Bayramda bile laf sokan KV

niye hatalıyım allahaşkına neler diyo her gittiğimde neden anlamıyosunuz ben ağzımı açoıpda bi kere bile cevap vermedim

Çocuklarınız kaç yaşında bilmiyorum ama gerçekten çok zor inanın .Bir oğlum var yaramaz filan değil ama çok hareketli yemin ediyorum akşam o uyuyana kadar ustumden kamyon geçmiş gibi oluyorum .Ki iki tane ve daha yaşlı bir kadına daha zor geliyordur .Birde istemeyerek bakiyosa acısını sizden böyle çıkarıyor sanırım ..Haklı demiyorum ama işte zorla yapıyorsa ...

Birde sürekli dediği için söylüyorum eviniz gerçekten dikkat çekecek kadar pis mi ?? Söylemeye hakkı yok bence ama çok eleştirdiği için merak ettim.

Evine gittiğim adamla selamlasirim öyle yilis yapış olmaya gerek yok .Sofraya da otururum yemezsemde bunu gözüne şoka şoka yapmam en kotu oğluma yediririm kendi yemegimi ..
Tabi şu da var ben selamı esirgeyecegim sofrasına oturmataxagim adamın evine gitmem öyle birisini de evime almam

Nasil ya
babamızın evinden mi getiiriyorz çocukları?
Benim çocuğumsa onun da torunu.
Oğlu tutsun bakıcı ozaman.
Yapmayın bukadr,çocuk bakıyo diye paspas olsunmus,yok daha neler
:KK14:

Kendi çocuğunuza kendiniz bakarsanız kimseye minnet duymak zorunda kalmazsınız. Bu kadar basit. Siz de annesi olarak bakıcı tutabilirsiniz, babasından beklemeyin.

Suç eşinde bence hadi öp elini ne demek sen çocuksun sanki. Diyorsa da çaktırmadan sana ima edebilirdi annesine koz vermiş.

bu konuda a dan z ye siz haksızsınız bu bir ..
geçmiş konularınız ne olursa olsun çocuğunuzu baktırdığınız kişiye küsmek sizin hakkınız da değil. o zaman baktırmayacaksınız çocuğunuza bu kadar basit.

2 çocuğum var evine bayram diye eşimin zoruyla gittim ve çocuklarıma baktığı için o kadar yaptıklarından sonra hiç bi şey yok gibi davranmak istemedim soğuk rüzgarlar esti her şeyi normalleştirmek istemedim
Mesela bende yılda 2-3 gün kayinvalideme oğlumu bırakırım kar tatili hastalık gibi durumlarda(9yasina girecek oglum) 2 yaşından beri de birakiyorum.
Gün içinde oğlum oradaysa mutlaka konuşuruz 1-2kere
Kv:
-oksürügü var hangi ilacı vereyim
-ateşi var ne yapayım
-Dedesiyle parka çıkmak istiyor
-Hangi yemeği daha iyi yer ne pişireyim hazırlayın v.s şeklinde
Ben:
-Gece çok huzursuzdu bugün nasıl
-Aburcuburu fazla kaçırmasın miğdesi bulanıyor
-Hava çok güneşli aksam üzeri çıksın parka
-bugun 10 sayfa kitap okumasını soylermisiniz v.s şeklinde mutlaka konuşup o arada kendi hal hatırlarını ve akşam gelirken birşey lazımsa alayım şeklinde bir diyalog mutlaka kurma gereği duyuyoruz karşılıklı olarak.
Nasıl oluyorda hiç gün içinde diyolog kurmadan(küs olduğunuz halde halen bakmaya veya baktirmaya) çocuklarımızdan haber almadan nasıl çalışmaya devam ediyorsunuz ben burada takılı kaldım?

Kv ye çocuk baktırdıkça minnetiniz devam edecek. Bilmem anlatabildim mi?

Benim oğluma da kv bakıyor. Ama bizim aramızda böyle ezik diyaloglar yaşanmaz. Eşim bu şekilde konuşamaz en azından..

Çocuklarıma bakan kv yle eşimin zoruyla bayramda el öpmeye gittik. Çocuklar elini öperken ben sonradan öpmek için içeri girdim eşim ordan hadi öpsene dio tam öpücem fırsat olmuyo derken eşim tekrar öpsene annemin elini dedi ben de kalktım yanına doğru giderken bırak dedi öpmesse öpmesin geline bak geline böyle gelin mi olur bacak kadar boyuyla sen kendin bu hale getirdin diye açmıştı ağzını eşim tamam anne sus dedi neyse sonra uzattı elini bayramlaştık. Ben bayram sofrasına oturmadım onca laf sokmalarından ve küslüklerden sonra içimden gelmedi tek başıma balkonda oturdum. Çok soğuk rüzgarlar esiyor kv yle durmadan laf sokuyo her fırsatta çocukları iş çıkışı almaya giderken yine laf sokacak. Cevap vermeli miyim laf sokmalarına tavrım duruşum nasıl olmalı lütfen bi akıl verin
Çocuklarınıza baktirmayiverin. Kaldı ki önce sizin el öpmemiş geriden çocukların gelmesi gerekiyor. Hadi onu geçtim ev ali samiyen stadyumu mu ki fırsat bulamadınız. Ha el öpme gibi bir adet zaten saçma bence ama siz resmen olay çıkarmak istemişsiniz.

Ben gerçekten konu sahibinin tavrını anlayamıyorum. Eşinin zoruyla kayınvalidenin evine gittiyse yine eşinin zoruyla o eli hemen öpmesi ve sofraya hemen oturması gerekmiyor mu? Diğer tüm konularda eşinin zorlamaları yüzünden işlerin bu hale geldiğini söylüyor.
Kayınvalidenizin gözünde dengesiz ve kendini ezdiren bir insan olarak görünüyorsunuz. Çünkü tüm laf sokmalarına susuyorsunuz, buna rağmen çocuklarınıza baktırıyorsunuz, evine de gidiyorsunuz ama elini öpmüyorsunuz, iftara gidiyorsunuz yemek yemiyosunuz filan. Önceki konunuza da yazmıştım. Buradan yardım istiyorsunuz ama hep bildiğinizi okuyorsunuz.
Kayınvalideniz sizi sevmiyor bence çünkü saygı duymuyor. Nedenini de önceki konularınızdan birinde saklı: eşinizin size sürekli hakaret ettiğini söylemişsiniz bir konunuzda. Sizin yüzünüze o hakaretleri söylüyor, kendi annesine de sizle ilgili konuşurken öyle söylüyordur.
Bu konuyu kendi yöntemlerinizle nasıl çözeceğinizi bilmiyorum. Eski konunuzda size söylenen önerileri de yapmıyorsunuz. Allah kolaylık versin ne diyim.

Çocuklarıma bakan kv yle eşimin zoruyla bayramda el öpmeye gittik. Çocuklar elini öperken ben sonradan öpmek için içeri girdim eşim ordan hadi öpsene dio tam öpücem fırsat olmuyo derken eşim tekrar öpsene annemin elini dedi ben de kalktım yanına doğru giderken bırak dedi öpmesse öpmesin geline bak geline böyle gelin mi olur bacak kadar boyuyla sen kendin bu hale getirdin diye açmıştı ağzını eşim tamam anne sus dedi neyse sonra uzattı elini bayramlaştık. Ben bayram sofrasına oturmadım onca laf sokmalarından ve küslüklerden sonra içimden gelmedi tek başıma balkonda oturdum. Çok soğuk rüzgarlar esiyor kv yle durmadan laf sokuyo her fırsatta çocukları iş çıkışı almaya giderken yine laf sokacak. Cevap vermeli miyim laf sokmalarına tavrım duruşum nasıl olmalı lütfen bi akıl verin
Ayranim dökülmesin modundasiniz. El opmeye ne demek fırsat olmadı yemege oturmamakta cok sacma hak etmissiniz neden diyeceksiniz. Çocuğunuza baktiriyorsunuz o halde istediği gibi gelinlik yapmak zorundasınız ya da baktirmayip bu şekilde davranabilirsiniz. Sizinki menfaatcilik olmuş

Çocuklarınıza kv bakarken ne tavrı ne duruşu.
Hem muhtaçsınız hem de yok laf soktu yok öpmedim elini bir el öpeceksiniz bir naz bin niyaz kadında iyi öpmesin demiş.
Ya cebinizdeki paraya kıyıp çocukları kreşe verip kvye muhtaç olmayacaksınız ya da hem laf sokucam tavır alıcam ama çocukları kvye baktırıcam demeyeceksiniz, alacaksınız elinize hediyeyi anne kusuruma bakma çocuklara baktığın için çok sağol bu yaşta benim doğurduklarım ile uğraşıyorsun üstelik hiç bakmayabilirdin de, diyip sineye çekeceksiniz.

sen bu şekilde kayınvalidene muhtaç olduğun sürece daha buraya çoooookkk konu açarsın.
ne desek boş, ne tavsiye versek tutmayacak. maalesef ki gerçek bu.

niye hatalıyım allahaşkına neler diyo her gittiğimde neden anlamıyosunuz ben ağzımı açoıpda bi kere bile cevap vermedim
madem bayramlaşmaya gittiniz el öpecektiniz direk
yok el öpmem sofraya oturmam tuhaf hareketlerinizi var
bu hareketleri yapacağınıza hiç gitmeyecektiniz

ya kv yi alttan alın çocuklara bakımda başka seçenek bulun ya da işten çıkın

siz de pek el öpmek istememişsiniz belli. ama anlıyorum bunu ya. mutlaka bir sebebi vardır. o gün laf sokan belki daha önce nelere laf soktu neler dedi. ben açıkçası erkek ailelerinin gelinleri üzerinde anlamsız bi hakimiyet tavrı olduğunu evlendikten sonra gördüm. ve hepsinden nefret ediyorum :D

neden bu kadın bu kadar uğraşıyo benle acaba sevdiği için mi diye düşündüm ama hep iyi niyetimden kaybetim bu hayatta ve çocuksu tavırlarım
hemde hiç sevmiyor.. kusura bakmayın
sizde onu sevmiyorsunuz belli

çocuk anneden sevilir derler inşallah çocuklarınızı itip kakmıyordur iyi bakıyordur

Back
X