bayram :((

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Yarin 5 gunluk kaynana maceram basliyor . Ay depresyona girdim kizlar kaynanmla hic anlasamiyoruz . Simdiden stres oldum . Bide kurban bayrami kadinib bana soylenmeye bahaneside bol off off

Allah yardımcın olsun bende bayramda kaynanmdayımm oofff offff imdaaaaaat diye bağırasım waar

Biz kaynanamla anlaşıyoruz gibi şuan ama onlarda kalmak istemiyorum hasta diye kalcaz mecbur ewlermzde birbirine 20 dk uzaklıkta....

Ben erken evlendim o hep mudahale etmek istedi. Halada ediyor ayri sehirlerdeyiz ama 2 yazi birlikte geçirdik evlensigimde esimde bende öğrenciydik. Şimdi esim çalışıyor bende bayram donusu baslayacagim ise. Kayin validem dirdirci dedikoducu ve beni pek sevmez bende onu :) esime beni kötüler aile yapimdan falab dolayi beni hic istemedi yani

Adetmis onlarda bayramlar beraber gecermis
bayramlarda görüşmek adet tamam ama neden birlikte olunmak istenir insanlar güzel vakit geçirsin eş dost birlikte muhabbet etsin.küçükler büyükler buluşsun diye.
kaynana laf sokacak fırsat bulsun diye değil.
bazen hiç anlamıyorum şu büyükleri.zaten sınırlı görüşüyorsun görüştüğünde de hoş tutsan iyi geçinsen insanlarda mecburi değil seve seve gidip gelse iki tarafta rahat etse ne güzel olur....

Ama bunu onlara anlatamiyorsun iste. Kadin ogullarini kiskaniyor anlamiyorum evlendirmeseydin demi madem. Esim bana bisey yedirse cocukmu bu kendi yer diye cıkısıyo. Esim sarilsa sizde ayıp kalmamis der. Biz tvli odada yatiyoruz gece 3e kadar oturup tv izliyo ben erken yatarm bana sen uyu diyo esimle sohbet muhabbet .. yani bunaldim artik bende

2 gün kalıp dönme imkanın yok mu peki en azından hem onların gönlü olur hem sizin.

tam istediğim kaynana türü.
ay benimki de kıskansa ben neler yapardım ona
benimki hiç kıskanmaz aksine o der sarılın bilmem ne.
sende tadını çıkar canım bu durumun inadına sev sarıl
eşinle ondan daha fazla ilgilen.boşuna sinirleneceğine gül geç boşverr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…