Gelmezler ki... Neymiş onlar büyük ilk bayramda gidilmesi gerekiyormuş..Her iki tarafı da size davet edin, anneler babalar ve siz piknik yaparsınız.
DimiBayramları tatil olarak değerlendirengillerdenim.
Ramazanın susuzluğu,yangınını ve tatlısızlığını herşey dahil otelle bayram ettiriyoruz kendimize!!!
Aynen!DimiAyy kaldı 1 hafta
Tek gitmek ben de istemem zaten ya..İlk plan neyse bozmayın bence. Annesinize de planı anlatın. Eşinize şunu teklif edebilirsiniz belki piknikten bir gün önce tek seni otobüse binip gönderse olur mu diye. Ama olmaz derse se ilk plana uymak en doğrusu
Malzeme edecek yer arıyor millet zaten. Eşim sulalede okuyan bireysel takılan nadir üye cahillikten midir bilmiyorum sürekli bi rencide etme modundalar. Yok karının sözünden çıkmıyorsun vs vs. Ya adam benim sözümü dinlemiyor ki sadece onların da sözünü dinlemiyor.ilk planınızı bozmayın.
sonra ilerde malzeme edilir.
benden söylemesi.
Ya canım bu çok güzel bir plan eşim de ilerde böyle yaparız diyo ama işte ilk bayramlar olunca insanlar bekliyo sanırımAynen!
Ha gayret,az daha sabır...
Allahım yardım eder inşallah...
Ben uzun yıllardır bu şekilde yapıyorum. Kocamı da kafalıyorum.
Ramazanın son günleri gidip büyüklerin gönlünü hoş ediyoruz,hatta tatilimize onları da davet ediyoruz.
Arife iftarını otelde yapıyoruz.
Çok çok iyi geliyor bize...
Ha biz aynı şehirde olduğumuz için işimiz kolay görünüyor olabilir belki. Ama uzak olaydık yine de bayramlarda otele kaçıp bayram dışında cumadan pazara uzaktaki büyükleri görmeyi tercih ederdik bence.
Kendi evimiz dışında başka birinde kalınca rahatsız oluyoruz biz.
Uzun tatillerde başbaşa olmak daha mantıklı bize göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?