Bayramda çok soru soran akrabalar ?

Herkesin Bayramı'nı kutlarım .

Bayramda çok soru soran herseyi eşeleyen mesela kaç para maas alıyorsun , atanamadın mı , çocuk var mı düşünmüyor musun va vs gibi sorular soran akrabalara ne tepki veriyorsunuz ? Ya da vermeliyim ? Durumu nasıl idare edebilirim onları kırmadan cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-bunlar özel sorular oldugundan cevap veremem- deyin...sadece bunu deyin yeter..

Bana da bebek soruyorlar hatta bana değil direkt anneme torunun yok mu daha dediler bugün sinir oldum. Ben de bıktım şu bebek mevzuundan dedim ama ne fayda her kafadan bir ses bir tane olsun en azından sonra olmaz bak bilmem ne. Kısmette varsa her zaman olur diyorum yok anlamıyorlar. Benle yaşıt bilmem kim varmış da 3 çocuğu varmış. Ben okudum mesleğim var çalışıyorum onun gibi 18’imde evlenip çocuk yapmadım dedim. Ona sustular neyse sonra yine de yap bilmem ne. Ben de dedim tamam eve gidince hemen yapcam. Ay bu insanlar ne meraklı milletin özel hayatına burnunu sokmaya. Zaten bebek düşünüyoruz biz ama bu kadınlara bunu söylemek bile istemiyorum. Konunuz yarama tuz bastu resmen destan yazmışım:))
kendini bilen sormaz o tarz sorular, şahsen kimsenin özeli ile ilgili soru sormam, sorani da sevmem.. ne ayıp o tarz sorular sormak.. insanlar biraz empati yapsalar keske.. Bana da maasimi soran komsuya,bu benim özelim cevap veremem demistim :)))

kendini bilen sormaz o tarz sorular, şahsen kimsenin özeli ile ilgili soru sormam, sorani da sevmem.. ne ayıp o tarz sorular sormak.. insanlar biraz empati yapsalar keske.. Bana da maasimi soran komsuya,bu benim özelim cevap veremem demistim :)))
Bazı insanlarda özel kavramı yok işte öyle deyince bu sefer de sizi kötü ilan ediyorlar.

Back
X