- 9 Eylül 2018
- 5.494
- 24.402
- 548
Konu senden basladiysaa o sebeplisini sen goruyordur agziylada soylemis senden bekliyor.. siz sevgili degilsiniz artik evlendiniz evlilik karsilikli kusurlari hosgormeyle olur.. ustunu ortmeniz gerekir bazi seylerin kimse dort dortluk degildir 5 parmagin 5ide bir mi degil.. insan oz kardesiyle bile anlasamiyo yeri geliyo.. tabiki anlasmazliklar olucak ama uzatmak heleki bayram ustu daha yeni evlisiniz ne bileyim buyuklerinize bahsetseniz ayiplarlar sizi o derece.. esini savunmuyorum yanlis anlama sarfettigi cumleler hicde hos degil.. sen bunun bilincindesin en azindan karsina alip konusman gerekir esin belliki cok olgun biri degil anladigim kadariyla ama en iy sen tanirsin onu bize laf dusmez cunku taniyarak bilerek severek evlendin ve ona gore davranman gerekir.. gerekirse karsina alip bi cocuk gibi egitmen gerekir bak tmm ben baslattim kavgayi evet ama sende bunu bunu demiycektin diye soyle adim at yapici bi sekilde bu sekilde evlilik yurumez kac yasindasin bilmiyorum 30 yasindayim bizimde kavgalarimiz oldu olmadi degil ama uzatmadik yataga küs girmedik yada o bana ananin evine git demedi.. ananin evine git demesi hos degil gercekten gitmemi istermisin diye bi sor bakalim nediycek?hatalı olduğu bariz olan bir konuda adım atar sadece..
ben de olayın başlama ve alevlenmesi benden olduysa atarım. burda ben alevlendirdim ama ananın evine git tarzı cümleler söylemese bu kadar ifrit olmazdım
bu durum benim için karışık şuan. benim huyumu biliyor, üstüme o sevmediğim tarz cümlelerle gelince (benden başka her şeyi gözün görüyor, beni önemsemiyorsun vs vs sacma salak şeyler, ki sevgimi belli ediyorum) sıkıldığımı söylüyorum
geçen aylarda bir tartışmayı uzattığı için tamam yeter in asansörden merdivenle çık dedim. asansörden dışarı attı beni iterek. şok olmuştum, orada koptu bir şeyler bende. bayağı etkilendim, hatta şiddet mi bu diye bir konu açmıştım o zaman buraya. kesinlikle konuşmayı düşünmüyordum, 1saat sonra paşa paşa geldi göstermediği o şefkati orda gösterdi suçunu biliyor çünkü. öfkene sahip çıkmayıp bidaha aynını yaşatırsan olacaklardan sorumlu değilim ben demiştim. sonrasında kontrollü davrandı hep alttan aldı bir süre. ama geçti heralde bu durum, en ufak bi haksızlık payım olsun hiiiiç, sonuna kadar uzatıyor.
evet ben de kışkırtıyorum bazen.Tamam eşiniz hatalı ama sizin de onu kışkırtan bir tarafınız var bence. İş inada binmiş artık, güç savaşına dönmüş. Kimse geri adım atmıyor. Şimdi eşinize in asansörden merdivenden çık derseniz onun da tepki vermesi doğal bence.
Bence tam dediğimiz gibi trajikomik olmuş durumunuz. Dediğiniz gibi yeni evliliklerde oluyor bu tür savaşlar. Atlatırsınız alışırsınız diye düşünüyorum ben. Herkes yaşıyor bu durumları ha bazıları daha küçük bir şekilde atlatıyor bazıları daha büyük sınavlardan geçiyor yeni evliliklerde. Bayrama da kus girmezsiniz bence barışırsınız. Aşkla sevgiyle kalın inş ❤o kadar sakin bir tartışmaydı ki ben de anlamadım engel olayını. normal mesajdan engellememiş sağolsun(..), hiçbir şey olmamış gibi arabayı istemek için yazdım veremem diye cevaplamış.
Tabi ki hayır. Hiç bir davranış şiddeti haklı çıkarmaz. Sadece ikinizin de hatalı olduğunu söylüyorumevet ben de kışkırtıyorum bazen.
ama beni asansörden dışarı fırlatması bunun için yeterli sebep midir? ciddi şekilde şiddet görmüş olsam ama siz de haketmişsiniz diyeceksiniz demek ki.
Durumlar hiç normal değil bence eşin seni çok kolay gözden çıkarma potansiyeline sahip. Sevgisinden ne kadar eminsiniz?o kadar sakin bir tartışmaydı ki ben de anlamadım engel olayını. normal mesajdan engellememiş sağolsun(..), hiçbir şey olmamış gibi arabayı istemek için yazdım veremem diye cevaplamış.
halbuki beni bununla suçluyor, senin için değersizim önemsizim vs. öyle de hissettirmiyorum sevgimi gayet gösteriyorum yani. iyiyken cok iyiyiz kötüyken de cok kötü, arası yokDurumlar hiç normal değil bence eşin seni çok kolay gözden çıkarma potansiyeline sahip. Sevgisinden ne kadar eminsiniz?
ben hastayken soru sormuş cevap vermemişim. ama telefonla oynayacak kadar iyiymişim. trip buradan başladı, nazımı bile cekmediği için ben uzattım olayı. yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam ediyordu, dün koptu ipler benim davranıslarımdan sonra. ama napayım göz ardı edemem bunlarıBu adamla işiniz zor bence. İtip kakmalar engellemeler filan.. Ergen gibi aynı. Hasta olunca ilgilenmemiş ki bu piremseslik değil her insan ilgi bekler. Şimdi de resmen kovar gibi 'ananın evine git' demiş. Adam sizi sevmiyor mu nedir.. Ben öyle düşündüm.
işyerinin konusma yeri var msn gibi, oradan konusuyorduk annenin evine git deynce çıktım ben oradan. o sırada işyeri sisteminden watsaptan engel atmışEngelleyen koca benim gözümde adam değildir.
Bu kadar net.
Siz de bu işin çocuk oyuncağı olmadığını kendisine hatırlatsanız ıyı olur derım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?