• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayramda aramak külfet geliyor özellikle eş ailesi

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Aşırı külfet geliyor fazla bireyselim sanırım. Aramasak ayıp öyle öğretildi bize de. Eş annesiyle zaten görüşmüyorum onu aramayacağım kendisi bana hakaretler etti asla barışmam artık. Babasını arayacağım o da habire barıştırmaya çalışıyor gene kesin vereyim diyecek hiç yoktan sinirim bozulacak siz arayacak mısınız?

Aşırı külfet geliyor fazla bireyselim sanırım. Aramasak ayıp öyle öğretildi bize de. Eş annesiyle zaten görüşmüyorum onu aramayacağım kendisi bana hakaretler etti asla barışmam artık. Babasını arayacağım o da habire barıştırmaya çalışıyor gene kesin vereyim diyecek hiç yoktan sinirim bozulacak siz arayacak mısınız?
Aramasan ayıp olur şimdi ben arıycam :KK12:

Şey yapın. Mesela kayınbabayı aradınız iyi bayramlar diledi eşini vermek istedi ya telefona. Hiç itiraz etmeden kabul edin. Alın teli soğuk soğuk Size de iyi bayramlar dilerim x yanımda o da konuşmak istiyor veriyorum diyin telefonu eşinize verip kaçın. 2 dkde halletmiş olursunuz böylece.

Şey yapın. Mesela kayınbabayı aradınız iyi bayramlar diledi eşini vermek istedi ya telefona. Hiç itiraz etmeden kabul edin. Alın teli soğuk soğuk Size de iyi bayramlar dilerim x yanımda o da konuşmak istiyor veriyorum diyin telefonu eşinize verip kaçın. 2 dkde halletmiş olursunuz böylece.
Bana bir çok şey yaptı, bir saç saça girmediğimiz kaldı, utanmaz bir insan, en son eşimi arayıp benim hakkımda o... gibi bir şey dedi ki eşim delirdi. Açıkçası onu yapıp yüz verirsem barıştırmak için evime getirebilir. Net olmak zorundayım çünkü çok pişkinler. Kendi evimde bana sana mobilya aldık nankör dedi düşün. Altınlarımı aldılar. Ya çok şeye sustum üstüne hakaretler yedim. Israrla adama belirtmem gerekiyor ben görüşmüyorum onunla gibi.

Amaaan boşver canları cehenneme 😁😁😍😍

Şaka bir yana eşin sorun etmiyorsa arama yaşadığını, kırgınlığını unutmadığın şeyleri sen daha iyi bilirsin bunu düşünüyor olmamız bile saçma sahte konuşmalara gerek yok.

Kp ni arayıp bayramlaşabilirsin. Kv ni vermek isterse de bu konuda zorlama beni baba konuşmak istemiyorum diye kibarca geri çevirirsin. Uzatmadan kısa bir konuşma yap.Teklif etmeye fırsatı kalmaz en azından. Kv nizle de net duruş sergileyip aynı tavrına devam et. İnsanlar değişmiyor çünkü. Sadece değişmiş gibi yapıp ilk fırsatta özüne dönüyor. Bir barışırsan devamı gelir sinirini bozacak şeyler yapar.

Son düzenleme:
Asla bozulmam ve hiç bir zaman eşimin başkasıyla ilişkisine karışmam karakterim değil ama gel gelelim ailem eşime çok iyi davranır oğlum oğlum peşinde gezer eşim kesin arar normalde de hep arıyor araları iyi
O zaman arama bence, konusunu bile açma

Bu bayram virüs yüzünden böyle oldu da ben normalde de hiç bir bayram gitmeyeceğim evlerine :) direk kendi ailemin yanına
Küslük varsa kolay kolay gidilmez zaten ama büyük te konuşmamak lazım tabi dünya hali ne olacağı beli olmaz

Kayınpederinizi eşinizden önce siz arayın bayramını kutlayın ardından X istiyor o da kutlayacak deyip telefonu eşinize verin. Böylece konuşma fırsatı olmadan hem kutlamış olursunuz hemde kırıcı konuşmayıp kayınpederi üzmezsiniz

Eşin için de ailemi arar demişsin. Ailen oğulları gibi görüp eşine iyi davrandılarsa zaten eşinin araması gerekiyor. Senin ailen onun ailesinin yaptığının binde birini yapsa eşin belki de yüzlerine bakmazdı. Erkekler kadının ailesine iyi olunca nedense çoğu kadın eşimin ailesine de iyi olayım mantığına giriyor. Halbuki zaten çoğu kız tarafı damadı el üstünde tutup üstüne titriyor. O yüzden eşinin aileni aramasından dolayı kendini zorunlu hissetme kv ni aramak için. Hak eden biri olsa zaten arardın.

Amaaan boşver canları cehenneme 😁😁😍😍

Şaka bir yana eşin sorun etmiyorsa arama yaşadığını, kırgınlığını unutmadığın şeyleri sen daha iyi bilirsin bunu düşünüyor olmamız bile saçma sahte konuşmalara gerek yok.
Aynen kuzum neler çeken ben, hakaret yiyen ben düşünen gene ben :) çünkü coğrafyamız sağolsun kadını her zaman ikinci sınıf insan gibi hissettirir. Bu arada kp severim sessiz sakindir zaten Kv o yüzden böyle kuduruk.

Eşin için de ailemi arar demişsin. Ailen oğulları gibi görüp eşine iyi davrandılarsa zaten eşinin araması gerekiyor. Senin ailen onun ailesinin yaptığının binde birini yapsa eşin belki de yüzlerine bakmazdı. Erkekler kadının ailesine iyi olunca nedense çoğu kadın eşimin ailesine de iyi olayım mantığına giriyor. Halbuki zaten çoğu kız tarafı damadı el üstünde tutup üstüne titriyor. O yüzden eşinin aileni aramasından dolayı kendini zorunlu hissetme kv ni aramak için. Hak eden biri olsa zaten arardın.
O sayfa zaten benim için tamamen kapalı konularımı biliyorsan o kadar şeye huzur bozulmasın diye sabrettim ki. Anlattım zaten dağ olur bana yaptıkları bozduğu huzurlar psikolojik şiddetler. En son da alanen mesajla hakaretler. Nankör senden bi b.k olmaz seni insan edemedim gibi. Kendisi benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın dedi benim özgürlüğümü almaya çalıştı. Aileme gelince en ufak ne hakaret ne bir laf işitmiştir sadece sevgi görmüştür dediğin gibi belki de benim huzurum için. Ha isterse aramasın ben eşime karışmayı sevmem yurtdışında yaşadım baya genişim Türkiye standartlarına göre :)

Bana bir çok şey yaptı, bir saç saça girmediğimiz kaldı, utanmaz bir insan, en son eşimi arayıp benim hakkımda o... gibi bir şey dedi ki eşim delirdi. Açıkçası onu yapıp yüz verirsem barıştırmak için evime getirebilir. Net olmak zorundayım çünkü çok pişkinler. Kendi evimde bana sana mobilya aldık nankör dedi düşün. Altınlarımı aldılar. Ya çok şeye sustum üstüne hakaretler yedim. Israrla adama belirtmem gerekiyor ben görüşmüyorum onunla gibi.
Altinlarini da aldilarsa kayinpederi de arama. Esin ailesini ararsa arasin. Kp le de gorusme olsun bitsin.

Yok kuzum büyük konuşuyorum çünkü hakaretleri duysan yapılanları duysan iyi bile şans vermişsin dersin, ben elimden geleni yaptım vicdanım çok rahat
Ozaman kp le ararsın bayramlaşırsın konuş derse de kv le eşine verirsin telefonu

Back
X