız yok, toplu taşıma ile 2,5 saat nasıl çekilir bu eziyet bilemiyorum. Aslında ailesinle olan kırgınlığımdan dolayı hiç bir şekilde görüşmekte istemiyorum. Buraya yazamayacağım çok kötü olaylar yaşadım ama nedense eşim bana hak vermek yerine yaşlıdır alttan al, anlayış göster modunda. Yapılanları çok çabuk unutyor ve her ne olursa olsun benimde sevgi dolu hiçbir şey yaşanmamış gibi davranmamı bekliyor. Ben şimdi ne yapayım bayramda? Evde oturup ses etmeyeyim mi yoksa eşimi kırmamak adına yollarda o eziyeti çekip 2 gün boyunca beni aşağılamalarına izin mi vereyim?
Bu bayramları Rabbim günah yazmasın hiç sevmiyorum sırf bu yüzden o kadar kırgınlık varki içimde ama hatır için işte küçüklük bizde kalsın ne diyelim
Merhaba bayanlar. Sizden yardım rica ediyorum. Kafam çok karışık, bir türlü çözüm bulamıyorum sorunuma. Eşimin ailesinle doğum yaptığımdan beri sorunlar var ve bir türlü çözülemiyor. Karşı tarafın anlayışsızlığı benim pek alttan alan bir huyum olmaması vs. diye uzayıp gidiyor. Eşim bayramda gitmek istiyor ama ben pek gitmek istemiyorum, hem malum domuz gribi olayları. Kızım 11 aylık. Gittiğimizde kimseye öpmeyin, dokunmayın demek garip geliyor. Eşim inatla gidelim diye ısrar ediyor. Arabamız yok, toplu taşıma ile 2,5 saat nasıl çekilir bu eziyet bilemiyorum. Aslında ailesinle olan kırgınlığımdan dolayı hiç bir şekilde görüşmekte istemiyorum. Buraya yazamayacağım çok kötü olaylar yaşadım ama nedense eşim bana hak vermek yerine yaşlıdır alttan al, anlayış göster modunda. Yapılanları çok çabuk unutyor ve her ne olursa olsun benimde sevgi dolu hiçbir şey yaşanmamış gibi davranmamı bekliyor. Ben şimdi ne yapayım bayramda? Evde oturup ses etmeyeyim mi yoksa eşimi kırmamak adına yollarda o eziyeti çekip 2 gün boyunca beni aşağılamalarına izin mi vereyim?
Valla canım sen bilirsin ama bence gitme bende gitmeyecem kusura bakmasınlar yaşlı olabilirler ama onlara bizim hayatımızı alt üst etme hakkını kimse vermiyor herkese haddini bilmesi lazım biz kocalarımız için bir adım atıyoruz ama karşı taraf bunu enayi nasıl olsa bunuda affedecek diye daha çok hayatımız mahvediyorlar. Onlara bu fırsatı vermederim.
hep ilgi alaka bekleyen çocuk gibi birinle başedemiyorum herşeyi alttan alan bir huyumda yok ne yazık ki onların kafasında gelin modeli herşeye he diyen onların sözünden çıkmayan her dakika gülen hizmette sınır olmayan annecim babacım diye peşinde dolaşan biri ama yapamıyorum yapmacık olamıyorum içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum saygıda kusur etmiyorum etmemeye çalışıyorum memnun olsunlar diye elimden geleni yapıyorum ama onlara sorsan ben hiç bişey yapmayan asalağın biriyim benden bu kadar dedim yinede anna baba oldukları için sonsuz saygım var sonuçta onlarda eşimin ailesi eşimi büyüten bu zamanlara getiren kişiler diyorum artık ne yarar ne zarar istemiyorum artık
Her bayram kızımı hasta ede ede gittim mübarek ellerini öpmeye,
Kızım bununla birlikte 3.kez hastaneye yattı ve sonuncusunda ameliyat oldu,
Aramızdaki mesafe 1.5 saat canları her istediğinde gezmeye gelirler buraya,
Ama kızım hastanede yatarken hiçbir seferinde keyiflerini bozupta gelmediler,
Artık iyice anladım ki, karşılıksız iyilikte bir anlam ifade etmiyor,
Kimse için kendini kasmaya değmez bence,
Saygıda kusur etmeyelim derken, hep gidenler bizden gidiyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?