• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda aile ziyareti

zeytinagaci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
15.807
18.335
248
Tatili 9 gün yaptılar benim başım ağrıdı yine. :D

Bu bayramı benim tarafımla geçireceğiz (5 saatlik mesafe)
geçen bayram eşim kendi ailesine gitti. onlar da 2 saatlik mesafede (tatil kısa diye) ben de kendi tarafıma gittim.
şimdi tatil 9 gün oldu.

biz de arefeden 1 gün önce (salı) gidelim dedik. eşim bayramın 2. günü evimize dönecek ben de son güne kadar kalıcam.

benim taraftan yine memnuniyetsizlik çıktı. neden ilk günden gelmiyosun diye?

eşimi bırakıp gitmek istemiyorum.
kendimi çok yalnız hissediyorum onsuz gidince.

tatilin ilk 3 günü dinlenir evdeki işlerimizi hallederiz biraz nefes alırız dedik çünkü eşim son 2 haftadır tatilsiz çalıştı şehir dışına gitti geldi. aşırı yorgun, sabah zor kalkıyor işe giderken bile.

şimdi ailem daha erken çağırıyo desem eşim tavır yapıcak (hem salı günü gitmek ikimizin ortak kararı, biletleri bile aldım)
babam ise eşim yüzünden geç gidiyorum diye düşünüp eşime tavır alacak eminim ki.
belki erken gelirsiniz diyor

napiyim? nasıl iki tarafı da idare edeyim?

not: uzun zamandır görüşmüyor musunuz diye soranlar olabilir. ben ailemi ziyarete 2 haftada bir gidiyorum. haftasonları eşim evde yalnız kalıyor.

evımı duzenlıcem hazır tatılken ve
alısverıse cıkıcam hazırlık yapıcam esımle ısımız var sızde kalcaz zaten 1 gunun lafını etmeyelım de

dinlenmek ikinizinde hakkı böyle karar verdik biletleri bile aldık eşimde kendini ona göre ayarladı ilk gün verilmiş sözü var deyin,
altı üstü bir gün büyütmezler sanırım..

Biletleri öyle aldık de.
Veya calışıyosan mesaiyeye kalcam baba de. kendini öne sür bence.

Üf bu ailelerde. Herşeyin iyisini kendileri biliyo sanki :KK67:

bi sürü laf saycak valla.
annem hasta benim o yüzden her boş anda koşup gitmemi istiyor babam.
mesela ameliyatı vardı izin aldım 2 hafta gittim. iyileşip normale dönene kadar kaldım.

eşimi de her bayram yalnız bırakıyorum.
bu defa onunla gitmek istiyorum.

ben önden gitsem eşim arkadan gelmez.
arar beni "yaaa ben gelmesem olur mu" der, çünkü bazı sebeplerden kırgın.
benle giderse gider yani.
hem eşim gelsin hem de 9 günü orada geçirelim istiyolar ama zor yani.
öf bunaldım :rolleyes:

eşinizi öne sürmeden sizin ailenize biz böyle karar aldık demeniz lazım.
Sonuçta tersi olsaydı, yani eşinizin ailesi tepkili olsaydı, top eşinizde olacaktı, kararı söylemek ve savunmak onun işi olacaktı, ve sizi öne sürmesi hoş olmayacaktı değil mi.

Bence ailenin yaptığı tahammülsüzlük...

Ramazanda gittim 10 gün kadar kaldık eşimle. Bu bayram gelemem dedim ki çok yorgunum gerçekten yaz kurslarım, eğitimim vs vardı .. Kendi ailem Anlayış gösterdi ama bizim de eşimin ailesi Anlayış göstermiyor. Halbuki Ramazan da onlarda da klasik 6-7 gün kadar.
Eşime tek git bari dedim . O da olmaz diyor.

Valla bayram mı kutluyoruz aile işkencesi mi çekiyoruz? Ben çözemedim. Her bayram aynı Sıkıntılar..
Bir de bizimkiler 10 saatlik mesafede ve birbirlerine ters istikamette düşün.

dinlenmek ikinizinde hakkı böyle karar verdik biletleri bile aldık eşimde kendini ona göre ayarladı ilk gün verilmiş sözü var deyin,
altı üstü bir gün büyütmezler sanırım..

cuma akşamından bekliyor babam aslında beni :D salı günü gitmem demek 4 gün geç gitmem demek yani

bi sürü laf saycak valla.
annem hasta benim o yüzden her boş anda koşup gitmemi istiyor babam.
mesela ameliyatı vardı izin aldım 2 hafta gittim. iyileşip normale dönene kadar kaldım.

eşimi de her bayram yalnız bırakıyorum.
bu defa onunla gitmek istiyorum.

ben önden gitsem eşim arkadan gelmez.
arar beni "yaaa ben gelmesem olur mu" der, çünkü bazı sebeplerden kırgın.
benle giderse gider yani.
hem eşim gelsin hem de 9 günü orada geçirelim istiyolar ama zor yani.
öf bunaldım :rolleyes:
sanki evlenemdinde. komşu ogluyla eve cıktın. tatil olunca hopppp evine ailenin yanına döncen.
anlamak zor ya aileleri.
gecmiş olsun bu arada. :KK60:

zaten başka bilet bulmakta zorlanabilirsiniz.
kardeşimle anlaştık cumartesiden bizimkilere geçicez diye, o anca pazara bulabildi bilet :(

eşinizi öne sürmeden sizin ailenize biz böyle karar aldık demeniz lazım.
Sonuçta tersi olsaydı, yani eşinizin ailesi tepkili olsaydı, top eşinizde olacaktı, kararı söylemek ve savunmak onun işi olacaktı, ve sizi öne sürmesi hoş olmayacaktı değil mi.

evet aslında öyle olmalı.
ama eşim kendi başına ailesine gidince benim annemin hastalığını öne sürüyormuş.
zeytinagacinin annesi rahatsız o yüzden o ailesine gitti demiş geçen bayram.
ben de eşim çalışıyo gelemez demiştim :D yani aslında sizin dediğinizin tam tersini yapıp birbirimizi öne sürmüşüz.

Bence ailenin yaptığı tahammülsüzlük...

Ramazanda gittim 10 gün kadar kaldık eşimle. Bu bayram gelemem dedim ki çok yorgunum gerçekten yaz kurslarım, eğitimim vs vardı .. Kendi ailem Anlayış gösterdi ama bizim de eşimin ailesi Anlayış göstermiyor. Halbuki Ramazan da onlarda da klasik 6-7 gün kadar.
Eşime tek git bari dedim . O da olmaz diyor.

Valla bayram mı kutluyoruz aile işkencesi mi çekiyoruz? Ben çözemedim. Her bayram aynı Sıkıntılar..
Bir de bizimkiler 10 saatlik mesafede ve birbirlerine ters istikamette düşün.

sizin işiniz çok daha zormuş. 10 saat mesafe ne demek ! :/
bizimkiler aynı şehirdeydi 2 aile. ama benim ailem başka yere taşınınca bir süredir böyle bölündük.

Biletleri almışsınız ortak karar verilmiş bence gerilmeyin ailenizede biletler falan alındı vs gibi konuşun.

biletlerin değişmesi çok kolay aslında. bunun da farkındalar, işimiz var diycez herhalde artık.. :)

Burdaki gibi anlat bence yorgun olduğu için ilk bikaç gün dinlenecek bende yalnız gelmek istemiyorum de zaten 2 haftada bir gidiyormuşsun

bi gün babamların evinden kendi evimize dönecektik
eşim de hadi geç olmadan kalkalım mı dedi
ben de tamam canım dedi kalktık

sonraki hafta gittiğimde babam beni çekti kenara
"eşinin bu kadar emrine girme, bi gidelim dedi kalktın gittin" dedi

şimdi diycek ki eşi gitme dedi diye gelemiyo.
sadece kendi düşünmez herkese de söyler diye korkuyorum :D

Back
X