Bayrama gidiş meselesi ?

Bayramlarda memleketlere gitmiyoruz biz hiç. En temizi :))
Ben de ne güzel yardımcı oldum yalnız Bence ilk planınızı bozmayın,annenlere diğer bayram gidin

Ailenizin yanina gitmissiniz zaten 2 ay once.
Ailenize soyleyin bi planda kurban bayrami icin yapsinlar. Piknik icin oraya gitmek garip olur.
Benim de ailem sehir disinda. Yari zamanli burda yari zamanli ailemin yaninda geciriyoruz. Cok yorucu oluyo 3 saatlik mesafe de olsa.. sizinkiler bi de uzun mesafeler..

Bence de ilk planı bozmayın
Annenizin yaptığı plan çok cezbedici aslında ama siz artık evlisiniz, her davete, her çağırana gidemezsiniz.
Sizin de aile olduğunuzu, planlarınız olduğunu her 2 aileye de kavratabilmelisiniz.

İlk plan neyse bozmayın bence. Annesinize de planı anlatın. Eşinize şunu teklif edebilirsiniz belki piknikten bir gün önce tek seni otobüse binip gönderse olur mu diye. Ama olmaz derse se ilk plana uymak en doğrusu

İlk planınızdan caymamanız en mantıklısı.
Her bayram bu bayram tatilinde olduğu gibi uzun bir tatil imkanın olmayabilir.
Dolayısıyla bayram tatilinde bölünmek yerine, tek bir yere gitmeniz hem yorgunluk hem de rahatlık anlamında iyi olacaktır diye düşünüyorum...

ilk planınızı bozmayın.
sonra ilerde malzeme edilir.
benden söylemesi.

Dimi Ayy kaldı 1 hafta
Aynen!
Ha gayret,az daha sabır...
Allahım yardım eder inşallah...
Ben uzun yıllardır bu şekilde yapıyorum. Kocamı da kafalıyorum.
Ramazanın son günleri gidip büyüklerin gönlünü hoş ediyoruz,hatta tatilimize onları da davet ediyoruz.
Arife iftarını otelde yapıyoruz.
Çok çok iyi geliyor bize...
Ha biz aynı şehirde olduğumuz için işimiz kolay görünüyor olabilir belki. Ama uzak olaydık yine de bayramlarda otele kaçıp bayram dışında cumadan pazara uzaktaki büyükleri görmeyi tercih ederdik bence.
Kendi evimiz dışında başka birinde kalınca rahatsız oluyoruz biz.
Uzun tatillerde başbaşa olmak daha mantıklı bize göre.

İlk plan neyse bozmayın bence. Annesinize de planı anlatın. Eşinize şunu teklif edebilirsiniz belki piknikten bir gün önce tek seni otobüse binip gönderse olur mu diye. Ama olmaz derse se ilk plana uymak en doğrusu
Tek gitmek ben de istemem zaten ya..

İlk planı bozmayın ailenizde artık istediğiniz gibi gidip gelemeyeceğinizi kabul etsin kurban bayramı için ayrıca plan yapsınlar. Malesef evli olunca bu şekilde bölünmeler oluyor uzak olmasalar bile böyle tercihler yapmak zorunda kalıyor insan.

Ah şu mecburiyetler. Allah günah yazmasın kandilde bayramda onu ara bunu ara ona git buna git mübarek günden soğutuyolar insanı.
Bi bayram yine kayınvalideciğimdeyiz, Akşam üstü Bi akraba kızcağız aradı bayramlık, bu saat olmuş daha bayram kutluycak diyonasıl sinir olmuştum, ille bayramın 1.günü bayram namazında kutlancak Di mi oldu cınım

ilk planınızı bozmayın.
sonra ilerde malzeme edilir.
benden söylemesi.
Malzeme edecek yer arıyor millet zaten. Eşim sulalede okuyan bireysel takılan nadir üye cahillikten midir bilmiyorum sürekli bi rencide etme modundalar. Yok karının sözünden çıkmıyorsun vs vs. Ya adam benim sözümü dinlemiyor ki sadece onların da sözünü dinlemiyor.

uzakta olunca böyle malesef..ilk plan daha mantıklı. her zaman kendi ailenizde aklınız kalıcak orası ayrı.
biz de ramazanda benim aileme, kurbanda eşimin ailesine gidicez.
geçen sene tam tersini yapmıştık

Ya canım bu çok güzel bir plan eşim de ilerde böyle yaparız diyo ama işte ilk bayramlar olunca insanlar bekliyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…