Bayram ve eşimin ailesi

yeniuye01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
732
362
103
Daha önce yazdım ama pek yorum olmadı ce konu biraz değişti. Kayınvalidem sosyal medyadan çıkarttı beni. Benim haberim yoktu bişeyden ve eşime sordum o da annesini aradı. 2 ay önce eşimin ailesinin olduğu şehre gitmiştik. Ben mutfaktayken yere bişey dökmüşüm ve toplamamışım. Hatırlamıyorum böyle bişey. Ama kayınvalidem gördüm diyor. Bugün aradık telefonla, hatırlamadığımı, asla art niyetimin olmadığını olamayacağını, O anda başka bişey olmuştur, kafam dalgın olabilir bir sebebi vardır dedim özür diledim. O, ben gördüm ne gördüğümü biliyorum, oturdum ağladım, üzerinde durmayalım konuşmayalım diyor.
Çok üzüldüm. Yani abartılacak bişey mi? Üstelik 2 ay sonra söyleniyor. Ben saç saça baş başa kavga edenleri biliyorum. Kaç yıl oldum evleneli tanımadın mı diyorum aynı cevabı veriyor. Başka bişey mi oldu diyorum cevap vermiyor.
Evlendik evleneli evime de gelmedi. Eşim hasta oldu ona bile gelmedi. Eşime de sordum bişey mi var diye. Düşündü , sonra haklisin hiç gelmedi gelebilirdi diyor. Kaç kere şehir dışına falan gitti. Günübirlik bile gelmedi bize.
Bayrama gitmesem daha mı kötü olur ? Gidersek bir laf eder mı acaba? Benim psikolojik sorunlarım da var. Engelli raporu alabilecek durumdayım ve ilaç kullanıyorum. Bişey derse uzak yol daha kötü olabilir. Kayınpederim de hasta. Pek kendini bilmiyor. Ben kayınvalidemlekonuşurken eşim geldi sarıldı bana. Ama onun da annesi.

Kv nin ilaç kullanması lazım, hele saçmalama sevyesine de bakın!
Döktüysem toplamadıysam uyarsaydın, uyarmadıysan susacaksın!
Eşinle karar vermelisin bence. Sana orada ne olursa olsun sahip çıkacak mı? Koruyacak mı? Canın sıkılsa hemen seni oradan çıkarıp evinize getirebilecek mi?
Ben olsam gitsem bile en fazla elini öper dönerdim. O da eşim annesini görsün diye.

Zaten uzakmış. Gidin bayramlaşın büyüklük sizde kalsın.
Gidip kavga çıkarsa dönmek çok zor. Kalırız ortada. Bu şekilde yapan birinin evinde tuvalete bile gidemem. Ben her gittiğimde en ufak çöpümü bile ayrı poşete koyarım, giderken dışarda bir çöpe atarım ki eşimde görür zaten. Evine atığımı bırakmam istemem zahmet olmasın, çöp çıkmasın diye. Hiç kimse hakkında da küçümseyici konuşmam benim işim zor durumda olan insanlarla zaten. İnsanlık hali ne demek iyi biliyorum

Yere bir şey dökmüş bile olsanız bu kadar tepki göstermesi hoş olmamış. 7 kat yabancı bile yapsa insan bu kadar sorun etmez kaldı ki bunu yapan gelini. Bu kadar üstüne düşmeyin bence iyice naza çekmesin kendini. Ben olsam bayramda gitmezdim. O da anlasın sizin kırıldığınızı. Bu sefer o peşinizden koşar niye gelmedin bir şeye mi kırıldın der.

Gerçekten unutmuş olabilir misiniz? Daha önce yaptığınız ama farkına varamadığınız olaylar yaşadınız mı?
Ne olmuşsa olmuş, ama böyle gizemli takılıp, sen bilirsin yaptığını, düşün bakalım diyen insanlardan haz etmiyorum. Saygılı bir şekilde mesafenizi koruyun.
Unutmuş olabilirim ona da söyledim. Hatırlamıyorum dedim . Bilmiyorum kim böyle bir şeyi aklında tutar ki ? Başka aklımda bişey yok. Annemle konuşmuyor zaten ama hiç lafını etmedik. Hiç bir zaman neden konuşmuyorsun demedim. Eşimin annesi sonuçta tatsızlık çıkmasın, koca kadınlar aralarında dedim geçtim. Ama böyle bişey için küsülürmü

Kv nin ilaç kullanması lazım, hele saçmalama sevyesine de bakın!
Döktüysem toplamadıysam uyarsaydın, uyarmadıysan susacaksın!
Eşinle karar vermelisin bence. Sana orada ne olursa olsun sahip çıkacak mı? Koruyacak mı? Canın sıkılsa hemen seni oradan çıkarıp evinize getirebilecek mi?
Ben olsam gitsem bile en fazla elini öper dönerdim. O da eşim annesini görsün diye.
Eşim de gitmeyelim dedi şimdi. Biletleri iptal ettik. Bi kaç ay sonra duruma göre bakacağız

Diyelim ki, dokmussunuz ama temizlememissiniz.
Ne var bunda buyuletecek?
Arayip ozur diliyorsunuz, ben ne gorduyumu biliyorum diyor.
Cok ayip
Benim anlamadigim sizin eve gelmeyen, sizi umursamayan, hic bir sey yapmayan bir kv ile neden yakin olmak istiyorsunuz?
Ben sizin yerinize olsam oyle bir sey yuzunden beni sileni aramazdim, ozur dilemezdim, yuzune de bakmazdim.
Doktuysem soyle sileyim, ne diye olay cikariyorsun.
Ne kadar tuhaf insanlar var

Bayramda degil gitmek, aramam bile.

Diyelim ki, dokmussunuz ama temizlememissiniz.
Ne var bunda buyuletecek?
Arayip ozur diliyorsunuz, ben ne gorduyumu biliyorum diyor.
Cok ayip
Benim anlamadigim sizin eve gelmeyen, sizi umursamayan, hic bir sey yapmayan bir kv ile neden yakin olmak istiyorsunuz?
Ben sizin yerinize olsam oyle bir sey yuzunden beni sileni aramazdim, ozur dilemezdim, yuzune de bakmazdim.
Doktuysem soyle sileyim, ne diye olay cikariyorsun.
Ne kadar tuhaf insanlar var

Bayramda degil gitmek, aramam bile.
Eşimin hatırına gitmek istedim . Ailesini görsün istedim. Sık göremiyor. Ölümlü dünya yarın ne olacağımız belli değil küslük girmesin araya dedim. Ben küslük görmedim çünkü. Gitmekten vazgeçtik

Eşimin hatırına gitmek istedim . Ailesini görsün istedim. Sık göremiyor. Ölümlü dünya yarın ne olacağımız belli değil küslük girmesin araya dedim. Ben küslük görmedim çünkü. Gitmekten vazgeçtik
Ailesini gormek istiyorsa kendisi gitsin.
Ben 2 yildir kv ile konusmuyorum.
Esim gider ama
Kafam o kadar rahat ki.
Size de aynisini tavsiye ediyorum.
Bu kv-dan size hayir gelmez

Çok özür dileyerek yazıyorum ama merak ettim lütfen bagislayin. Ilaç kullaniyorsunuz ve hatta engelli raporu alabilecek derecede rahatsizsiniz. Acaba unutmus olabilir misiniz? Unutmusta olsaniz kasıtlı bir durum yok sonuçta özür dilemeyin. Hele ki asıl ağır hasta olan kv için değmez. Bende bazen kiriyorum dokuyorum ama canın sağ olsun der benim kv giden eşya olsun der Allah var şimdi

Kv küsmeye yer aramış bulmuş. Benim kv de evime gelmez aynı şehirdeyiz hemde ama çok afedersiniz evinin ortasına tuvaletimi yapsam bu kadar tepki göstermez. Değişik.

Back
X