- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
ben gitmezdim. hatta ustune de bukadar dusmezdim.Daha önce yazdım ama pek yorum olmadı ce konu biraz değişti. Kayınvalidem sosyal medyadan çıkarttı beni. Benim haberim yoktu bişeyden ve eşime sordum o da annesini aradı. 2 ay önce eşimin ailesinin olduğu şehre gitmiştik. Ben mutfaktayken yere bişey dökmüşüm ve toplamamışım. Hatırlamıyorum böyle bişey. Ama kayınvalidem gördüm diyor. Bugün aradık telefonla, hatırlamadığımı, asla art niyetimin olmadığını olamayacağını, O anda başka bişey olmuştur, kafam dalgın olabilir bir sebebi vardır dedim özür diledim. O, ben gördüm ne gördüğümü biliyorum, oturdum ağladım, üzerinde durmayalım konuşmayalım diyor.
Çok üzüldüm. Yani abartılacak bişey mi? Üstelik 2 ay sonra söyleniyor. Ben saç saça baş başa kavga edenleri biliyorum. Kaç yıl oldum evleneli tanımadın mı diyorum aynı cevabı veriyor. Başka bişey mi oldu diyorum cevap vermiyor.
Evlendik evleneli evime de gelmedi. Eşim hasta oldu ona bile gelmedi. Eşime de sordum bişey mi var diye. Düşündü , sonra haklisin hiç gelmedi gelebilirdi diyor. Kaç kere şehir dışına falan gitti. Günübirlik bile gelmedi bize.
Bayrama gitmesem daha mı kötü olur ? Gidersek bir laf eder mı acaba? Benim psikolojik sorunlarım da var. Engelli raporu alabilecek durumdayım ve ilaç kullanıyorum. Bişey derse uzak yol daha kötü olabilir. Kayınpederim de hasta. Pek kendini bilmiyor. Ben kayınvalidemlekonuşurken eşim geldi sarıldı bana. Ama onun da annesi.
sordugumda uc ay once haliya dokulen biseyi bahane eden biriyle de bidaha isim olmazdi, bu kendi ailemden biri de olabilir.
arkadasimin halisini yakti gorumcesi ramazanda, yufka pisirilen sac i koymus halinin ustune. yuvarlak kocaman yandi 2000tlik hali. arkadasim gorumcesine canim sagolsun dedi hali aldirmadi karsi taraf israr ettigi halde. ve arkasindan da hic konusmadi arkasindan da cani sagolsun dedi. siz bisey dokumussunuz milletin ki yaniyor, sesleri cikmiyor.
surekli yuzyuze bakmak zorunda oldugumuz insanlari boyle kolay harcamamaliyiz, insan olmaliyiz once. kaynananiz normal biri degil.
kocaniz gidebilir bayramda, sizin yerinizde olsam gitmem ve hayatimdan tamamen cikaririm.