- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilerleyen yıllarda düşünüyordum ama bu tartışmalar yüzünden tamamen vazgeçiyorumAllah sabır versin size. Ergenlikten çıkamamış eşiniz sanırım bi adamın ağırlığı olmalı küsmek engellemek sen git ne demek. Bide bu adamdan çocuk yaparsanız vay halinize derim.
İste yine yanlis dusunuyosun bence.. engellemese konuscaktim kendi bilir filan sanki sevgilisinizde trip atiyosunuz hala birbirinize.. ben diyorum ki adim atip gel seninle bi soyle enine boyuna konusalim benim hatam su senin hatan su.. ben burda yanlis yaptiysam sen burda yanlis yaptin.. olan oldu isi duzeltmeye bakalim diye yapici konusman lazim.. boyle devam ederse siz 1 seneye kalmaz bosanirsiniz.. daha ilk aylarda boyle trip atarda araniza mesafe koyarsaniz ortada bag mag kalmaz.. yuva kurmak kolay degil binbirturlu emekle yuva kuruyoruz degil mi.? Ama yikmak cokk kolaydir bi imzaya bakar.. evliligi ayakta tutmak cok onemlidir.. bazen biseylerin ustunu ortup gormezden gelmek gerekir.. sizin aranizda bu kadar buyutucek bi meselede yok halbu ki cocuk gibisiniz..Diktorya Secret engellemese konuşacaktım ama kendisi bilir. öğlen dışarı çıkacağız arkadaşımla, onunkiyle çıkıyorduk kaç gündür öğlenleri. bugün bizimkine işimiz düştü ama arabayı alamıyorum şaka gibi...
Haklısınız ne diyim daha yeni evliyken bunları yapiyosa ilerleyen zamanları bilemezsiniz. Oturun yüz yüze konuşun herşeyi küs olmayın derim ben yinede.ilerleyen yıllarda düşünüyordum ama bu tartışmalar yüzünden tamamen vazgeçiyorum
Madem güç savaşları verdiğinizin farkindasiniz gitmeyin böyle bir savaşa. Eşinizi de alın karşınıza konuşun ama konuşurken suclayici kendinizi savunucu cümleler kurmayın çünkü unutmayın ki herkes kendine göre haklıdır. Madem ailelerinizle aynı ildesiniz sırayla ziyaret edersiniz ama muhakak konuşun asla ses tonunuzu yükseltmeyin kırıcı olmayın haklı olduğunuzu imandan kaçının duygularınız üzerinde duruneşimle birbirimize kısmen ottan sebeplerle 2 gündür trip atıyorduk.( çocuk musunuz demeyin lütfen , durumun gayet komik olduğunu biliyorum ama resmen ilk yılımızda güç savaşı veriyoruz evde.)
geçen günlerde hastayken beni yalnız bıraktığı için ilk ben triplendim, ki hastalıkta sağlıkta diye birbirimize söz verdik 6ay önce. neyse sabah işe geldik hala aramız limoni, mesaj attı sorunun ne vs. sakin sakin konuşurken bu durumlardan artık sıkıldığımı söyledim. her davranışımın kusursuz olmasını bekliyor benden. o kadar mutlu anlarımız var ama en ufak bir durumda en kötüsünü söylüyor.
ikimizin ailesi de aynı ilde. cuma günü beraber dönecektik. bu konuşma üzerine peki tamam al biletini bayramı annenin evinde geçir dedi ve engelledi beni her yerden. iki kumruyken bir anda kargaya dönüşüyoruz. tüm dengeler değişiyor anlayamadım biz mi erken tüketmişiz bazı şeyleri,gerçekten anormal mi bu durum. normal şekilde konuşupta çözümlemek hiç içimden gelmiyor şuan, akışına bırakasım var. Ama aile faktörü de var tabii ki, şimdi soracak iki taraf ne diyeceğiz yani?
İlk bayramımız böyle olacak, ne kadar trajikomik değil mi?
Chek evet çalışıyorum, sorun gitmek değil ki. gitmesine giderim de ya sonrası.. aileler arasına bile sogukluk girer durduk yere..
eşimle birbirimize kısmen ottan sebeplerle 2 gündür trip atıyorduk.( çocuk musunuz demeyin lütfen , durumun gayet komik olduğunu biliyorum ama resmen ilk yılımızda güç savaşı veriyoruz evde.)
geçen günlerde hastayken beni yalnız bıraktığı için ilk ben triplendim, ki hastalıkta sağlıkta diye birbirimize söz verdik 6ay önce. neyse sabah işe geldik hala aramız limoni, mesaj attı sorunun ne vs. sakin sakin konuşurken bu durumlardan artık sıkıldığımı söyledim. her davranışımın kusursuz olmasını bekliyor benden. o kadar mutlu anlarımız var ama en ufak bir durumda en kötüsünü söylüyor.
ikimizin ailesi de aynı ilde. cuma günü beraber dönecektik. bu konuşma üzerine peki tamam al biletini bayramı annenin evinde geçir dedi ve engelledi beni her yerden. iki kumruyken bir anda kargaya dönüşüyoruz. tüm dengeler değişiyor anlayamadım biz mi erken tüketmişiz bazı şeyleri,gerçekten anormal mi bu durum. normal şekilde konuşupta çözümlemek hiç içimden gelmiyor şuan, akışına bırakasım var. Ama aile faktörü de var tabii ki, şimdi soracak iki taraf ne diyeceğiz yani?
İlk bayramımız böyle olacak, ne kadar trajikomik değil mi?