Arkadaslar sosyal güvenlık kurumunaa sıkayet edersek sikayet ettıgımız anlasılır ama degılmı ?bayramın 4 günü calısılcakmısss:95:
böyle bir şey yok şikayet etseniz bile karşılığını ödüyor adamlar onun dışında hiç bişi ispat edemessiniz. he parasını vermiyorlarsa da dava açarsınız. ama sanıyorum ki bayram vs zamanların mesai ücreti daha farklı....bayramda çalışma var deyip sgkya şikayet edemessiniz resmi tatil değil çünkü birde dediğim gibi adamlar mesai ücretini veriyorsa birde ifşa olduğunuzla kalırsınız
bu kadar işsizlik içinde hiç olmazsa parasını aldığınız işe şükredin bence istemiyorsan gelme de diyebilirler
uyuyan güzel günaydın...şu yorumuna katılmadım açıkçası; " ama yine de sukredin, en azindan bir isiniz var." farkında mısın ama hep böyle düşünüldüğü için işverenler bizi ezip geçiyor...nasıl olsa bu ülkede kriz var ben daha iyi adam sömürürüm zihniyeti hep..hep bir olsak da şu anlayışı yıksak ,yıkabilsek aslında biraz olsun iyileştirme şansımız olabilir...diğer gelişmiş ülkelerde çalışma gün sayısı fazla-tatiller az olabilir ama benim bile çok sınırlı bilgim dahilinde oradaki koşullar kat ve kat iyi buradan..
açıkçası ben konuyu açarken , bu kadar çok çalışan olabileceğini bile düşünmüyordum,özellikle muhasebe alanında..ama durum ortada işte işte arkadaşlar..:84:
bende çalışıyorum(( bugun arife günüydü çalıştım hemde 1.2.3 gunude calısıyorum 4.gunude çalıscaktımda izin istedim artık hem en azından bayramın 4.günü hemde doğum günüm diye
1.günü izin var sadece çok kötü bişey bu ama napalım
size de gunaydin...
krizden bu yana kac fabrika, kac isyeri kapatildi, kac anne, kac baba issiz kaldi biliyorsunuzdur.
issizlik yuzunden evine ekmek goturemeyen, ardinda karisini colugunu cocugunu birakip issizlikten intihar eden bir suru insan var.
hic unutmuyorum bir sure once issizlik yuzunden ailesini birakip baska bir sehre is aramaya gitmis, is bulmus ama bir sure sonra isinden cikarilmis, sonra da evinin balkonunda issizlik yuzunden kendini asmis olan adamin dramini...
sukredin en azindan isiniz var diye issizligi kastetmistim neden anlasilmamis bilmiyorum.
evet haklisiniz ama yurt disindaki calisma kosullari yaptiginiz ise gore degisir.
tatilim yok dediniz, ben de ona gore ornekler verdim ama konu simdi de calisma kosullariniza geldi.
maalesef gelismek uzere olan ulkelerde isler boyle yuruyebiliyor.
evet, keske degisse ama bunun icin ulkemizin daha kirk firin ekmek yemesi lazim.
arti, baska ulkeler ellerini Turkiye'nin uzerinden cekmesi lazim.
yoksa Turkiye baskalari tarafindan yonetildikce, somuruldukce bir sey degismez bu ulkede.
umarim istediginiz gibi isler bulursunuz
bende çalışıyorum(( bugun arife günüydü çalıştım hemde 1.2.3 gunude calısıyorum 4.gunude çalıscaktımda izin istedim artık hem en azından bayramın 4.günü hemde doğum günüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?