• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayrama iki gün kalmış 😮

Börekler ne oldu,benim yarım saatlik isim kaldı. Kızım uyanacak diye çok veremesemde kendimi.
Börekler tamam büyük tepsi yaptım iç yetmedi yufka arttı yaparsam bir tepsi daha yapcam lavaboya çamaşır suyu döktüm o beklesin az şekerpare hamuru hazırlicam

Börekler ne oldu,benim yarım saatlik isim kaldı. Kızım uyanacak diye çok veremesemde kendimi.
IMG_20190810_023755.webp.
Hadi buyrun gelin diyet delelim 😁

Kalkışmışsınız bir kere, bebeyi kocaya paslayıp üstten üstten yapın.
Dolap içlerini sallayın, sonra da olur (diye diye 3 yıldır toplanacak yer var :KK53: )
Hatta çamaşır katlamak bile şart değil, at yatak odasına kapat kapıyı.
Kapıyı kapat derken göz önünde olmasın diye, evime gelen her misafir katlanmamış çamaşırlarımı en az 1 kez görmüştür çünkü. Çünkü nedense yatak odasının kapısını 40 kere açmak gerekir.
Geniş olun yani, geniş.
Aynı benim kafadansınız, bazen o çamaşırlar hiç katlanmaz ve hepsi giyilerek biter :KK70:

Bayan X diyeceksiniz Bayan X diyeceksiniz ben işleri bitirdim köye geldim sen ne durumdasın 😘
Edit : çamaşır katladım yerleşmeyi bekliyor bayramlıklar ütülenmeyi bekliyor oda yarın akşam inşallah 😂
Benimde bitti isler,misafirler gelmek uzere. Çok uykum var : ( kahvalti yapacaz canım misafirlerimle.

Back
X