Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynananızı sevmiyorsanız çocuklarınıza da baktırmayın. Neden ısrarla kreşe gönderin yorumlarına cevap vermiyorsunuz? Cebinizden üç kuruş para çıkacak diye çekilir mi bu çile? Hem çocukları kitle, hem de surat yap. Şaka gibisiniz.
kına gecesinde herkesin içinde nasıl bağırdığını görseydiniz yüzüe bakmakzdınız ama çocuklarım için katlandım hiç tavır yapma hakkım yok mu hiç bişey olmamış gibi nasıl davranayım
Kına gecesi kayınvalide tarafından birisinin Antalya daki kınası...dolusup maaile gitmişler kınaya ...yalnız konu sahibi arkadaşımız öyle içten ,öyle kafada soru işareti bırakmadan açıyor ki konularını bu açıklamanın neredeyse aynısını başka konusunda daha yapmak zorunda kaldım yanlış anlaşılmayı düzeltmek içinEvleneli 9 sene geçmiş, hala kına gecesi diyorsunuz.
Gerçekten psikoloğa gitseniz çok iyi olacak.
Çalışan bir kadın olarak bu kadarına da söz hakkı yoksa biz ne desek boş.3 kuruş meselesi değil.
Kocası istemiyor, illa da annem bakacak diyor.
Konu sahibinin de çocukları ve onları yetiştirme konusunda söz söyleme hakkı yok.
Nasil yaHem çocuklarınıza baktırıp hem nasıl küs kalabiliyorsunuz bu insancıklarla anlamıyorum. Kayınvalidem benim çocuklarıma baksa önüne paspas olurum büyük ihtimalle.
Bayramlaşmaya gidilen evde önce el öpülür, bayramlaşılır ondan sonra oturulur benim bildiğim. Siz gidip oturunca küslüğe devam ettiğinizi, bayramlaşmak istemediğinizi düşünmüştür haklı olarak. Ayrıca sofraya oturmamak büyük saygısızlık. Kusura bakmayın ben sizi oldukça hatalı buldum. Eşinizi zor durumda bırakıyorsunuz.
Paspas olmak deyimi fazla olmuş ama o işin mübalağa kısmı. Kimse o yaştan sonra torunlara bakmak zorunda değil. İki üç çocuk büyüt, sonra onların da iki üç çocuğunu büyüt. Kadınlar bu dünyaya çocuk bakmaya mı geliyor yahu? Kendine güvenmeyen yapmasın ya da dediğiniz gibi paraya kıyıp oğlu bakıcı tutsun.Nasil ya
babamızın evinden mi getiiriyorz çocukları?
Benim çocuğumsa onun da torunu.
Oğlu tutsun bakıcı ozaman.
Yapmayın bukadr,çocuk bakıyo diye paspas olsunmus,yok daha neler
![]()
Anneniz hayatta mı?ben eşime çocukları babamın evinden mi getirdim seninde çocuğun deyince o zaman babanın evine götür biraz da onlar baksın o zaman hakkaniyetli olur dedi
D damdan :) :) bakın yazmış arkadaşsöyleyim ne dediğini kadın ol kadın o evin hali ne öyle, uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, bu çocuklara niye bakmıyosun ayağını yıkamıyosun, yine mi köfte yedirdin çocuklara, ne gelinler bilyoruz oturda evini temizle, evini bok götürüyo gibii