Bayramda çok soru soran akrabalar ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.100
30.473
798
35
Herkesin Bayramı'nı kutlarım .

Bayramda çok soru soran herseyi eşeleyen mesela kaç para maas alıyorsun , atanamadın mı , çocuk var mı düşünmüyor musun va vs gibi sorular soran akrabalara ne tepki veriyorsunuz ? Ya da vermeliyim ? Durumu nasıl idare edebilirim onları kırmadan cevaplar için şimdiden teşekkürler.

konu degistirmece!

acayip super bir taktik.

E
Aynen "yaparsam ilk sana haber verecegim"

"yaparsam sen mi bakacaksin"

şakayla karışık soyledigim olmustur. ince ayari alan aliyor orda..

+1

iğneyle sorani beter ediyorum

Hemen bu gece yapıyoruz taktik vermek istersen eşimi çağırayım anlat bize nasıl yapacağımızı :))

Atanmaya ihtiyacım yok senin evine giren paranın 3 katını kazanıyorum sahi sizin borçlar noldu ?? Malum 50 yaşındasın ama bir dikili ağacın yok :)
Ya da kafasını bulandır. Ortada bir şey yoksa bile
Ayyy sizle ilgili bir şey duydum ama doğru mu bilmem :)) neyse neyse boşver :)))) yok yaa şimdi benden duymuş olursun ama sağda solda konuşuluyor ayy boşver ya neyse kalkalım biz :) ama sürekli gülümseyerek bence çok önemsemeyin takma kafana yaa :)))) içi içini yesin dursun. Acaba neyy :)))

Cevaplamak zor mu geliyor :) düşündüklerinizi söyleyiverseniz :)
Bana yazılmamış ama bebek için aylarca yıllarca uğraşan insanlara sorulduğunda dalga geçiyor gibi kişi cevaplamak istemeyebilir.

Atama çok çalıştığı halde kısmet olmadıysa bir türlü yine cevaplamak istemeyebilir.

Gerçi Ben direkt sanane diyorum :)

Kac para aliyorsum diye sorulur mu ya?
Aliyoruz iste birseyler..de gec
Her soruyu gecistir ya da hemen oturdugun yerden kalk birsey alacakmis gibi baska odadan mesela

Anlasinlar rahatsiz oldugunj

Yuvarlak cevaplar canım...

Kısmet, inşaallah, net bilmiyorum gibi....

Geçen hafta hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni böyle soru yağmurunda ağzımdan kaçırırım diye kendimi tembihleyip duruyorum bayramların genel durumu yarım saatlik muhabbette ne konuşsak kardır deyip allah ne verdiyse soruyorlar süre kısıtlı

Ayyy allahtan bize gelmiyorsunuz

Maaşımı soranlara asgari ücret derim hep :) onlara neyse yanii.. diğer soruları da kısaca cevaplarım gerçekleri söyleyerek, atıyorum sınavı kazandın mı? - hayır. Bitti... bazen ahiret soruları öyle bunaltıyor ki...

Mümkün olduğunca gerçekleri söylerim.
Rahatsiz olacağım özel şeyler soruluyorsa veya inatla üsteleniyorsa
sen? Diye karşı atak soru

- kaç para maaş alıyorsun?
-aliyorum 3-5, ya sen? Emekliler bayram ikramiyesi alacak diyorlardı, aldınız mı? Ne kadar verdiler? Maaş aldınız mi o bayramdan sonra mi? Maaşı aylik mi aliyorsun üç aylik mi? Eee ikramiyeyle ne yapacaksınız? Ogluna/kızına yardım ediyor musun? Sahi onların kredisi bitti mi? Kac kac ödüyorlar? Düğünde ne kadar altin takılmıştı? Satmadilar inşallah? Sattilarsa kötü, altin yükseldi.

-Evlilik yok mu?
Kısmetse olur. Sizin X/Y napti? Kayinvalidesi nasil? Aralar iyi mi? Bayramda ilk kendi anasina mi gidiyor onlara mi? Evleri kira miydi? Cocuk ne zaman yapacaklar? Ee simdi cocuk olunca sen mi bakacaksin anneannesi/babaannesi mi? Gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…