- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
Çok teşekkür ederimSırtınızda çocukla iş yaptınız ya, helal olsun size!![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimSırtınızda çocukla iş yaptınız ya, helal olsun size!![]()
iyide genç bir indansınız anladığım kadarıylaMutfak dolapları,balkonlar yatak odası baza altları daha saymayayim. Fenalık geliyor : (
Ay com güldüm,çok yaşayın. Bende aynen kkda dolaşıp duruyom. Bir rahatlama,bir aman bananedir gidiyor,hayırlısı. Havuza gir havuza.Görüyor ve arttırıyorum.
Yarın bir grup, pazar bir grup olmak üzere toplam 6 kişilik misafir gelecek. Ev triplex. Çatı katını şu anda kızım hallediyor. Koltuk kılıfları, kilimler yıkandı ve yıkanmaya devam ediyor.
Camlar giyotin tabir edilen, yukarı kalkan cinslerden ve mümkünü yok ben silemem.
Yapılması gerekenler : en azından balkon kapı camları silinecek. Veranda, balkonlar ve teras yıkanacak. Perdeler yıkanacak. Mutfak dolapları dıştan silinecek (içleri zaten temiz). 3 adet banyo bir adet wc temizlenecek. Toz alınacak.
Ben ne yapıyorum? Yatağa uzanmış elimde telefon, 40 derecede bunlar nasıl yapılacak diye kara kara düşünüyorum.
Bütün bunlar bugün bitmeli ki yarın da yemek faslına girişeyim. Pazar günü teknede olacağız ve pazar eve misafirler bizden önce girecek. Tekne gelişi zaten yemekle uğraşılmaz.
Ay iyice daraldım. Kalkıp havuza mı girsem acaba. Battı balık diyip![]()
Öyle yaptim gitsin,çamaşırları kaldirdim,mutfağı tekrar yerine kaldirdim. Oturdum kkda konu okuyom,aman canimda önemli miBende bayrami ayın 8 inde zannediyordum 11ymis yaa noldu bizlere boyle sıcaklardan herhalde
Bende dun temizlik yaptim,dusa girdim uyudum,kocam klimayi açmış burnum akıyor... Eseri... Gel toplu katliam yapalım bacım
Saka bi yana bosver gitsin. Etrafi topla yeter. Esinede balkon yikat,koltuk silsin,süpürge tutsun isin hafifler. Dolap molap boşver. Sende tuvaleti bi temizlersin bitti gitti. Bu seferlik böyle olsun üzme canını.
Ohh ellerine sağlık. Bir kez geliyoruz dünyaya ve bu temizlik işleri insanı sinir harbine sokuyor bazen. Bak keyfine canım. Iyi bayramlarÖyle yaptim gitsin,çamaşırları kaldirdim,mutfağı tekrar yerine kaldirdim. Oturdum kkda konu okuyom,aman canimda önemli mi
Sanada canım benimOhh ellerine sağlık. Bir kez geliyoruz dünyaya ve bu temizlik işleri insanı sinir harbine sokuyor bazen. Bak keyfine canım. Iyi bayramlar![]()
Su temizlk avcıları var ya orda bi karışım yapmıstı kız sirke karbonat bişey dha vardı sanırsam öyle seyler dene Instagram da cbb diye etiket yapan sayfa var ona bak en olmadı aman sanki seninle mi yaşayacak temizlemezsin bayramdan bayrama yardımcı alırsın olur biter![]()
Ya ne kadar doğal, ve sempatiksiniz öyleYedek hali annemden gelecek,çünkü onlar tatile çıkacak. Çok gelen olacak,bebek görme bahanesiyle ipini koparan koşuyor anlamadım ki. Gormeyiverin,zaten büyüdü gormesenizde olur. İki bayram gelen gelene.
Kız sirke karışımına beyaz sabun da mı katılırmış hiç duymadım dı dur onu bi şeyedeyimAynen oyle yapiyorum. Sirke karbonat beyaz sabun o karisim![]()
Şunu yapmayında hangisini yaparsanız yapın ,Yarın büyük kavga edecem kocam denen adamla,
Yavrum dolap içlerini kim görecek boşver ortalıkdaki herşeyi yerine kaldır oldu bitti ben öyle yaptım gece orta yeri topladım şimdi de makine açıp toz alcamDolap içlerine falan hiç girmeyeyim demi. Hepsini aynen kaldirayim,bayramdan sonra yapayim. Evet,haklısın cekmeceler öylece kalsın yapacak bişey yok demi.
Sağol canım benim. Valla saldim,çayıra dandini dandini dastana okuya okuya dilim şişti. Dıştan gececem artık.Ya ne kadar doğal, ve sempatiksiniz öyle![]()
sizinle arkadaş olan çok şanslı
Konuya gelirsek arkadaşların da dediği gibi ortada ne varsa geri koyun. İç temizlik değil dış temizlik yapın![]()
Bayram diye yapmadımŞunu yapmayında hangisini yaparsanız yapın ,
Bitiyor kolayladim,gecede uyumazsam oldu bittiYavrum dolap içlerini kim görecek boşver ortalıkdaki herşeyi yerine kaldır oldu bitti ben öyle yaptım gece orta yeri topladım şimdi de makine açıp toz alcam
Ay Allah'ım kolaylaştırsın inşallah benim de oğlan uyumuyor uyusa benim de bitti gibiBitiyor kolayladim,gecede uyumazsam oldu bitti
Amin,benimki şimdi uyudu. Ben kosuyom işlereAy Allah'ım kolaylaştırsın inşallah benim de oğlan uyumuyor uyusa benim de bitti gibi