bayramda çalışmak:((

bende öyleydim gecen sene herkes kurban bayramında tatil yaptı ben calısdım yılbasındada calısdım yürmü dokuz ekimdede daha sonra dayanamayıp cıktım suan eminim gene bayramda calısıyolardı sirketin sözlesmesi öyleydi zaten Allah kolaylık versin insallah atanırsın

Ben arife günü yarım gün , bayram bitimi cumartesi günü yarım gün çalışacağım. o bile beni rahatsız etmeye yetti... ama napalım ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez... Kiiii ben avrupa menşeili bir firmada çalışıyorum yöneticiler İsveçli :)

Allah sabır ve kolaylık versin gerçekten hepimize..ha birde akıl sağlığı.....çıkıp g,d,cem şu şartlarda zaten..

bazı işterleri gıcıklıgına çagırıyor ya.. para bu olmazsa olmaz.inanın herkes iş bulamıyo.şükredinki bir işiniz var,

iş bulamayıp çalışmak isteyen buyursun gelsin çalışsın,her resmi tatilde de dahil..ben şükrediyorum işim olduğu için zaten,ama bunca yıllık emeklerimin karşılığını da görmek istiyorum..sonuçta insanız bazı şeylere ihtiyacımız var..

Bizim şirket resmi bayramlarda dini bayramlarda hep tatildir. Ama satış departmanında satış destek görevlisiyim sadece bizim bölüm müdürümüz bizi getirtiriyor..Yani mesela muhasebe idari kadro herkes dün itibari ile tatile çıktı..
Biz ise Pzt günü çıkıyoruz....Çok çalışıyoruz inşallah karşılığını ocak ayında görürüz diye düşünüyorum..Yani Ocak ayına kadar sabredeceğim. Bakalım diğerlerinden bir farkımız olacak mı olmayacaksa affedersiniz bir tarafımızı yırtmanın ne anlamı kalıyor değil mi???

aslında bu düzene herkes bi sesini çıkarabilse görcem ben patron dene adamları...ama herkes sesini kısmış,pasif bi şekilde dururken nasıl olsa enayi var deniyor işte her işi yapıcak..her konuda olduğu gibi hakkımızı aramayı bilmediğimizden oluyor tüm bunlar..onlar parayı kırarken,biz kriz var bahanesiyle asgari ücretlerde çalışıyoruz..

Kızlar bu iş yeride canıma tak etmek üzre bende yılbaşını bekliyorum sabırsızlıkla,3 muhasebeci arkadaşız bir tanesi gerçekten hakkını veriyo,ama bir tanesi var benden sonra girdi erkek olduğu için hem benden çok maaş alıyo hemde işi daha az,ben çay servisini yapıyorum cumartesileri temizliği tutuyorum nerdeyse 4 firma tutuyorum,onlar 2 muhasebeci tek bir programı tutuyo,e haliyle hatam çıkıyo,bütün yaz ayak işleri yaptım sene sonu hesaplaşırız dedi müdürüm,sezonda hesapları not al dedi bende öyle yaptım,dün bana demez mi neden zamanında girmedin diye,anlamadım ben iş hayatını,canla başla uğraşıyorum her işi yapıyorum üstünede laf duyuyorum muhasebemi yapcam çay mı temizlik!!!

Çok haklısınız işte ana tema yazdıklarınız...
Ben işten ayrılırken tüm bu gerekçeleri saydım ki tek sorunum tatillerde çalışmak, çok çalışmak değildi.. Ve sonra ayrıldım.. Defalarca aradılar ama hiç oralı olmadım. Hala o şartlarda çalışacak mühendis elemanları yok diğer arkadaşım dahi çıktı..
Şimdi kör mü bu insanlar ben çıkana kadar kullandılar işte sonrada gelen gideni arattı..
Şimdi yüksek lisans yaparken bulduğum bazı işler öyle şartlar sıralıyorlar ki aklım hayalim dondu yani... Kriz varmış mışş !!
Bu aç gözlü işletmelerin sonu iyi değil.. hiç bir toplum bu kadar ezilmeye sonsuza kadar tepkisiz kalamaz.. Böyle öldüresiye çalışılmamalı..

Allah tez zamanda daha güzel bir iş versin ve kurtarsın Sizi de ordan ...
Yapılan terbiyesizlik başka hiç bir şey değil...
Arkadaşım gece 22:00 kadar hakaretler, küfürlerle çalışıyor..
Ama benimle böyle konuşamazsınız diyemiyor işte...
Endişelerimiz olduğunu patronlarda biliyor, baskı hat safhaya çıkıyor....

bende muhasebe bölümü mezunum hiç sevmedim ayrıca insanı çabuk yıpratan bir meslek patronların bin bir tür kaprisi allah sana kolaylık versin

kızlar ben 3ten sonra çalışmicam artık bırakıyorum. çalışanlarla da papaz olucam bu tatil ve para
mevzuları yüzünden patronla zaten öyleyiz...
Antal'yada bi iş teklifi aldım orayla görüşücem bana şans dileyin

ben varım.
canım tatilde 72 saat çalışıcam
beni geçemezsin heralde :)

bende muhasebe bölümü mezunum hiç sevmedim ayrıca insanı çabuk yıpratan bir meslek patronların bin bir tür kaprisi allah sana kolaylık versin

amin ema...bende kafamı toparlayıp mantıklı bi şekilde iş aramalıyım ,tekrardan...

Allah yardımcın olsun,inşallah gönlüne göre olur...

ben varım.
canım tatilde 72 saat çalışıcam
beni geçemezsin heralde :)

Ahh siz olmasanız bizz....evet senin işinde zor ama en azından sömürülmüyorsundur diye düşünüyorum..muhasebeciyim ben,TR standırdında muhasebeci demek bir şriekt için her iş anlamına geliyor işte...

BEN pazartesı yarım gün sonra tatil anlamıyorum nasıl bır iş yerı sızın calıştıgınız yer arkadasımda bayramın 3, ve 4, günü çalışıcak Allah sabır versin şimdiden bence iş yerınızı sosyal güvenlık kurumuna şikayet edın para cezasını ödedıkten sonra tüm resmı tatıllerde rahatlarsınız

Canım seni bir nebze de olsa anlayabiliyorum

Ben dün resmi tatile çıkacakken bugün öğlene kadar çalışma var dediler hemde ben sabahtan ailemle tatile çıkacakken öğleden sonraya kaldı

He bugün işe geldim ne mi yapıyorum hiç çünkü bütün müşterilerim tatilde ben ise KK , Twitter gezerek zaman geçiriyorum

Dengesiz bunlar ...

bu gibi zamanlarda çok fena düşünüyorum işte ben
içimden ne geçiyorsada oluyor,ama Allah herşeyin en iyisini biliyor işte..

Bencede dengesizlik..Bugün muhasebe çalışmıyor vergi yatmıyor..Gelecek 3,5 müşteri için tüm otomobil satış ekibi geliyor..Bari destekler gelmesin ya da dönüşümlü gelelim..Her Cmrt ayrı bir sorun gelmekten bıktım..Resmi, dini tatillerde çalışıyoruz mesaide yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…