Düğünde tepemize dikilip (milletle selamlaşmadan) sırf bakmak için gözlerini açıp birbirleriyle işaretleşip ailemin eşine taktıklarını gözetlediler. Araba almayalım diye almışlarmış altınları da öyle dediler :) gelinle damat çıkmadan halay açtırdılar kendileri doğulu biz onları bekledik düğün sahibi kestirdi de öyle bıraktılar. Evime gelip mutfakta karman çorman ettiler saatlerce burası oğlumun evi dediler. Şuraları bi süpür dediler. Benim beğendiğim olmazsa bende perde almam dedi. Bende alma dedim ben alırım kendini yerlere attı. Kendi paramla yatakodamı aldım onun beğendiğini almadım diye surat astı. Benim senden isteklerim şunlar şunlar dedi bacak bacak atmamak hizmet etmek çaya şekere kadar atmak bende iş sözleşmesi yaptım herhalde dedim sen çok konuşuyorsun saygısız dedi :) herkese 724 benim dedikodumu yaptı. Bu ailede benim sözüm geçer benim istediğim gibi davranıp yaşayacaksın dedi. Kabile gibi yaşamayı severler 20 kişi akrabalarıyla her gün beraberlerdir bizimde her gün gitmemizi beklendi her gün aradı gelin şurdayız hayır dersek mesajla tahrik etti size şöyle yapcam etcem diye. Bizi evinden kovdu hadi sgin dedi sebebi ona uymayıp aramıyormuşum ilgilenmiyormuşum diye eşimle birbirine girdiler kötü gelin oldum. Bana mesajla hakaretler yağdırdı nankör senden bi bok olmaz seni insan edemedim gibi. Bende kıyameti kopardım engelledim ne evime alıyorum ne ben gidiyorum artık buna rağmen hala arada eşimi arıyor nasılsın oğlum diye sormuyor beni kötülüyor.