Bayram ve eşimin ailesi

Bence gidin eşinizin hatırına o zaten size hak veriyor yanınızda gibi algiladim.gidin ki sizin kiymetiniz daha da artsın onun gözünde bende yasadim oradan biliyorum.sonra yine mesafeli davranmaya devam edersiniz.ayrica sürekli tepenize sorun çıkaran kayınvalide olacağına böyle olsun daha iyi inanın okurken keşke benimki de gelmese ama nerdee diyen bile olmuştur icinden :KK45: iyi tarafından bakın yani eşiniz yaninizdaysa hiç kafaya takmaya degmez

Kv beni sosyal medyadan çıkaracak daha da onun ayağına gidecem öyle mi?
Baksın işine!

KV baya yaratıcı davranmış...
Ben gitmezdim. Bu tip insanlarla bayramlaşmak gereksiz- KVye harcayacağınız enerjiyi kendinize harcayin.

Daha önce yazdım ama pek yorum olmadı ce konu biraz değişti. Kayınvalidem sosyal medyadan çıkarttı beni. Benim haberim yoktu bişeyden ve eşime sordum o da annesini aradı. 2 ay önce eşimin ailesinin olduğu şehre gitmiştik. Ben mutfaktayken yere bişey dökmüşüm ve toplamamışım. Hatırlamıyorum böyle bişey. Ama kayınvalidem gördüm diyor. Bugün aradık telefonla, hatırlamadığımı, asla art niyetimin olmadığını olamayacağını, O anda başka bişey olmuştur, kafam dalgın olabilir bir sebebi vardır dedim özür diledim. O, ben gördüm ne gördüğümü biliyorum, oturdum ağladım, üzerinde durmayalım konuşmayalım diyor.
Çok üzüldüm. Yani abartılacak bişey mi? Üstelik 2 ay sonra söyleniyor. Ben saç saça baş başa kavga edenleri biliyorum. Kaç yıl oldum evleneli tanımadın mı diyorum aynı cevabı veriyor. Başka bişey mi oldu diyorum cevap vermiyor.
Evlendik evleneli evime de gelmedi. Eşim hasta oldu ona bile gelmedi. Eşime de sordum bişey mi var diye. Düşündü , sonra haklisin hiç gelmedi gelebilirdi diyor. Kaç kere şehir dışına falan gitti. Günübirlik bile gelmedi bize.
Bayrama gitmesem daha mı kötü olur ? Gidersek bir laf eder mı acaba? Benim psikolojik sorunlarım da var. Engelli raporu alabilecek durumdayım ve ilaç kullanıyorum. Bişey derse uzak yol daha kötü olabilir. Kayınpederim de hasta. Pek kendini bilmiyor. Ben kayınvalidemlekonuşurken eşim geldi sarıldı bana. Ama onun da annesi.
çok saçma hiç gitmek istemezdim ama eşim ısrar ederse çok belki

Kv niz kendince biraz ilgi bekliyor gibi geldi bana . Oğlu hasta iken de gelmemiş sizin arayıp neden diye sormanız hata olmuş . Bir daha kv nize neden çıkardın neden gelmedin diye şeyler sormayın. sizde rahat edin oda rahat etsin. Bu konuyuda açmamaya çalışın .Eşinizin hatrı için Gidin bir elini öpün çok laf vermeden çıkın gelin

Daha önce yazdım ama pek yorum olmadı ce konu biraz değişti. Kayınvalidem sosyal medyadan çıkarttı beni. Benim haberim yoktu bişeyden ve eşime sordum o da annesini aradı. 2 ay önce eşimin ailesinin olduğu şehre gitmiştik. Ben mutfaktayken yere bişey dökmüşüm ve toplamamışım. Hatırlamıyorum böyle bişey. Ama kayınvalidem gördüm diyor. Bugün aradık telefonla, hatırlamadığımı, asla art niyetimin olmadığını olamayacağını, O anda başka bişey olmuştur, kafam dalgın olabilir bir sebebi vardır dedim özür diledim. O, ben gördüm ne gördüğümü biliyorum, oturdum ağladım, üzerinde durmayalım konuşmayalım diyor.
Çok üzüldüm. Yani abartılacak bişey mi? Üstelik 2 ay sonra söyleniyor. Ben saç saça baş başa kavga edenleri biliyorum. Kaç yıl oldum evleneli tanımadın mı diyorum aynı cevabı veriyor. Başka bişey mi oldu diyorum cevap vermiyor.
Evlendik evleneli evime de gelmedi. Eşim hasta oldu ona bile gelmedi. Eşime de sordum bişey mi var diye. Düşündü , sonra haklisin hiç gelmedi gelebilirdi diyor. Kaç kere şehir dışına falan gitti. Günübirlik bile gelmedi bize.
Bayrama gitmesem daha mı kötü olur ? Gidersek bir laf eder mı acaba? Benim psikolojik sorunlarım da var. Engelli raporu alabilecek durumdayım ve ilaç kullanıyorum. Bişey derse uzak yol daha kötü olabilir. Kayınpederim de hasta. Pek kendini bilmiyor. Ben kayınvalidemlekonuşurken eşim geldi sarıldı bana. Ama onun da annesi.
Gidin elini öpüp dönün görmezden gelin yaptıklarını büyüklük sizde kalsın onun dışında arayıp sormayın. Çok haklısınız kaynananız kiskanc

Yere bi sey döküldü ve toplanmadi diye sosyal medyada takibi mi bıraktı?? Sen ve eşin de arayip dil mi döktünüz? E bu kadınla baş edilir mi şu durumda?
Bi sorun yoktu demene istinaden yazıyorum, kadindaki özgüven ne kadar yüksektir kimbilir; evladinin evine bi kez bile gitmiyor, cani istediği gibi tavir aliyor, ailenle görüşmüyor, yere bi sey döküldü diye ordan burdan siliyor, ustune aranip diller dökülüp gönlü alinmaya calisiliyor.. Sebep?

Bana böyle davranan birinin evine neden gideyim ? Zaten sıkıntılarınız varmış bir de kayinvalidenin kaprisleriyle mi uğraşacaksınız. Kafanıza da takmayın çünkü hatalı olan o.

Sebep bu olamaz. Bak gelip gitme yapmamış hiç. Eşin hastalanmış, ona da gelmemiş. Belli ki sana karşı pek sevgisi vs yok.

Neden böyle küçük aptalca şeyler için üzülüyorsun ki. Sosyal medyadan çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur. Hayatını kvdene göre endeksleme.

Eşin bayramda gidelim derse, git bayramlaş dön. Gitmicem diye inat edersen belki eşinle tartışmak zorunda kalabilirsin. Değer mi, değmez.

Salın bence kaynanayı. Herkes herkesle iyi anlaşmak zorunda değil. Çocuk gibi her surat astığında peşinden koşacak haliniz yok ne oldu ne yaptım kırdım mı diye. Bu seferlik gidin baktınız surat asmaya devam ediyor bu şekilde devam ettiği sürece gitmeyeceğinizi söylersiniz eşinize.

Çok özür dileyerek yazıyorum ama merak ettim lütfen bagislayin. Ilaç kullaniyorsunuz ve hatta engelli raporu alabilecek derecede rahatsizsiniz. Acaba unutmus olabilir misiniz? Unutmusta olsaniz kasıtlı bir durum yok sonuçta özür dilemeyin. Hele ki asıl ağır hasta olan kv için değmez. Bende bazen kiriyorum dokuyorum ama canın sağ olsun der benim kv giden eşya olsun der Allah var şimdi
Yok ne demek estağfirullah. Olabilir insaniz hepimiz hata yapabiliriz ki ama inanın böyle bir şey aklımda kalmaz açıkçası.ne bileyim nerede yere mı bişey döktüm başka bişey mi yaptım aklımda kalmaz ki. Hele kaç ay öncesi. Telefonda da dedim hatırlamıyorum doğrudur özür diledim dedim. Ben öyle şey asla yapmadım diye inar etmedim. Daha ne demem lazım ki. Eşimde yanımdaydı o da duydu. O da sonradan buna hayret etti neden ben ne gördüğümü biliyorum üstünde durmayalım kapatalım diyor ki. Gerçekten kızı olsaydım ( hani kızı olarak görüyor ya beni) aynı tepkiyi mı verecekti çok merak ediyorum.

Kv küsmeye yer aramış bulmuş. Benim kv de evime gelmez aynı şehirdeyiz hemde ama çok afedersiniz evinin ortasına tuvaletimi yapsam bu kadar tepki göstermez. Değişik.
Ya millet neler yapıyor da sonra devam ediyor hayatına. Bu kadarcık bişey için bu tepki abartı geldi inanın. Başka bişey var mı dedim cevap yok. Diğer gelinler gibi olsam neler olacaktı kimbilir.

Sebep bu olamaz. Bak gelip gitme yapmamış hiç. Eşin hastalanmış, ona da gelmemiş. Belli ki sana karşı pek sevgisi vs yok.

Neden böyle küçük aptalca şeyler için üzülüyorsun ki. Sosyal medyadan çıkarsa ne olur çıkarmasa ne olur. Hayatını kvdene göre endeksleme.

Eşin bayramda gidelim derse, git bayramlaş dön. Gitmicem diye inat edersen belki eşinle tartışmak zorunda kalabilirsin. Değer mi, değmez.
Eşim kararı bana bıraktı senin sağlığın daha önemli dedi. Zaman geçsin duruma göre gideceğiz. Daha öncede eşimle başka sebepten kavga ettiler konu nedense benim düğünde ailemin hatalarına geldi( bizimkiler sandalye vermeyi unutmuş falan) . Konu niye oraya geldi bende anlamadım ben odadan bile çıkmamıştım o gece. Konu eşimle kayınvalidem arasındaydı oysa

Salın bence kaynanayı. Herkes herkesle iyi anlaşmak zorunda değil. Çocuk gibi her surat astığında peşinden koşacak haliniz yok ne oldu ne yaptım kırdım mı diye. Bu seferlik gidin baktınız surat asmaya devam ediyor bu şekilde devam ettiği sürece gitmeyeceğinizi söylersiniz eşinize.
Gitmeyeceğiz. İki sene önce kurbanda da eşimle kavga etmişti apar topar ilk otobüsle eve dönmüştük.

Back
X