- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Yok 6 saat yol cekicez diye gittikmi uzatiyoruz . Akrabalarida cok zaten gitmisken hepsini goruyoruz yani iki gun yetmiyor2 gün kalıp dönme imkanın yok mu peki en azından hem onların gönlü olur hem sizin.
Cig ete dokunamiyorum oda soylenecek cok sey buluyor :)Kurban bayramı bahanesi cok niye kurbanı senmi kescen
Ya sorma biyere gideriz esim yanima oturur buda hemen obur yanina gecer elimi tutsa insan icinde bune boyle az ayrilin der patavatsiz
tam istediğim kaynana türü.
ay benimki de kıskansa ben neler yapardım ona
benimki hiç kıskanmaz aksine o der sarılın bilmem ne.
sende tadını çıkar canım bu durumun inadına sev sarıl
eşinle ondan daha fazla ilgilen.boşuna sinirleneceğine gül geç boşverr.
İyi ki bu adetler sürdürülüyor. Yoksa kimse kimsenin yüzünü görmeyecek.Adetmis onlarda bayramlar beraber gecermis
Valla 3 yildir iki yaz tatili subat tatili bayramlar hep onlara gittik onun disinda onlar bize geldi. Banada gına geldi artikİyi ki bu adetler sürdürülüyor. Yoksa kimse kimsenin yüzünü görmeyecek.
Bizi baskı altına alan adetler onlar için lay lay lom. Nasıl oluyorsa?Valla 3 yildir iki yaz tatili subat tatili bayramlar hep onlara gittik onun disinda onlar bize geldi. Banada gına geldi artik
Benim kayinvalidede kiz cocuguda yok . Yani bizi hic anlamayacak ustelik kendi kv ile hep küstü.Bizi baskı altına alan adetler onlar için lay lay lom. Nasıl oluyorsa?
Ben ete dokunamiyorum her kurbab olay oluyo bu ben niye dogramiyormusum nazliymisim
Kesilmis aliyoruz ama esim dokunur baharatlamaya falanda. Ben elimi suremem hic.cnm benim eşimde ete dokunamıyordu. (ben bunu sonradan öğrendim tabii) biz nişanlıyken babam tek başına bir dana kesince babama yardım etmek durumunda kaldı ve yıllardır da eder. evde etleri de beraber doğrarırız. istenince aşılmayacak bir sorun değil bence
birde evde etleri kim doğruyor
bayramları hiç sevmiyorum o yüzden ... hep bir hazırlık hep bir koşturmaca.. temizlik yapsın diye eline bakan iş yapsın yemek yapsın diye gözüne bakan insanlar... resmen sıkıntı tatail bile yapamıyorum...Yarin 5 gunluk kaynana maceram basliyor. Ay depresyona girdim kizlar kaynanmla hic anlasamiyoruz . Simdiden stres oldum . Bide kurban bayrami kadinib bana soylenmeye bahaneside bol off off
Evet gercekten oyle.. icime sinmiyor hic birsey sobra bizim gelin soguk suratsiz gonul almayi bilmiyor saygisiz bla bla bla ; (bayramları hiç sevmiyorum o yüzden ... hep bir hazırlık hep bir koşturmaca.. temizlik yapsın diye eline bakan iş yapsın yemek yapsın diye gözüne bakan insanlar... resmen sıkıntı tatail bile yapamıyorum...
hemen hemen herkeste var aynı sıkıntı ...
Boyle gunler mutlu olmak icindir sozde , ama ben 3 yildir eziyet cekiyorum bayramda. Ya uyanirim yuzumu yikicam elimizi opmucekmisin seninde bayramin kutlu olsun. Baslarlar ben surat asincada suratsizim pfsBen de annemlerin yanına gidiyorum ama inanın hiç istemiyorum babam annem olmasa hiç içime sinmiyor gitmek
Gelen giden resmen hızmetçi modunda oluyorum anneme kıyamıyorum mutfaktan çıkamıyorum
Tatıl değil ızdırap bana
Aksam yola cikicam bakalim :))bayram üzeri bakalım en popüler kaynana problemi hangı konudan cıkacak
sorma ya,sen yine iyisin biz altlı üstlü oturuyoruz.1 hafta önceden başlıyor kayınvalidemlerin telaşesi.zaten evde yaşlıda var gelen giden de çok.kayınvalidem de hizmet olayını çok abartıyor.bilemiyorum artık naparız.ahh ahh nerde o eski bayramlar:)ne güzel annemizin evinde rahat rahat bayram geçiriyorduk:)Yarin 5 gunluk kaynana maceram basliyor. Ay depresyona girdim kizlar kaynanmla hic anlasamiyoruz . Simdiden stres oldum . Bide kurban bayrami kadinib bana soylenmeye bahaneside bol off off
Ay benim eltimde kaynanmin ust katinda yazik garibimin bebegide varsorma ya,sen yine iyisin biz altlı üstlü oturuyoruz.1 hafta önceden başlıyor telaşesi.zaten evde yaşlıda var gelen giden de çok.kayınvalidem de hizmet olayını çok abartıyor.bilemiyorum artık naparız.ahh ahh nerde o eski bayramlar:)ne güzel annemizin evinde rahat rahat bayram geçiriyorduk:)
Bosver valla suratsız ol konussun dursunlar ne meraklılar ezıyet etmeyeBoyle gunler mutlu olmak icindir sozde , ama ben 3 yildir eziyet cekiyorum bayramda. Ya uyanirim yuzumu yikicam elimizi opmucekmisin seninde bayramin kutlu olsun. Baslarlar ben surat asincada suratsizim pfs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?