eşimle birbirimize kısmen ottan sebeplerle 2 gündür trip atıyorduk.( çocuk musunuz demeyin lütfen , durumun gayet komik olduğunu biliyorum ama resmen ilk yılımızda güç savaşı veriyoruz evde.)
geçen günlerde hastayken beni yalnız bıraktığı için ilk ben triplendim, ki hastalıkta sağlıkta diye birbirimize söz verdik 6ay önce. neyse sabah işe geldik hala aramız limoni, mesaj attı sorunun ne vs. sakin sakin konuşurken bu durumlardan artık sıkıldığımı söyledim. her davranışımın kusursuz olmasını bekliyor benden. o kadar mutlu anlarımız var ama en ufak bir durumda en kötüsünü söylüyor.
ikimizin ailesi de aynı ilde. cuma günü beraber dönecektik. bu konuşma üzerine peki tamam al biletini bayramı annenin evinde geçir dedi ve engelledi beni her yerden. iki kumruyken bir anda kargaya dönüşüyoruz. tüm dengeler değişiyor anlayamadım biz mi erken tüketmişiz bazı şeyleri,gerçekten anormal mi bu durum. normal şekilde konuşupta çözümlemek hiç içimden gelmiyor şuan, akışına bırakasım var. Ama aile faktörü de var tabii ki, şimdi soracak iki taraf ne diyeceğiz yani?
İlk bayramımız böyle olacak, ne kadar trajikomik değil mi?