konu degistirmece!Herkesin Bayramı'nı kutlarım .
Bayramda çok soru soran herseyi eşeleyen mesela kaç para maas alıyorsun , atanamadın mı , çocuk var mı düşünmüyor musun va vs gibi sorular soran akrabalara ne tepki veriyorsunuz ? Ya da vermeliyim ? Durumu nasıl idare edebilirim onları kırmadan cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Aynen "yaparsam ilk sana haber verecegim"Hı de he de duymazdan gel
Maaşa imanla paranın kimde olduğu bilinmez de
Çocuk sorana söz ilk sana söyleyeceğim de gül
Atanma konusunda çok konuşana ekmeğim suyum senden mi geliyor de vs
Biraz ters ve ketum olursanız soramaz kimse
Sorma niyetine bağlı. Eşimin sülalesi sorguya çekiyor, iyi niyetli biri soruyorsa, doğru dürüst cevap veriyorum. Değilse, iğneleyip ben de onu sorguya çekip her cevabına burnumu eğiyorum. En çok da çocuk sorusu sinir ediyor, ben asla çocuk düşünmüyorum diye bozuyorum.
Bana yazılmamış ama bebek için aylarca yıllarca uğraşan insanlara sorulduğunda dalga geçiyor gibi kişi cevaplamak istemeyebilir.Cevaplamak zor mu geliyor :) düşündüklerinizi söyleyiverseniz :)
Yuvarlak cevaplar canım...Herkesin Bayramı'nı kutlarım .
Bayramda çok soru soran herseyi eşeleyen mesela kaç para maas alıyorsun , atanamadın mı , çocuk var mı düşünmüyor musun va vs gibi sorular soran akrabalara ne tepki veriyorsunuz ? Ya da vermeliyim ? Durumu nasıl idare edebilirim onları kırmadan cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Ayyy allahtan bize gelmiyorsunuzHemen bu gece yapıyoruz taktik vermek istersen eşimi çağırayım anlat bize nasıl yapacağımızı :))
Atanmaya ihtiyacım yok senin evine giren paranın 3 katını kazanıyorum sahi sizin borçlar noldu ?? Malum 50 yaşındasın ama bir dikili ağacın yok :)
Ya da kafasını bulandır. Ortada bir şey yoksa bile
Ayyy sizle ilgili bir şey duydum ama doğru mu bilmem :)) neyse neyse boşver :)))) yok yaa şimdi benden duymuş olursun ama sağda solda konuşuluyor ayy boşver ya neyse kalkalım biz :) ama sürekli gülümseyerek bence çok önemsemeyin takma kafana yaa :)))) içi içini yesin dursun. Acaba neyy :)))
hahaha kısıtlı sahi dimiGeçen hafta hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni böyle soru yağmurunda ağzımdan kaçırırım diye kendimi tembihleyip duruyorum bayramların genel durumu yarım saatlik muhabbette ne konuşsak kardır deyip allah ne verdiyse soruyorlar süre kısıtlı
maaşı soranlara az alıyorum ya üstünü tamamlasana de bir daha sormazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?