Bayrama küs girmek

Konu senden basladiysaa o sebeplisini sen goruyordur agziylada soylemis senden bekliyor.. siz sevgili degilsiniz artik evlendiniz evlilik karsilikli kusurlari hosgormeyle olur.. ustunu ortmeniz gerekir bazi seylerin kimse dort dortluk degildir 5 parmagin 5ide bir mi degil.. insan oz kardesiyle bile anlasamiyo yeri geliyo.. tabiki anlasmazliklar olucak ama uzatmak heleki bayram ustu daha yeni evlisiniz ne bileyim buyuklerinize bahsetseniz ayiplarlar sizi o derece.. esini savunmuyorum yanlis anlama sarfettigi cumleler hicde hos degil.. sen bunun bilincindesin en azindan karsina alip konusman gerekir esin belliki cok olgun biri degil anladigim kadariyla ama en iy sen tanirsin onu bize laf dusmez cunku taniyarak bilerek severek evlendin ve ona gore davranman gerekir.. gerekirse karsina alip bi cocuk gibi egitmen gerekir bak tmm ben baslattim kavgayi evet ama sende bunu bunu demiycektin diye soyle adim at yapici bi sekilde bu sekilde evlilik yurumez kac yasindasin bilmiyorum 30 yasindayim bizimde kavgalarimiz oldu olmadi degil ama uzatmadik yataga küs girmedik yada o bana ananin evine git demedi.. ananin evine git demesi hos degil gercekten gitmemi istermisin diye bi sor bakalim nediycek?

Tamam eşiniz hatalı ama sizin de onu kışkırtan bir tarafınız var bence. İş inada binmiş artık, güç savaşına dönmüş. Kimse geri adım atmıyor. Şimdi eşinize in asansörden merdivenden çık derseniz onun da tepki vermesi doğal bence.

Diktorya Secret engellemese konuşacaktım ama kendisi bilir. öğlen dışarı çıkacağız arkadaşımla, onunkiyle çıkıyorduk kaç gündür öğlenleri. bugün bizimkine işimiz düştü ama arabayı alamıyorum şaka gibi...

evet ben de kışkırtıyorum bazen.

ama beni asansörden dışarı fırlatması bunun için yeterli sebep midir? ciddi şekilde şiddet görmüş olsam ama siz de haketmişsiniz diyeceksiniz demek ki.

o kadar sakin bir tartışmaydı ki ben de anlamadım engel olayını. normal mesajdan engellememiş sağolsun(..), hiçbir şey olmamış gibi arabayı istemek için yazdım veremem diye cevaplamış.
Bence tam dediğimiz gibi trajikomik olmuş durumunuz. Dediğiniz gibi yeni evliliklerde oluyor bu tür savaşlar. Atlatırsınız alışırsınız diye düşünüyorum ben. Herkes yaşıyor bu durumları ha bazıları daha küçük bir şekilde atlatıyor bazıları daha büyük sınavlardan geçiyor yeni evliliklerde. Bayrama da kus girmezsiniz bence barışırsınız. Aşkla sevgiyle kalın inş ❤

Eşinin engellemesi ne çocukça ya
Aynı evde yaşıyorsunuz
Bir kere terbiyesizlik
Sen sapık mısın seni engelliyor
Kızsa bile engelleyemez yani

evet ben de kışkırtıyorum bazen.

ama beni asansörden dışarı fırlatması bunun için yeterli sebep midir? ciddi şekilde şiddet görmüş olsam ama siz de haketmişsiniz diyeceksiniz demek ki.
Tabi ki hayır. Hiç bir davranış şiddeti haklı çıkarmaz. Sadece ikinizin de hatalı olduğunu söylüyorum

Engellemek de nedir. Evliliğin ne oldugunu idrak edememiş sanırım eşiniz. Küslüğü uzatmamak lazım cok yoksa ileriki yıllara birşey kalmaz.

Erkegin nazlısı da hiç çekilmez.

o kadar sakin bir tartışmaydı ki ben de anlamadım engel olayını. normal mesajdan engellememiş sağolsun(..), hiçbir şey olmamış gibi arabayı istemek için yazdım veremem diye cevaplamış.
Durumlar hiç normal değil bence eşin seni çok kolay gözden çıkarma potansiyeline sahip. Sevgisinden ne kadar eminsiniz?

Durumlar hiç normal değil bence eşin seni çok kolay gözden çıkarma potansiyeline sahip. Sevgisinden ne kadar eminsiniz?
halbuki beni bununla suçluyor, senin için değersizim önemsizim vs. öyle de hissettirmiyorum sevgimi gayet gösteriyorum yani. iyiyken cok iyiyiz kötüyken de cok kötü, arası yok

artık emin değilim sevgisinden

Bu adamla işiniz zor bence. İtip kakmalar engellemeler filan.. Ergen gibi aynı. Hasta olunca ilgilenmemiş ki bu piremseslik değil her insan ilgi bekler. Şimdi de resmen kovar gibi 'ananın evine git' demiş. Adam sizi sevmiyor mu nedir.. Ben öyle düşündüm.

Konu sahibi yüz verme
Adam kendini hint kumaşı sanmış
Bu erkekler çocuk gibi
Biraz ilgi gösterince şımarıyor
Adım atma konuşma biraz
Sonra yanaşır sana
Arada soğuk yap

ben hastayken soru sormuş cevap vermemişim. ama telefonla oynayacak kadar iyiymişim. trip buradan başladı, nazımı bile cekmediği için ben uzattım olayı. yoksa hiçbir şey olmamış gibi devam ediyordu, dün koptu ipler benim davranıslarımdan sonra. ama napayım göz ardı edemem bunları
Engelleyen koca benim gözümde adam değildir.
Bu kadar net.
Siz de bu işin çocuk oyuncağı olmadığını kendisine hatırlatsanız ıyı olur derım.
işyerinin konusma yeri var msn gibi, oradan konusuyorduk annenin evine git deynce çıktım ben oradan. o sırada işyeri sisteminden watsaptan engel atmış
hastane sonucları almaya gideceğim birazdan sonra da eve dönüp valizimi toplayacağım bayram için. annem şok olacak ya. evliliğin en kötü yanı bu zaten. kendi içinde bitmiyor ailelere de açıklama yapmak zorundasın.

Çalışıyor musun, çalışmıyorsan ben olsaydım adam işteyken alırdım biletimi giderdim.
Ailene de onun birkaç gün işleri var burada ailevi işleri var sıkıldım ben önden geldim bayramı sizinle geçireyim istedim dersin.
Allah korusun acil bir şey olsa ulaşamasan ne olacak?

[/QUOTE]işyerinin konusma yeri var msn gibi, oradan konusuyorduk annenin evine git deynce çıktım ben oradan. o sırada işyeri sisteminden watsaptan engel atmış
hastane sonucları almaya gideceğim birazdan sonra da eve dönüp valizimi toplayacağım bayram için. annem şok olacak ya. evliliğin en kötü yanı bu zaten. kendi içinde bitmiyor ailelere de açıklama yapmak zorundasın.
[/QUOTE]

Nerden atsa da engel olamaz. Erkek dedıgın kavgalı da olsa kadınına sahıp cıkacak. Ve aynen aılelere anlatmak cok zor.
Bence bır tekrar konusun hemen gıtmeyın.
Aıleler unutmuyor bunları sız duzelsenız bıle cunku.

Ben olsam dediğini yapar ve aileme giderdim. Ama siz yapmayın tabi. Tavrınızı da bozmayın, bırakın o alttan alsın dengesiz ergen

Genç arkadaşım
Evliliği üç ayaklı sehpa gibi düşünün.
Ayakları;
Duygu,İletişim ve İktidar
Bunlardan birini bile çekersek veya ölçüsünü bozarsak o evlilik sallanır.
Siz de iletişim ve iktidar olmak üzere iki ayakta da ölçü bozulmak üzere.
Haklı olup iktidarı ele geçirmek mi önemli?
Duygu ve iletişimi sağlamlaştırıp iktidarı paylaşmak mı?
İyice düşünün.
Size Psikiyatrist Dr.Gülcan Özer'in kitaplarını tavsiye ederim.
İlişkilere,evliliğe dair çok faydalı bilgiler bulacaksınız.
Özellikle de 'Herkes Kendi Hayatının Kahramanı'nı öneririm.

Chek evet çalışıyorum, sorun gitmek değil ki. gitmesine giderim de ya sonrası.. aileler arasına bile sogukluk girer durduk yere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…