- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Ben ete dokunamiyorum her kurbab olay oluyo bu ben niye dogramiyormusum nazliymisimneden anlaşamıyorsunuz ne yapıyor size biraz açabilirmisiniz.
bahanesi neden bol kurban bayramı olunca
Ay bende her bayram gidiyoruz kaliyoruz 1 hafta kadarsırf şu zorunlu ziyaretler yüzünden bayramlar gelmesin istiyorum...
eşiniz de isteklimi bu konudaAy bende her bayram gidiyoruz kaliyoruz 1 hafta kadar
Her Bayram kaynanamı gidiyorsunuz senin ailen yok mu arkadaşım,sen ağaç kovugundan mı çıktın bu seferde senin ailene gidin 1 hafta kalın.Ay bende her bayram gidiyoruz kaliyoruz 1 hafta kadar
Adetmis onlarda bayramlar beraber gecermiswakeupandlive .!.:eşiniz de isteklimi bu konuda
Malesef yok. Ama agac kavugundan cikmamisim elbette :)Her Bayram kaynanamı gidiyorsunuz senin ailen yok mu arkadaşım,sen ağaç kovugundan mı çıktın bu seferde senin ailene gidin 1 hafta kalın.
bayramlarda görüşmek adet tamam ama neden birlikte olunmak istenir insanlar güzel vakit geçirsin eş dost birlikte muhabbet etsin.küçükler büyükler buluşsun diye.Adetmis onlarda bayramlar beraber gecermis
Ama bunu onlara anlatamiyorsun iste. Kadin ogullarini kiskaniyor anlamiyorum evlendirmeseydin demi madem. Esim bana bisey yedirse cocukmu bu kendi yer diye cıkısıyo. Esim sarilsa sizde ayıp kalmamis der. Biz tvli odada yatiyoruz gece 3e kadar oturup tv izliyo ben erken yatarm bana sen uyu diyo esimle sohbet muhabbet .. yani bunaldim artik bendebayramlarda görüşmek adet tamam ama neden birlikte olunmak istenir insanlar güzel vakit geçirsin eş dost birlikte muhabbet etsin.küçükler büyükler buluşsun diye.
kaynana laf sokacak fırsat bulsun diye değil.
bazen hiç anlamıyorum şu büyükleri.zaten sınırlı görüşüyorsun görüştüğünde de hoş tutsan iyi geçinsen insanlarda mecburi değil seve seve gidip gelse iki tarafta rahat etse ne güzel olur....
2 gün kalıp dönme imkanın yok mu peki en azından hem onların gönlü olur hem sizin.Ama bunu onlara anlatamiyorsun iste. Kadin ogullarini kiskaniyor anlamiyorum evlendirmeseydin demi madem. Esim bana bisey yedirse cocukmu bu kendi yer diye cıkısıyo. Esim sarilsa sizde ayıp kalmamis der. Biz tvli odada yatiyoruz gece 3e kadar oturup tv izliyo ben erken yatarm bana sen uyu diyo esimle sohbet muhabbet .. yani bunaldim artik bende
Ama bunu onlara anlatamiyorsun iste. Kadin ogullarini kiskaniyor anlamiyorum evlendirmeseydin demi madem. Esim bana bisey yedirse cocukmu bu kendi yer diye cıkısıyo. Esim sarilsa sizde ayıp kalmamis der. Biz tvli odada yatiyoruz gece 3e kadar oturup tv izliyo ben erken yatarm bana sen uyu diyo esimle sohbet muhabbet .. yani bunaldim artik bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?